2011 Nisan Anneleri

cnm hiç telaş etme arada böyle oluyor,mutlaka uyuyordur bebek..genelde geceleri yatarken çok yoğun oluyor benimde mesela..sağlıklıdır sakın korkma zaten yarın görecekmişsin..

evet benim de bekarken kan değerlerim yerlerde geziyodu.hamileliğin ilk haftalarında normal çıktı hayret.ama ilk haftadan sonra bida da ölçülmedi.gerçi kan hapı da içiyorum ama çay da içiyorum valla.inşallah bişe olmaz.

mrb kızlar bende bebgımın oynadıgını hıssetmıyorum bazen bı ıkı damar atar gıbı oluyor ama.ben mı anlamıyorum neden boyle yaa

kızlar komik gelebilir ama ben çözümğ ilk hamilleğimde şöyle bulmuştum..kabanımın bir tanesi 4düğmeli olan modeldendi,düğmeleri bayagı ilerde oluyor.düğmeleri söküp en dibe dikin bayağı genişliyor..ilk hmailleiğimde öyle yaptım işe yaradı..yada ablanız fln varsa biraz kilolu ödünç alın birkaç aylıgına..
benim ablam ozamanlar bayagı kiloluydu ve ben ondan 1pantolon 1de etek almıştım..doktora fn giderken bayagı kullandım..o normalde giyiyordu tam ama bana hamişken ancak oluyordu

panço yada şalda kullnılarbilir tabi..

cnm maşallah herşey yolundaymış..sen 22.haftadasın ve şeker yüklemesi yaptırmışsın,benim doktor beni 1ay sonra çağırdı ve o zamana ben 24haftalık oluyorum..bu sefer sordum yok erken daha ayrıntılı içinde,şeker içinde dedi..yanlış hatırlamıyorsam ilk gebeliğimde 7.ayda şeker yüklemesi yapılmıştı bana..
selam şekrler bizde bugun gezdk pknik yaptk yorldık geldik daha gecmişi okuyamadım döktrmüşünzdr herhalde

ohh ne güzel cnm değişiklik olmuştur..bu aralar herkes dolaşıyor 1 ben evdeyim galiba

Son düzenleme:
mrb kızlar bende bebgımın oynadıgını hıssetmıyorum bazen bı ıkı damar atar gıbı oluyor ama.ben mı anlamıyorum neden boyle yaa

canımben de 19.haftanın sonlarında çok net hissettim ama 20. haftada çok netleşti.ben de telaş yapmıştım.20. haftada daha net hissedersin merak etme.damar atması gibi oluyo yada sanki bir iki seyrime bazende içimde telefon titreşmiş gibi.bi hafta daha bekle bak nası oynucak yavrun

evt canım segırıyor sankı annemde bana kızıyor nasl hıssetmezsın sen dıyo.hergun soruyor oynuyomu dıye bende evet dıyorum napım o benden daha telaşlı halbukı anlamıyorum pek

Son düzenleme:
bizde biraz yorulduk geldik.....bende bebişimi ancak yatarken vede elimi koydgmda hissedeblyrm artık kendlğnden hssetmek istyrm bekleyecegz mecbren

canım çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine inşallah bir daha olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…