2011 Nisan Anneleri

cnm bende aşırı çikolata tüketiyordum etrafımdakiler çok tüketmemin ii olmadığını sölediler bebek için. istersen druna danış derim. ben sordum kesinlikle çok yemeyeceksin dedi zararlı dedi.

sağolasın inşallah beceririm.ben şeyi anlamadım çizelgeyi hazırlıyorum fakat nereye eklemem lazım onu beceremiyorum.help!

canım o kopyalamayı ben de çok zor yaptım.hazırladıktan sonra orada gösterilen linke tıklayıp kpyalama.kontrol panelinden profil düzenlemeye kendin gir.oradan girince olmuyo.kendi profilinden gir yani cnm

ve bu adresi.kadınlar kulübüne giriyoruz..
kullancı paneline giriyoruz ordan profil ayarlarına düzenlemeye girip en alta çekiyoruz..
aşağıda çizelge yazan yere yapıştırıyoruz. işte bu kadar..
allah senden razı olsun.ne yaptıysam olmuyordu bir türlü.demek profilden girmek lazımmış.ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.çocuk gibi sevindim nedense:)

canım o kopyalamayı ben de çok zor yaptım.hazırladıktan sonra orada gösterilen linke tıklayıp kpyalama.kontrol panelinden profil düzenlemeye kendin gir.oradan girince olmuyo.kendi profilinden gir yani cnm
ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.sağolun kızlar,öptüm sizi...

hadi kızlar iyi geceler size .yarın oğlumun okul toplantısı var.kaç saat ayakta kaldım demektir.yatiim yarın erken kalkıcam.enerji depolamam lazım.yarın görüşürüz inşallah.

kızlar oğlum bu gün güçlü tekme atmadı çok hafif hissettirdi kendini...daha net hissetmek için erken mi yoksa..yani sürekli hissetmek için..

ben geldimm kızlarr nasılsınızz:)))

hoşgeldinnnn..valla şimdi geçmişe baktım herkes mide yanmasından şikayetçi ve çok tatlı yeme istekleri oldugundan..kızlar o mide yanması ve eşkimsi tat dediğiniz reflü ve bebek büyüdükçe yogunlaşıyor..ben 7yıdlır reflü hast.oldugumdan biliyorum ve sıkınıtlı evet ne yazıkki..

az ve sık yemek,yüksek yastıkta yatmak,yemekten 1-1,5saat sonra uzanmak,sıkı kemer ve badiler kullanmamak lazım..bunun yanı sıra ekşi,acı,soslu,baharatlı gıdalr,kızartmalar normalde yasak çünkü çok tetikliyor..bunlar doktorun reflü için söylediği ilk uyarılar..aklınızda bulunsun..
şeker yüklemesinde 1 bardakta fazla çok şekerli(iğrenç) bir su içiriyorlar ve kan alıp şekeri ölçüyorlar..

Merhaba kizlar, okudugum kadariyla herkes iyi, iyi haberler Alan herkesin gozu aydin. Biz de dun doktorumuza gittik oglusum buyumus 27 cm 450 gram suanda. Hersey iyi gidiyo cok sukur! :) bende dayanamayip surekli ciciler aliyorum ogluma. Daha erken diyorlar AMA napiym. Dayanamiyorum :)

maşallah cnm... kocaman oluyolar ya...ay ne mutluluk verici bişey..

bu ne ya ben girincemi herkez kaçıyor noluyor anlamadım:)ne zamandır şöyle oturupta ağız tadıyla bi sohbet edemedik kızlar sizlerle nerde bu milet anlamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…