- 17 Ekim 2010
- 406
- 641
- 103
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #17.001
selam şeker nisan anneleriiiiiiiii nasılsınız bakalım biz iyiyiz çok şükür
![]()
SLM SLM

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam şeker nisan anneleriiiiiiiii nasılsınız bakalım biz iyiyiz çok şükür
![]()
Ben geldimm kızlar...Ne var ne yok?
Ya kızlar 3 gündür fena nezleyim.Boğazım çok acıyor ve öksürük beni gece bile uyutmuyor.Yarın sabah nihayet randevumuz var,bebişimi çok özledim ama korkuyorum da bu öksürükler bebişe bir zarar verir mi yaa?? Resmen sarsılıyorum ben öksürürken,karnım acıyor artık öksürmekten
herkese merhabaa... doktordan yeni geldiik.oğluşumuz olacak.mete gelioooo![]()
herkese selamlar bende burdayim:119:
dreamer35 canim sen ultrasal resmini koymustun bebeginin dimi?? doktorunda erkek demisti dün ben resmine bakmisti benim sahsi fikrim hic erkege benzemiyo.hatta bu sabah yazilanlari okudum A$kito arkadasim da benim gibi düsünmüs.ikimizinde birer oglu var..acaba senin doktormu yanildi yoksa bizmi doktor kesildik nedir:))
canım nasıl anlıyorsunuz ultrasondan,doktora gideceğiize ultrason resimlerini size gönderseydik keşke![]()
sundan dedim canim simdi benim oglanin bende utrason resmi varya onda ki gibi görünmüyo da ondan dedim yoksa..benzetemedigim icin doktorculuk ne haddimize
canım sağlıkla gelsinler inşallah alırız yavaş yavaşsevgili dreamer35
senin marmariste olduğunu bilmiyorum..haklısın şimdiden başla almaya ki anca toparlanırsın cnm...bende almak istiyorum ama herşey zor tutuyorum kendimi.anca saatlerce int baktıklarım işte.. dokunamasamda görüyorum... ama aralıkta odasını yaptırcam aklıma koydum..çocuk değil genç odası gibi olcağı için ve beyaz allahın izniyle sağsalim yatar oğlum yatağına... sevgiler
![]()
canım doktorum çok garantici olduğu için emin olmasa söylemezdi diyerek güveniyorum kendisine ama içime kurt düşürdün doğrusu. yapmayın yaaa... 2 hafta var daha kontrole ayyy nasıl geçecek zaman:18:dreamer35 canim ultrason resmine baktimda..
kesin eminmisiniz erkek oldugundan ..??
canım geçmiş olsun dikkat et kendine :94:Ben geldimm kızlar...Ne var ne yok?
Ya kızlar 3 gündür fena nezleyim.Boğazım çok acıyor ve öksürük beni gece bile uyutmuyor.Yarın sabah nihayet randevumuz var,bebişimi çok özledim ama korkuyorum da bu öksürükler bebişe bir zarar verir mi yaa?? Resmen sarsılıyorum ben öksürürken,karnım acıyor artık öksürmekten
dreamer35 canim sen ultrasal resmini koymustun bebeginin dimi?? doktorunda erkek demisti dün ben resmine bakmisti benim sahsi fikrim hic erkege benzemiyo.hatta bu sabah yazilanlari okudum A$kito arkadasim da benim gibi düsünmüs.ikimizinde birer oglu var..acaba senin doktormu yanildi yoksa bizmi doktor kesildik nedir:))
kızlar ya demeyin böyle bak kendimi alıştırdım erkeke.hem başından beri erkek hissediyorum ben onun içşn kız dese kabullenmem zor olacaktı bu arada 12 haftalık resmini ekliyorum bunada bir bakın bakalımbu Erkek görüntüsü![]()
buda Kiz görüntüsü![]()
internetten alintidir.
bu Erkek görüntüsü![]()
buda Kiz görüntüsü![]()
internetten alintidir.