- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #19.601
saygıdeger hanımefendi demekmi,ş zaten
evt çok zor yaa bence defne çok hoşş
yaaa:44:eşim de bu isimleri söyleyince bi tek defne hakkında yorum da bulunmadı.diğerlerine bi kulp taktı hep.sanki o da defneyi beğendi.düşünelim düşünelim elbet bulcaz
çok zaman var gerci dha çok değiştrrz karraımızı benm eltim koydu defne ismini seslenip severkende çok hoş gelyrdu kulağa ben o zamndan beri çok begenyrm canım defneyibegüm soyismimizlede uymlu zaten çok kısa bizim soyisism
evet canım daha var zamanımız değişir daha..isme bakıyosun, anlamına bakıyosun, soyismine uyuyomu diye bakıyosun..gerçi bizim kızların soyadı da değişcek sonra ama damatların soyadına da bakmak lazımbeşik kertmesi mi yapsak napsak:82:böyle bi kayınvalida var mı yahu ne kadar meraklıyım kızı vermeye.yok yok veremem kızmı bi yerlere otursun dizimin dibinde
SLM KIZLAR ben geldimm topikte epey değişiklikler olmuş özelden msj atanlar sizleri listeye ekledim.değişiklikler olursa yine yazarsınız.tatilden daha dün geldim...bugün sağlık ocağında kontrolum vardı kan ve idrar tahili yapıldı kanım epey düşük çıktı kan ilacıda içiyorum ama .birde yüksek tansiyon problemim var.yarın inş kendi doktoruma gidip hem sonucu göstereceğim hemde bebişimi göreceğim.sizlerde inş iyisinizdir..
SLM KIZLAR ben geldimm topikte epey değişiklikler olmuş özelden msj atanlar sizleri listeye ekledim.değişiklikler olursa yine yazarsınız.tatilden daha dün geldim...bugün sağlık ocağında kontrolum vardı kan ve idrar tahili yapıldı kanım epey düşük çıktı kan ilacıda içiyorum ama .birde yüksek tansiyon problemim var.yarın inş kendi doktoruma gidip hem sonucu göstereceğim hemde bebişimi göreceğim.sizlerde inş iyisinizdir..
hoşgeldin tatlışoğlum.biz iiz çok şükür.inşallah doktorundan ii haberlerle dönersin.sen görmeyeli bebişin büyümüştür annesi
yaaa:44:eşim de bu isimleri söyleyince bi tek defne hakkında yorum da bulunmadı.diğerlerine bi kulp taktı hep.sanki o da defneyi beğendi.düşünelim düşünelim elbet bulcaz
defne bencede çok güzel ama bu ara okadar çoğaldıki herkez ya defne ya da derin koyuyor
peki damla ırmak ve nilsu için ne diyosunuz kızlar??:44:
benim doktorum da bu ay 1 kilo almışım ve toplamda da aldığım kilo 1. öbür aya iştahın çok açılabilir yine makul kilo al. kontrolü elden bırakma. 1 ayda 4-5 kilo alıp gelme sakın dediben de bu adam beni doğumdan sonra podyuma çıkaracak galiba dedim ama içimden tabi
peki damla ırmak ve nilsu için ne diyosunuz kızlar??:44:
ben de acayip tatlı yiyorum bide ye tatlıyı doğur hakkıyı derler benim kızım olacak hepsi hikayeymişKızlar canınızı çektirmek gibi olmasın ama tatlıya aşırı bi düştüm.3 günde bi nutella bitirilir mi yaa.Nasıl kaşıklıyorum görseniz.Sonra doktorlar kızmasın da ne yapsın davul gibi olcaz. Ama çok fena kursağımı yakıyor yiyince.Ayyyy yoksa bebişim saçlı mı olcak???Saçlı olunca kursak mı yanıyodu ne oluyodu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?