• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

cnm şöyle bi yorum var doktorda demişti... kundaklamak doğru değilmiş..çocuk hareket etmeli ki ellerini kollarını oynatmalıki kasları gelişsin falan die... eskiden eldiven pek kullanılmadığı için kundaklarlarmış çizmesi bi tarafını die.. evde yatarken bile malum anneler öyle yapmış bize.. benim tercihim ben kundaklamıcam cnm yani normal kıyafet eldiven takılsın sıpa geniş geniş.. tabi mantığıma yatan bi yararını okursam yada bilirsem neden olmmasın..

kim istedi kalmasını cnm..iyi yapmışsınız gelsin baksın..ben kaynanaya nie kızıyorum iyliğine iyi ama yatağını bırakıp 1 gün bizde kalamıyacak kadar ya bize değer vermiyo yada ne bilim sinir oluyorum işte bu yüzden..

eşim boşanmaya geldik bu konudan esra kaynanan nasıl biri bilmiyorum ama benimki çok çok zor kıskanç ve beni hala kabullenemeyen biri

kızlar hatırlarsınız ben kaynanamda kadığım 3 gün boyunca kusmuştum sonra ağlaya ağlaya sinirlerim bozulduğu için anneme getirmişti eşim beni...çünkü kaynanamın yemeklerini hiç iyemedim bana yaramadı kusmayan ben 3 aylıkken kustum ki 3 gün boyunca her sn su içsem bile...neyse çok bozulmuştu..zati diyodu çocuk doğmadan ortamda onu gaza getiriyolardı toruna bakarsın artık gibisinde..oda diyodu anası var o baksın die..bende diyodum anne rahat ol 1 saatliğine bile bırakmam malum güvenemem die kimseye..neyse gün geldi hamiş kaldım evinde 2 lokma bile iyemedim yaramadı bebeğim gerilemişti..anneme gittim maşallah 8-9 gün önden gidiyodu baya kaldım işte ondan annemede...DÜNDE SARMA YAPMIŞ GELMİŞTİ İŞTE ABLASINI KAYNANASINI GÖRMEYE...SARMADAN 1 TANE ALDIM KIZLAR EŞİMDE EV ANNEMDE KARŞIDA ÇAY İÇİYO...Bİ ÇIKARDIM AAA BAKIYORUM DİYOEUMKİ NE YEDİM Kİ ANNEMDE BİZDE DÜN BENİM ANNEM... DEDİMKİ AA YEŞİL YEŞİL :D HAHA SARMA..aldım tencereyi kaynanama götürdüm anne bi iyemedik eşim demiş hemen çıkardı die..KAYNANAM DEDİ ARTIK SANA BENİM YEMEKLERDEN VERMİCEM DİE YİNE Bİ BOZULDU NE GÜLDÜM AMA..YAVRUM AKILLI BİZİ ÖNEMSEMEYEN KİŞİNİN YEMEĞİNİ BİLE YEMİYO..

kaynanam bana bakmaya değil kendine hizmet ettirmeye gelir o kadar kustum demedi bugün yemeğini ben yapim

kızma ama cnm..rezil şu kaynanalar..nasıl hesabını vercekler ahirette..yazıklar olsun acıncak haldeler..gün gelcek muhtaç olcaklar bi bardak suya.... Insan geleceğe yatırım yapmalı..

benım kendı kunadıgım duruyor gecen annem verdı kundaklarız dedı bende aldım aldım.bırde bebeklık elbısem var onlarıda yıkadım utuledım kızımada gıydırcem:emir_bebek:

