• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Ben geldimm kızlar...Ne var ne yok?

Ya kızlar 3 gündür fena nezleyim.Boğazım çok acıyor ve öksürük beni gece bile uyutmuyor.Yarın sabah nihayet randevumuz var,bebişimi çok özledim ama korkuyorum da bu öksürükler bebişe bir zarar verir mi yaa?? Resmen sarsılıyorum ben öksürürken,karnım acıyor artık öksürmekten :(

Canım geçmiş olsun,Allah şifalar versin:94:

herkese merhabaa... doktordan yeni geldiik.oğluşumuz olacak.mete gelioooo :8:

oğluşun hayırlı uğurlu olsun canım,ismiyle güzel yaşasın:nazar:

herkese selamlar bende burdayim:119:

selam canım bende burdayım:32:

bende artik bu hafta iyice baya bir hissediyorum bebegimi:nazar:kizlar.özellikle sessiz bir odada sirt üstü yatarken ellerimi karnima koyunca tepikliyo:))gündüzleri otururkende belli bir yerde yogunlasiyo:12:

bu arada dün esra sormustu su an burda yok ama gelince okur..bebek ne zaman göbek deligi hizasina cikacak diye su an okuyorumda 20.haftada rahim artik göbek deligi seviyesine ulasmistir diyo.bilginize:))

dreamer35 canim sen ultrasal resmini koymustun bebeginin dimi?? doktorunda erkek demisti dün ben resmine bakmisti benim sahsi fikrim hic erkege benzemiyo.hatta bu sabah yazilanlari okudum A$kito arkadasim da benim gibi düsünmüs.ikimizinde birer oglu var..acaba senin doktormu yanildi yoksa bizmi doktor kesildik nedir:))

Son düzenleme:
dreamer35 canim sen ultrasal resmini koymustun bebeginin dimi?? doktorunda erkek demisti dün ben resmine bakmisti benim sahsi fikrim hic erkege benzemiyo.hatta bu sabah yazilanlari okudum A$kito arkadasim da benim gibi düsünmüs.ikimizinde birer oglu var..acaba senin doktormu yanildi yoksa bizmi doktor kesildik nedir:))

canım nasıl anlıyorsunuz ultrasondan,doktora gideceğiize ultrason resimlerini size gönderseydik keşke:9:

bu Erkek görüntüsü
maleh.jpg

buda Kiz görüntüsü
femalep.jpg

internetten alintidir.

sevgili dreamer35

senin marmariste olduğunu bilmiyorum..haklısın şimdiden başla almaya ki anca toparlanırsın cnm...:24: bende almak istiyorum ama herşey zor tutuyorum kendimi.anca saatlerce int baktıklarım işte.. dokunamasamda görüyorum... ama aralıkta odasını yaptırcam aklıma koydum..çocuk değil genç odası gibi olcağı için ve beyaz allahın izniyle sağsalim yatar oğlum yatağına... sevgiler:9:
canım sağlıkla gelsinler inşallah alırız yavaş yavaş
dreamer35 canim ultrason resmine baktimda..
kesin eminmisiniz erkek oldugundan ..??

canım doktorum çok garantici olduğu için emin olmasa söylemezdi diyerek güveniyorum kendisine ama içime kurt düşürdün doğrusu. yapmayın yaaa... 2 hafta var daha kontrole ayyy nasıl geçecek zaman:18:

Ben geldimm kızlar...Ne var ne yok?

Ya kızlar 3 gündür fena nezleyim.Boğazım çok acıyor ve öksürük beni gece bile uyutmuyor.Yarın sabah nihayet randevumuz var,bebişimi çok özledim ama korkuyorum da bu öksürükler bebişe bir zarar verir mi yaa?? Resmen sarsılıyorum ben öksürürken,karnım acıyor artık öksürmekten :(
canım geçmiş olsun dikkat et kendine :94:

bu Erkek görüntüsü
maleh.jpg

buda Kiz görüntüsü
femalep.jpg

internetten alintidir.
kızlar ya demeyin böyle bak kendimi alıştırdım erkeke.hem başından beri erkek hissediyorum ben onun içşn kız dese kabullenmem zor olacaktı bu arada 12 haftalık resmini ekliyorum bunada bir bakın bakalım
Yfrog Photo : yfrog.com/6z100920121237nagihandemep

valla bana her iki ultrason resmindede bebişimin öne doğru pipi çıkıntısı var gibi geliyor. sonuçta kızda böyle bir görüntü çıkmaz gibi alttan. ay bilemedimki valla. Aklımı karıştırdınız yaaa....

mrb kızlarr nslsnz bugun temzlık vardı kadın yaptı ama ben de çok yoruldum karnım agrıyor sımdı bıde yumrta akı gıbı beyaz sıvı geldı gercı bu arada oluyor ama

dramer erkek kesın senn bebş

Back
X