2011 Nisan Anneleri

selam güzel anneler
bugün diğer doktorumuza gittik ordada gördüm oğluşumu şükür çok iyiymiş miniğim.gerçi daha salı görmüştük ama doyamıyorum ki.
bu arada salıdan cumaya 492 gramdan 528 grama çıkmış.renkli olarakta gördük.
30 kasımdada 2. düzel dobbler var orda dahada detaylı görücem inşallah.
benim doktorum şişlide bi yer önerdi bana fiyat olarakta uygun 150 tl.gitmek isteyen olursa tel verebilirim.
ben tetenoz aşımı dün vurdurdum ilk başta bişi yoktu ama akşama çok ağrı yaptı kolumu bile kaldıramadım şimdi biraz hafifledi ağrısı ama halen devam ediyo 27 aralıktada 2. doz vurulucak.

cnm maşallah bebişine kocaman olmuş.
rabbimin izniyle hiç bi sorun çıkmaz inşallah sen kafana takıp üzülme sakın iyi düşün her zaman.

arada içmediğim oluyordu daha dikkatli olayım kan ilacında

masallahkayra bebege kocaman olmus.

cnm maşallah bebişine kocaman olmuş.
rabbimin izniyle hiç bi sorun çıkmaz inşallah sen kafana takıp üzülme sakın iyi düşün her zaman.

saolun kızlaar..evet Kayramız büyüyor inşallah bir sorun çıkmaz sa sağlıkla büyümeye devam eder..
üzülmüyorum ama kafa takılmıyor desem yalan olur..biraz araştırma yapıyorum,haftaya belli olacak bakalım:18:

selam hanımlar nasılsınız bakalım genellikle girip yazılarınızı okuyup çıkmak zornda kalıyorum malesef...
ee malum 2 yaşında bir yaramaz oğluşumuz var. onunla koşturmaktan ve birde ev yemek vs..derken zamanım kalmıyo.
şimdi birde oğluşum çok kötü grip oldu yavrumun hiç hali yok ilaça başladım ama inşallah çabuk iyileşir...

cnm oğluşuna çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede iyileşir.

cnm gwçmiş olsun bebişine... maşallah ama allah sağlık versin de hamileykende bebişine bak... ben özeniyorum vallahi...

sagol canim tatli ve yaramaz evet ben suda dogum yapmistim.simdide hersey yolunda giderse öyle istiyorum kismetse..
Daha kolay olduğunu duymuştum ama bizim buralarda öyle bir şey yok tabii.

kan hapımı alıyosunuz yoksa dediğiniz demir hapımı:26:
Demir ilacı canım.
Geçmiş olsun aman dikkat et sana da bulaşasın.

Ben iyiyim Dscopur. sen nasılsın canım?

of kızlar dün iyiki bi çorabımı çıkardım boğazım gıcıklanıyo kaşınıyo allahtan öksürtmüyo beni yoksa işim zor olurdu...geçer inş yarına kadar...ay bu hamilelikte ne hassaslaşıyo vucudu insanın ya.. katkat giyin yok çorap yok diz donu yok atlet ne bilmezdim şimdi içinden çıkamıyorum..

merhaba arkadaşlar... dün 21+2 de ayrıntılı ultrasona girdik. her şey çok iyiymiş. doktorum perinotolog ama ayrıntılı da bi şey olucak diye korkuyordum. maşallah bebişime 493 gr olmuş. damağına diline kadar inceledik. yalnız doplerde pek rahat etmedi. sürekli tekmelediği için zor oldu. yaklaşık 30 dakika felan sürdü. özel karta basılmış iki 4 boyutlu resmini de aldık. doktorumda şaşırdı aynı babası. yine 5 gün felan önde gidiyormuş. doktorum toplamda aldığım 4 kiloya fena taktı. bulantıdan verdiğim 3 kilo +1 aldım dedim ama ne faydaaa. azarı yedik. bebek suyu bir kilo gerisini hep sen almışsın dedi. artık dikkat etmem lazım. allah kucağımıza almayı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…