2011 Nisan Anneleri

ye maaşallha devam et böyle diyen doktorda göremedik hiç

doğru canım. ben de kendimi doğumdan sonra hayal ettim. doktor hemen bebeği bırakıp koluma girip koşar adımlarla defileye çıkarırken beni. o da modacım olarak arkamda pembe şal falan bağlamış boynunaeşime de anlattım yarım saate yakın güldükkendi kendimize

benim bir arkadaşıma doktoru her ay 1 kilo al demiş kız da o ay 1.800 almış doktoru ağlatmıştı kızı ve ben çok kızmıştım bu kadar da olmaz yani 800 gr. için hamiş üzülür mü ya. o doktoru arayıp fırçalayasım gelmişti

saol cnm..bende sağlıklı olduğuna inanıyorum,inanmak istiyorum..
20+2 deyiz bugün itibariyle,ama ultrasonda 21+1 çıktı...

maşallah bak canım önden de gidiyor. benim ki maalesef 1 hafta geri ama doktorum bana geç döllenmişsin zaten adet düzensiliklerin olduğu için dedi. hala da öne geçemedi. sağlıklı olsun da napalım.

sen hiç kafana takma ilerde olması çok güzel annesihayırlı haberlerini bize müjdelemeyi de unutma

bana dr önermişti fakat aşı yaptırmaya gittiğim dr hamilelere yapmıyoruz bu aşıyı dedii. bende kararsız kaldım ve yaptırmadım.

kızlar bu arada bebişime ilk cicilerini aldım biraz önce. ama ekleyemdim site değişince nasıl eklicemi bilemedim

bana dr önermişti fakat aşı yaptırmaya gittiğim dr hamilelere yapmıyoruz bu aşıyı dedii. bende kararsız kaldım ve yaptırmadım.

canım benim değerlere göre benim doktor özellikle yaptır demişti. internetten de araştırdım hamilelikte yapılabileceğini okumuştum ama sen bilirsin tabi.

kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar herkese

kızlar bu arada bebişime ilk cicilerini aldım biraz önce. ama ekleyemdim site değişince nasıl eklicemi bilemedim

cnm imageshake denmi yükledin direk sayfanın linkini kopyala biz bakarız...resim olarak yüklemene gerek yok uğraşma yada linki grafik ekle yazan yer var bu dünya şeklinde olan yere ekle öylede oluyo ama..

tabi müjdelerim...zaten araştırdım kadarıyla bişey olsa bile doğuma kadar yapacak bişey yok..
oyüzden gereksiz yere kendimi de bebeğimi de strese sokmam saçma..önde gitmesi kilosu ve boyuna birde gelişimine göreymiş sanırım..
ama tabi bunlar değişebilir şeyler,benim her kontrolde değişiyor +8.+7.+6 gibi..
biz normal haftamızı baz alalım,sağlıklı olsunlar da gerisi boş..desteğin için çok teşekkür ederim canım

bebişi incelerken görüntü iyi dedi. şişko kadınlar geliyor bi şey anlamıyorsun yağdan dedi doktorum. ebru şallı gibi gebe istiyo galiba bu adam

doktora bak yaa..demekki böyle eleştiriyorlar birde insanları..hatta aşağılıyorlar gibi..
pek tasvip etmem böyle doktorları,bari bir başkasına anlatmasa..ne kadar ayıp

cnm imageshake denmi yükledin direk sayfanın linkini kopyala biz bakarız...resim olarak yüklemene gerek yok uğraşma yada linki grafik ekle yazan yer var bu dünya şeklinde olan yere ekle öylede oluyo ama..

tmm cnm eklerim birazdan. sen park yatak almıştın dimi esra? peki o beşik gibi sallanıyo mu? birde 200 tl diye bi fiyat yazmıştın galiba. onun içinde yatağı ve uyku seti falanda var mı?

kızlar merhaba detylıya girenleri fena kıskandım neyseki kontrolüm yarın landsarc canım çok takdir ettim seni soğukkanlılığından dolayı ortada birşey yokken can sıkmanın anlamı yok ama maalesef hepimiz bu olgunluğu gösteremiyoruz çoğu kez... Allahım sağlıklı evlatlar versin hepimize.

ya kızlar ben rüyamda bile yemek yiyip aş eriyorum durum feci ... her gece ayrı bir şey görüyorum rüyamda ve ertesi gün bir şekilde bulup yeme gayreti içine giriyorum.doktora diycem bu iştah açıklığı ile sonum fena

$u a$ erme olayinda bende senle ayni durumdan muzdaribim rüyalarimda bile cecit cesit yiyecek.ay inan cok kötü bir sey avucumu yalamaktan biktim sen yine sanslisin bulup yemeye calisiyon.bende oda kisitli..o yüzden topikte bas bas bagiriyorum yemek ve icme cesitlerinde bagsetmezseniz sevinirim diye!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…