2011 Nisan Anneleri

yaaa:44:eşim de bu isimleri söyleyince bi tek defne hakkında yorum da bulunmadı.diğerlerine bi kulp taktı hep.sanki o da defneyi beğendi.düşünelim düşünelim elbet bulcaz

çok zaman var gerci dha çok değiştrrz karraımızı benm eltim koydu defne ismini seslenip severkende çok hoş gelyrdu kulağa ben o zamndan beri çok begenyrm canım defneyi begüm soyismimizlede uymlu zaten çok kısa bizim soyisism

evet canım daha var zamanımız değişir daha..isme bakıyosun, anlamına bakıyosun, soyismine uyuyomu diye bakıyosun..gerçi bizim kızların soyadı da değişcek sonra ama damatların soyadına da bakmak lazımbeşik kertmesi mi yapsak napsak:82:böyle bi kayınvalida var mı yahu ne kadar meraklıyım kızı vermeye.yok yok veremem kızmı bi yerlereotursun dizimin dibinde

şimdi böyleyiz biz kucağımıza alınca hepten kıskanacagız valla galiba

SLM KIZLAR ben geldimm topikte epey değişiklikler olmuş özelden msj atanlar sizleri listeye ekledim.değişiklikler olursa yine yazarsınız.tatilden daha dün geldim...bugün sağlık ocağında kontrolum vardı kan ve idrar tahili yapıldı kanım epey düşük çıktı kan ilacıda içiyorum ama .birde yüksek tansiyon problemim var.yarın inş kendi doktoruma gidip hem sonucu göstereceğim hemde bebişimi göreceğim.sizlerde inş iyisinizdir..

bizlerde iyiyiz canım gecmiş olsun bu arada.....ne mutlu bebişini görecek butun annnelere ya

hoşgeldin tatlışoğlum.biz iiz çok şükür.inşallah doktorundan ii haberlerle dönersin.sen görmeyeli bebişin büyümüştür annesi

hoşgeldin tatlışoğlum.biz iiz çok şükür.inşallah doktorundan ii haberlerle dönersin.sen görmeyeli bebişin büyümüştür annesi

sağolun kızlar ...evet büyümüştür karnımda biraz daha büyüdü birde hareketlerini artık daha net hissediyorum..ayrıntılı ultrasona gireceğim inş organ taraması için inş sorun olmaz.şu tansiyon birazcanımı sıktı hayırlısı...

canım hoşgeldin ,bende bugün kendi kendime diyordum bu perşembe gelecekti herhalde yorgundu dün yoktu bugün gelir belk idiye..gelmişsin :) hoşgelmişsin..iyi olmana sevindim..burada herşey yolunda

ay alemsin cnm benide güldürdün valla..senin doktor çıtır hamiş seviyor anlaşılan :86:

annemle kardeşim bende kızlar..annem yalnız sıkılıyor ondan gdiyorum öyle bir uğrama yaptım..
kanki bi denk gelemedik bugün yaa

Kızlar canınızı çektirmek gibi olmasın ama tatlıya aşırı bi düştüm.3 günde bi nutella bitirilir mi yaa.Nasıl kaşıklıyorum görseniz.Sonra doktorlar kızmasın da ne yapsın davul gibi olcaz. Ama çok fena kursağımı yakıyor yiyince.Ayyyy yoksa bebişim saçlı mı olcak???Saçlı olunca kursak mı yanıyodu ne oluyodu?

ben de acayip tatlı yiyorum bide ye tatlıyı doğur hakkıyı derler benim kızım olacak hepsi hikayeymiş

tiancu cnm hiç iyi yapmıyosun dost acı söyler..günde 1 kaşık belki o bile iyi değil çünkü yediğimiz besinlerde doğal şeker var..hamilelik şekeri ölçülcek 20. haftadan sonra dikkatli ol cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…