2011 Nisan Anneleri

kakao yağı biliğim kadarıyla bronzlaşmak için kullanılşıyor,bizimkide tatilde oldu,evdeyken ben çok stres yapıyordum şekilden şekile giriyodum hamile kalcam diye,tatilde kafan rahat olunca oldu,memleketini beklemiş kuzum diyorum:)

canım bilmiyorum biraz evvel aradım sormak için fiyatını ama duymadı işyerinde yoğun bugün sanırım işleri.. ama akşam öğrenir sölerim size olur mu... bimbo bebe diye bir magazadan almış bursada..
internetten mi acaba dedim.istanbulda nerde var acaba?vallahi bayıldım tek kelimeyle harika!:nazar::nazar::nazar:

angel,hayırlı olsun canım bebeşin yeni cicileri..çok da uyguna almışsın..
sepetin fotosu yokmu,bende onu merak ettim...

teşekkür ederim hayatım..beşiğin resmini internette bulamadım .. akşam internete yükleyebilirsem yüklerim... mağazada telefonla çekmiştim resmini... çok çok ahım şahım değil.. ama içlerinde en güzeli buydu.. sonuçta 6 ay kullanacak sonra bebeği odasında yatırmayı düşünüyorum..

SEKSENLİ YILLARDA ÇOCUK OLMAK

canım süperdi yaa.... hepsini hatırlıyorum :)))

güle güle kullan canım çok şekermiş
benimde 2 tane bambudan sepetim var şöyle bir ütüleyince kumaşını bende buradan sizlere resmini atarım çok tatlı oluyor kim gördüyse bayıldı

internetten mi acaba dedim.istanbulda nerde var acaba?vallahi bayıldım tek kelimeyle harika!:nazar::nazar::nazar:

internet sitesi var ama mağaza sadece Bursadaymış..
ben de çok beğendim,daha çok ürün beğendim hatta ordan ama gel görki bağenmekle kalıcaz,Bursada olmak istedim biran..tekstillerine de bayıldım..çok güzel bir mağazaymış

cnm yok bu liste oluştu ama buluşma yapamadık bi türlü... Talep olursa neden buluşmayalım ki..bence yeterli samimiyeti ve muhappeti yakaladık die düşünüyorum

evet cnm görüşemiyoruz ya:50: Ay aramızda pek gün yokmuş... Bende 21.08 saat 8.35 te öğrendim..cumrtesiyle bindim arabaya nöbetçi eczane aradım o ayda hiç umudum yoktu çünkü garip gelecek ama eşimle 1 kere yakınlaştım :9: Oda tatildeydi... Kısmet olcak ya yarabbim... Yumurtaya can veren rabbim... Bizede bi civciv yolladı:69:

Kısmet işte :69:

HNK canım güle güle kullanın cicilerinizi sepete bayıldım :69: :emir_bebek:

internet sitesi var ama mağaza sadece Bursadaymış..
ben de çok beğendim,daha çok ürün beğendim hatta ordan ama gel görki bağenmekle kalıcaz,Bursada olmak istedim biran..tekstillerine de bayıldım..çok güzel bir mağazaymış

ayy kardeşimde açmıyor telefonu.. mağazayı arasak bilgi verirlermiki acba

kızlar az önce dişçiden geldim... dişime kanal tedavi yaptı... umarım bir sorun çıkmaz... hamile kaldığımdan beri dişlerime bişeyler oluyor... :(((( 20 yaş dişimde tedaviye başlayacağım günü çıkmıştı suratım şişmişti kocaman :((( 36 yaşından sonrada komik oluyor yahu....

Merhaba Kızlar,,
btün kızlar toplanmış maşallah pek kalabalığız ( Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (15 üye ve 1 ziyaretçi) ) :nazar:
Esracım sana birşey sorucam sen hisar hastanesine gidiyordun değilmi bu ümraniye de olan.Muayene ücreti nsl o hastanenin bnm işyerim yakın sayılır o hastaneye.Muayene ücreti uygunsa arada oraya giderim diyorm da :)

kızlar az önce dişçiden geldim... dişime kanal tedavi yaptı... umarım bir sorun çıkmaz... hamile kaldığımdan beri dişlerime bişeyler oluyor... :(((( 20 yaş dişimde tedaviye başlayacağım günü çıkmıştı suratım şişmişti kocaman :((( 36 yaşından sonrada komik oluyor yahu....

geçmiş olsun canım.. 3-6 ay arası sorun olmaz diyor benim doktorum için rahat olsun...

Katara_ang cnm bizim yazlıkta yani balıkesir_akçaydada faytona deveye bindirirler... Orda çok önem veriliyo bu tarz şeylere...isterim oğlumu gezsin eğlensiz vs ama eşimin ailesi bu konularda farklı düşüncelere sahip..haliyle sadeleştiriyoruz bizde bişeyleri...

aynen canım bizimkiler de öyle sırf ondan hemde eşimde düğün sevmediği için tuzu biberi oldu düğün yapmadılar bana,amam bu yaz görümcem oğullarına sünnet düğünü yaptı ondan bişey diyemezler

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım
bende dişlerimi fırçalamaya başlayınca hepsi birden kanıyor napmam lazım acaba
bu arada bulantılar geçti değil mi benim bazen ara sıra geliyor tabii eskisi gibi değil çok şükür ama sabahları hala çıkarıyorum senin nasıl?

yani internetten de istesek bursa dan gelcek öle mi?

bilmiyorum canım ama kardeşim aradı şimdi ona sormak için aramıstım 650 tl dedi.. istanbulda benim eve gelecekmiş direk sanırım zaten mağazanın satın aldığı yer istanbuldaymış..
ya bu arada ben bi tane daha begenmiştim ebebek te eger annem bunu almasaydı eger onu alacaktım ben oda cok şirindi..

Back
X