- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #19.641
Kızlar canınızı çektirmek gibi olmasın ama tatlıya aşırı bi düştüm.3 günde bi nutella bitirilir mi yaa.Nasıl kaşıklıyorum görseniz.Sonra doktorlar kızmasın da ne yapsın davul gibi olcaz. Ama çok fena kursağımı yakıyor yiyince.Ayyyy yoksa bebişim saçlı mı olcak???Saçlı olunca kursak mı yanıyodu ne oluyodu?
sağolasın inşallah beceririm.ben şeyi anlamadım çizelgeyi hazırlıyorum fakat nereye eklemem lazım onu beceremiyorum.help!
allah senden razı olsun.ne yaptıysam olmuyordu bir türlü.demek profilden girmek lazımmış.ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.çocuk gibi sevindim nedense:)ve bu adresi.kadınlar kulübüne giriyoruz..
kullancı paneline giriyoruz ordan profil ayarlarına düzenlemeye girip en alta çekiyoruz..
aşağıda çizelge yazan yere yapıştırıyoruz. işte bu kadar..
ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.sağolun kızlar,öptüm sizi...canım o kopyalamayı ben de çok zor yaptım.hazırladıktan sonra orada gösterilen linke tıklayıp kpyalama.kontrol panelinden profil düzenlemeye kendin gir.oradan girince olmuyo.kendi profilinden gir yani cnm
allah senden razı olsun.ne yaptıysam olmuyordu bir türlü.demek profilden girmek lazımmış.ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.çocuk gibi sevindim nedense:)
slm kızlarrr..kanki sonunda yakaladım seni nbr bacım nerelerdeydin bugün..
ben geldimm kızlarr nasılsınızz:)))
Merhaba kizlar, okudugum kadariyla herkes iyi, iyi haberler Alan herkesin gozu aydin. Biz de dun doktorumuza gittik oglusum buyumus 27 cm 450 gram suanda. Hersey iyi gidiyo cok sukur! :) bende dayanamayip surekli ciciler aliyorum ogluma. Daha erken diyorlar AMA napiym. Dayanamiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?