- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #19.521
yaa kızlar ben de şu gebelik çizelgesini eklemek istiyorum ama bitürlü bulamadım nasıl ekleniyor,biri yardımcı olur mu acaba
hımm anladım
çok teşekkür ederim hemen bakıcam.http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir-7.html
burdan bakabilirsin anlatiyo nasil yapilacagini..
herkes bir anda kayboldu
en azindan kalbin burda oda yeter canimkızlar ben buralardayım ancak iş yoğunluğundan dolayı sohbetlere giremiyorumancak arkadan arkadan okuyarak geliyorum
meraba kızlaar,
doktordan geldik,bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı..çok şükür bir problemimiz yok genel anlamda..
afp testimizde güzel çıkmış,sadece kalp odacıklarıyla ilgili haftaya bir daha gireceğim..
tam görüntü alamadı dr.delik olmasında şüphelendi...haftaya tekrar bakalım dedi,ama büyük
ihtimalle sorun yok dedi,emin olsam hemen kalk İzmire gidiyoruz derdim sana dedi..
ben ilk duyduğumda dondum ama sonra nasılsa içim çok rahattı,kötü düşünmek istemiyorum..
delik olma ihtimali ve tedavisi ile ilgili bile aklıma çok fazla birşey getirmiyorum..
dr.ma çok güveniyorum çünkü..şimdiden kendimi ve bebeğimi strese sokmak istemiyorum..
tabi yine büyümüş paşam,çok rahat el ense yatıyordu yinee..25 cm ve 404 gr.olmuş
yine 1 hafta önde gidiyordu gelişimi,ama bu erken doğacağı anlamına gelmiyormuş tabi...
oh oh maşallah büyümüş tosuncuk. önümüzdeki hafta bende gircem ayrıntılıya inş senin gibi hayırlı haberler alırım cnm.çok merak ediyorum sen de net görüyomusun herşeyini bi de ne kadar sürüyo detaylı ?
meraba kızlaar,
doktordan geldik,bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı..çok şükür bir problemimiz yok genel anlamda..
afp testimizde güzel çıkmış,sadece kalp odacıklarıyla ilgili haftaya bir daha gireceğim..
tam görüntü alamadı dr.delik olmasında şüphelendi...haftaya tekrar bakalım dedi,ama büyük
ihtimalle sorun yok dedi,emin olsam hemen kalk İzmire gidiyoruz derdim sana dedi..
ben ilk duyduğumda dondum ama sonra nasılsa içim çok rahattı,kötü düşünmek istemiyorum..
delik olma ihtimali ve tedavisi ile ilgili bile aklıma çok fazla birşey getirmiyorum..
dr.ma çok güveniyorum çünkü..şimdiden kendimi ve bebeğimi strese sokmak istemiyorum..
tabi yine büyümüş paşam,çok rahat el ense yatıyordu yinee..25 cm ve 404 gr.olmuş
yine 1 hafta önde gidiyordu gelişimi,ama bu erken doğacağı anlamına gelmiyormuş tabi...
kızlar merhabalar herkeze umarım siz bebişkolarınızda iyidir biz çok şükür iyiz ama hamilelikten önce ben çok sakin bir insandım şimdi nedense hep çok sinirliyim her daim barut gibiyim yani sabah eşimi uyandırmak için çalan saate sinir oldum eşime bağırdım hadi uyan saat çaıp duruyor bnm uykumu bölüyor diye yazık o da hamileliğime verdiği için sesini çıkartmadı ama ben okadar kızdımki yataktan kalkıp geçirmedim bile eşimi 2 buçuk senelik evliyim ilk defa böyle yaptım şimdide vicdan azabı çekiyorum sizlerde de varmı bu sinir bana özgü bişeymi anlamadım....
merhaba kızlar ben de yeni sayılırım.size bişi sormak istiyorum, doktorum bana 19.haftadayken tetenoz aşısı olmamı sölemişti ama dün sağlık ocağına gittim 21+3 olduğumu söledim.24. haftadan önce yapılamayacağını söledi. aynı durumla karşılaşan var mı acaba aranızda??:97:
slm kızlar maşallah sohpeti ilerletmişsiniz...
Selam kızlar.
Maşalllah aşağısı kalabalık bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?