Son düzenleme:
kızlar hatırlarsınız ben kaynanamda kadığım 3 gün boyunca kusmuştum sonra ağlaya ağlaya sinirlerim bozulduğu için anneme getirmişti eşim beni...çünkü kaynanamın yemeklerini hiç iyemedim bana yaramadı kusmayan ben 3 aylıkken kustum ki 3 gün boyunca her sn su içsem bile...neyse çok bozulmuştu..zati diyodu çocuk doğmadan ortamda onu gaza getiriyolardı toruna bakarsın artık gibisinde..oda diyodu anası var o baksın die..bende diyodum anne rahat ol 1 saatliğine bile bırakmam malum güvenemem die kimseye..neyse gün geldi hamiş kaldım evinde 2 lokma bile iyemedim yaramadı bebeğim gerilemişti..anneme gittim maşallah 8-9 gün önden gidiyodu baya kaldım işte ondan annemede...DÜNDE SARMA YAPMIŞ GELMİŞTİ İŞTE ABLASINI KAYNANASINI GÖRMEYE...SARMADAN 1 TANE ALDIM KIZLAR EŞİMDE EV ANNEMDE KARŞIDA ÇAY İÇİYO...Bİ ÇIKARDIM AAA BAKIYORUM DİYOEUMKİ NE YEDİM Kİ ANNEMDE BİZDE DÜN BENİM ANNEM... DEDİMKİ AA YEŞİL YEŞİL :D HAHA SARMA..aldım tencereyi kaynanama götürdüm anne bi iyemedik eşim demiş hemen çıkardı die..KAYNANAM DEDİ ARTIK SANA BENİM YEMEKLERDEN VERMİCEM DİE YİNE Bİ BOZULDU NE GÜLDÜM AMA..YAVRUM AKILLI BİZİ ÖNEMSEMEYEN KİŞİNİN YEMEĞİNİ BİLE YEMİYO..
ayy benım kaynanamda bu ara ııce kendınden gecmış bı çorba yapıp yukarı çıkarmıyor kızından bacısından fırsat bulamıyor bıde mıllet kaynann sana bakar dıyodu bana soruyor yemegun varmı dıye sorcagına yap ver bu aya kadar hıç faydasını gormedım.kızıyla bacısı arasında mekık dokuyor çok yoruluyormuş sanada faydam yok dıo ben ıstemıyorum dedım ne dıcem başka.uyuz oluyorum bu ara zaten yemeklerını eşim yemıyor hıç bende yıyemıyorum

ya kızlar bişi sölicem bayramın 1. günü bana yemeğe gelecekler ya akşam ben kabak tatlısı yapmayı düşünüyorum. baklava yapamıcam inanın cok büyüyor gözümde.. başka hamurlu tatlılarda yapabiliri gerçi Allah biliyor ya kabak tatlısı en kolayıma gelen garip kaçarmıki bayramda..

ya kızlar bişi sölicem bayramın 1. günü bana yemeğe gelecekler ya akşam ben kabak tatlısı yapmayı düşünüyorum. baklava yapamıcam inanın cok büyüyor gözümde.. başka hamurlu tatlılarda yapabiliri gerçi Allah biliyor ya kabak tatlısı en kolayıma gelen garip kaçarmıki bayramda..

neden garıp kaçsın ayrıca sen hamılesın bu bıle çok sen onlara yemege gt sana gelmelrı bıle yanlış nasıl ugraşcaksın

aman ne biliyim iki bayramdır böle yas sıralamasına göre en küçük olduğumuz için son kapı oluyormusuz.. zaten 7 aylık evliim yani bayramlar hamile gecti hep. şimdi bişi diilde gecen bayram daha yeniydim ve sürekli kusuyordum çok zor gecmişti o yüzden.

aman ne biliyim iki bayramdır böle yas sıralamasına göre en küçük olduğumuz için son kapı oluyormusuz.. zaten 7 aylık evliim yani bayramlar hamile gecti hep. şimdi bişi diilde gecen bayram daha yeniydim ve sürekli kusuyordum çok zor gecmişti o yüzden.

CNM SANA TAVSİYEM..KABAK TATLISI BU ZAMANLARDA ÇOK GÜZEL OLUYO AMA İNAN HAZIR BAKLAVALIK YUFKAYI AL..yay güzelce tezgaha 2 yafuka üst üstede koya bilirsin... arasına fıstık ceviz tercihin neyse serp güzelce sar sonra büzüştür.. güzel güzel kes üstüne tereyağını az marmarin tercihine göre gezgir ver fırınıa şerbetle mükemel oluyo hoş.. oda uğraştırıyo öyle kolay değilki emekli hep..

kızlar öyle böyle en iyi kaynana en iyi gelin dahi olsa... islamiyetin ilk kurulduğu dönemlerde M.Ö ozamanlarda bile vardı bu çekişmeler... napalım.. bende kaynana olcam :D biliyorum ne yapsam iyi olmucam hoş bende pimpiriklimi olurum ne olurum bilmiyorumda az var bendede gıcıklık ahaha...AMAN YAVRULARIMIZ GELİYO YA...YENİ Bİ MİLADA GİRCEZ... BAYRAMIMIZ YENİ YILIMIZ OLCAKLAR İNŞ

