2011 Nisan Anneleri

esracım sizler ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama zor da olsa çabuk geçiyor bence yine de.Tabi bunlar en iyi günlerimiz.İlerde koca göbekli olunca napıcaz bilmiyorum ama tadını çıkarmaya çalışalım yaa.İnsanın içinde hareket eden bu minik şeyi hissetmesi harika birşeymiş.Allahım isteyen herkese yaşatsın ve bizimkini de tamamına erdirsin inşallah.

gerçekten bu minik şeyleri hissetmek harika birşey ben hamile olmadan önce bu dokuz ay çok uzun ya nasıl geçecek şiş bi karınla nasil başedecez derdim içimde tekme atınca ya korkarsam derdim kendi kendime 5 ay gecti bile bişey anlamadım hamilelik çok güzel bir duyguymuş ben bebeğim 2 aylıkken çalışacağım için iyiki karnımda yanımda diyorum doya doya hamileliğimin tadını çıkarmaya çalışıyorum

esracım sizler ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama zor da olsa çabuk geçiyor bence yine de.Tabi bunlar en iyi günlerimiz.İlerde koca göbekli olunca napıcaz bilmiyorum ama tadını çıkarmaya çalışalım yaa.İnsanın içinde hareket eden bu minik şeyi hissetmesi harika birşeymiş.Allahım isteyen herkese yaşatsın ve bizimkini de tamamına erdirsin inşallah.

:52: asker yolu bekler gibiyim cnm... saat 12 den sonra çizelgemde 1 gün bile geçtiğinin görünce o mutluluğumu anlatamam sana:24: :69::17:

kızlar günaydınnnnnnnnn... geceleri artık bi huzursuz uyuyorum... sizde de var mı? gece kalkıp tv seyrediyorum yatamıyorum :((( bu sabah yine midem çok kötü oldu ve çıkarttım... şimdide uykudan gözlerimi açamıyorum.. işyerindeyim ama hala çalışmaya başlamadım :(((

kızlar günaydınnnnnnnnn... geceleri artık bi huzursuz uyuyorum... sizde de var mı? gece kalkıp tv seyrediyorum yatamıyorum :((( bu sabah yine midem çok kötü oldu ve çıkarttım... şimdide uykudan gözlerimi açamıyorum.. işyerindeyim ama hala çalışmaya başlamadım :(((

:18: :26: bendede var cnm...biraz erken başladı snki...7. aydan sonra yatamıcaz diyolarda bend aynı sürekli uykum bölünüyo :59:

canım benm artık bende öle kesik kesik uyuyrm sabahta belli bi saatten sonra uyuyakaldgm için gözlerimi açamaiyorum :31:

ben de o haftalarda yaptırmıştım herşeyim iyi çıkmıştı 3 gün önce yine yaptırdım 8 10 tane değerde asağı ok var hep düşmüş kan değerlerim ve ben 5 aydır daha bir kutu kan ilacı bitirdim 150 günde 30 adet hiç dikkat etmemiştim son bir haftadır da kalp çarpıntım hemen nefes nefes e kalmam gibi durumlar söz konusu olmuştu yemek yerken bile nefesim kesiliyordu biraz sinirlilik eşime sarmıştım hep kan değerlerim düşmesinden olmuş bunlar şimdi dikkat ediyorum içmeye ve bi akrabamıza kan yapıcı bi kuru meyve siparişi verdim ismini yazmıyım skorpiyon yiyecek ismi belirtmeyin demişti ayy amma uzun yazdım bi de şu aklıma geldi yine bi akrabamıza doktoru doğuma kanlı canlı gir demiş sezeryan falan olursak en kanlı operasyonmuş

Ben bide doktora 25aralıkta gidicem daha çook var kan tahlili isteyecekmi acaba bende de nefes kesilmesi var özellikle öğlen arası yemekten dönerken çok sıkıntı çekiyorum. Neyse artık 1 bekliycem gidnce doktora sorarım tekrar kan tahlili yaptırayımmı diye,Teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için

günaydın arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim bugün 18+6 günlüğüz ama cinsiyetini öğrenemedik daha doktorumuz emin olmadan söylemicem dedi ve bekliyoruz yeter ki sağlıklı olsunda miniğim cinsiyeti hiç farketmez...buarada izmirde yaşıyorum aranız varmı izmirde olan herkesi öpüyorum...

Esracığım yatmana rağmen çok kilo almamışsın,tebrik ediyorum seni.Kızlar sizin kilo alım oranlarınız nasıl ben toplamda 6 kilo aldım:17:

Back
X