- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #19.621
tiancu cnm hiç iyi yapmıyosun dost acı söyler..günde 1 kaşık belki o bile iyi değil çünkü yediğimiz besinlerde doğal şeker var..hamilelik şekeri ölçülcek 20. haftadan sonra dikkatli ol cnm..
tiancu cnm hiç iyi yapmıyosun dost acı söyler..günde 1 kaşık belki o bile iyi değil çünkü yediğimiz besinlerde doğal şeker var..hamilelik şekeri ölçülcek 20. haftadan sonra dikkatli ol cnm..
şeker yüklemesi ne bu arada cnm...hiç bilmiyorum..
ooo esracım naptın göndermişsin altın kızları ?
Hmm ben sen de ondan bahsediyorsun sandım.Hamileliğin 24. haftası gibi şeker yüklemesi yapılıyormuş.Yanlış bilmiyorsam aç karnına 50 gram şekerli su veriyorlarmış 1'er saat arayla 3 kez.Ve ona göre şekerini ölçüyorlarmış sanırım.Daha detaylı araştırmak lazım canım.
Kızlar canınızı çektirmek gibi olmasın ama tatlıya aşırı bi düştüm.3 günde bi nutella bitirilir mi yaa.Nasıl kaşıklıyorum görseniz.Sonra doktorlar kızmasın da ne yapsın davul gibi olcaz. Ama çok fena kursağımı yakıyor yiyince.Ayyyy yoksa bebişim saçlı mı olcak???Saçlı olunca kursak mı yanıyodu ne oluyodu?
evet cnm..oldu baya..nasılsın?
ırmak ismini çok beğeniyorum benim de kızım olacak ama hiç bir isim içime sinmiyor
ya canım ben tatlıyı abartmıyorum ama benim de midemde acayip yanma oluyo.ve hep böle bi hazımsızlık sorunu yaşıyorum.ağzıma hep ekşimsi bi tat geliyo yaa başka böle olan var mı.kızımın saçından mı ki??ben bu saç olayına pek inanmıyodum ama geçmiyooo
sorma cnm yaa akşama doğru o ağrı yine hortlayıverdi. bende doktorumu aradım bu kez.zaten yarın kontrole gitcem de. sordum işte bu dönemlerde rahim büyüdüğü için idrar yollarına baskı yaparmış o yüzden olabilirmiş. ama duramazsan gel dedi yarın bi bakarız ultrasonda fln dedi.bi de ter tarafına yat yani soluna yat baskı olmasın dedi. ben yine termofor koydum oraya yine rahatladım. yarın gidince iyice bi bakarız artık. amaaan bazıları güle oynaya hamilelik geçirio ne özeniyorum onlara walla
ya canım ben tatlıyı abartmıyorum ama benim de midemde acayip yanma oluyo.ve hep böle bi hazımsızlık sorunu yaşıyorum.ağzıma hep ekşimsi bi tat geliyo yaa başka böle olan var mı.kızımın saçından mı ki??ben bu saç olayına pek inanmıyodum ama geçmiyooo
O ekşimsi tat bana ilk 3 ay çok oldu canım.Ne yesem ağzım ekşimsi oluyodu ve yediğimden de bişey anlamıyodum.Ama şimdi o ekşilik geçti.Yanma başladıHamileliğin cilveleri sanırım.
geçen hafta benim de midem yanıyodu hep. o saçdan diilmiş midenin alt kapakçığı daralıomuş (artık bebişler büyüyo ya) üst kapakçığı aynen kaldığı için mide asiti daha kolay yemek borusuna çıkabiliyo ve yanma hissi oluşturuomuş. o yüzden işte az ve sık ye diyolar biliyosun. bi de her yemekten sonra bi saat fln en az dik otur cnm yatma. benim bi kaç gün sürdü sonra geçmişti.
kızlaaar.. çıldırıcam en sonunda.gebelik çizelgelerini nereye kopyalıyoruz nooolur yardım edin
sağolasın inşallah beceririm.ben şeyi anlamadım çizelgeyi hazırlıyorum fakat nereye eklemem lazım onu beceremiyorum.help!cnm link verim ordan bak ok bi dakka.http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/352523-gebelik-takip-cizelgesi-nasil-yapilir.html burdan bak cnm
sağolasın inşallah beceririm.ben şeyi anlamadım çizelgeyi hazırlıyorum fakat nereye eklemem lazım onu beceremiyorum.help!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?