CNM SANA TAVSİYEM..KABAK TATLISI BU ZAMANLARDA ÇOK GÜZEL OLUYO AMA İNAN HAZIR BAKLAVALIK YUFKAYI AL..yay güzelce tezgaha 2 yafuka üst üstede koya bilirsin... arasına fıstık ceviz tercihin neyse serp güzelce sar sonra büzüştür.. güzel güzel kes üstüne tereyağını az marmarin tercihine göre gezgir ver fırınıa şerbetle mükemel oluyo hoş.. oda uğraştırıyo öyle kolay değilki emekli hep..

canım hazır baklava yufkası nerde satılıyor ben kendim küçük tepsiye açarak yapıyordum inan denk gelmedim hiç ayy o zaman öyle yapıyım gerçekten..

canım hazır baklava yufkası nerde satılıyor ben kendim küçük tepsiye açarak yapıyordum inan denk gelmedim hiç ayy o zaman öyle yapıyım gerçekten..
CNM MARKETLERDE SATILIR.... hipermarketlerde daha güzel olur.al vallahi döşe...böreğini yap mükemmel oluyo inan..
iyi akşamlarr kızlarr
nasılsınız?

bnm kaynanam yine iyidr ama bazen banada bi soğukluk geliyor nefret ediyorum kadından

iyi akşamlar cnm hoşgeldiniz... ah ah bide onlara sorsak gör neler derler bizim için.. bi arkaaş demişti burdan unuttum...BİZDE BİR GÜN KAYNANATÖRE DÖNÜŞECEĞİZ DİE..ay ne hoşuma gitmişti

iyi akşamlarr kızlarr
nasılsınız?

bnm kaynanam yine iyidr ama bazen banada bi soğukluk geliyor nefret ediyorum kadından

:))) ya bu böle demekki yani benim kayınvalidem allah var iyi kadındır lafı sözü yoktur cok gelip gitmez ama tasındı etti mesela aynı sitedeyiz hizmette istemez ama ben yine de takılacak bişey buluyorum. bi kaşık çorbasını içmedim diyorum ama kadında çalışıyor napsın düşününce amannn ne biliyimm.. ben zaten kimse yokken pek alıngn oldum bu hamilelikte herkese alınıyorum basta kendi annem bir kere gelmedi daha yaa ve tatilde yani:)))

CNM MARKETLERDE SATILIR.... hipermarketlerde daha güzel olur.al vallahi döşe...böreğini yap mükemmel oluyo inan..

iyi akşamlar cnm hoşgeldiniz... ah ah bide onlara sorsak gör neler derler bizim için.. bi arkaaş demişti burdan unuttum...BİZDE BİR GÜN KAYNANATÖRE DÖNÜŞECEĞİZ DİE..ay ne hoşuma gitmişti

ayyy canımmm cok saol geçekten öyle yapıyım ben anepten cok güzel fıstıgımda var yemekle bitmez o onu kullanırım barii:)))

valla ne yalan sölim bende hamilelikte özellikle son 2 haftadır çok alınganım.
kendi anneme bnde alınıyorum
hep ben arıyorum sn az arıyorsun diyorum.

kaynanam bndende pek hizmet beklemez, her işini kendi yapar.
büyük bi işi olursada kızını çağırır.
he bnde karşıdan bakmam yapabildiğimce yardım etmeye çalışırım.
çünkü karşılıklı dairelerde oturuyoruz.
ama oğluna çok düşkün bu yuzden ben bazen bunalıyorum.

evet esracım kaynana olucaz bizde, inş. gelinler bizi sever ne diyim:)

valla ne yalan sölim bende hamilelikte özellikle son 2 haftadır çok alınganım.
kendi anneme bnde alınıyorum
hep ben arıyorum sn az arıyorsun diyorum.

kaynanam bndende pek hizmet beklemez, her işini kendi yapar.
büyük bi işi olursada kızını çağırır.
he bnde karşıdan bakmam yapabildiğimce yardım etmeye çalışırım.
çünkü karşılıklı dairelerde oturuyoruz.
ama oğluna çok düşkün bu yuzden ben bazen bunalıyorum.

evet esracım kaynana olucaz bizde, inş. gelinler bizi sever ne diyim:)

evet canım benimde öyle. annenle aynı şehirde misin?

Back
X