- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #21.001

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esracım sizler ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama zor da olsa çabuk geçiyor bence yine de.Tabi bunlar en iyi günlerimiz.İlerde koca göbekli olunca napıcaz bilmiyorum ama tadını çıkarmaya çalışalım yaa.İnsanın içinde hareket eden bu minik şeyi hissetmesi harika birşeymiş.Allahım isteyen herkese yaşatsın ve bizimkini de tamamına erdirsin inşallah.
esracım sizler ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama zor da olsa çabuk geçiyor bence yine de.Tabi bunlar en iyi günlerimiz.İlerde koca göbekli olunca napıcaz bilmiyorum ama tadını çıkarmaya çalışalım yaa.İnsanın içinde hareket eden bu minik şeyi hissetmesi harika birşeymiş.Allahım isteyen herkese yaşatsın ve bizimkini de tamamına erdirsin inşallah.
![]()
herkese gunaydın
![]()
daha gecmişi okuyamadım yeni girdim herkes ii diel mi
![]()
asker yolu bekler gibiyim cnm... saat 12 den sonra çizelgemde 1 gün bile geçtiğinin görünce o mutluluğumu anlatamam sana
![]()
![]()
kızarmış ekmekşişcem anam ben duba olcam bu gidişler
:18:
kaç kilo aldn toplamda esracım azsa skma kendini o kadra![]()
kızlar günaydınnnnnnnnn... geceleri artık bi huzursuz uyuyorum... sizde de var mı? gece kalkıp tv seyrediyorum yatamıyorum(( bu sabah yine midem çok kötü oldu ve çıkarttım... şimdide uykudan gözlerimi açamıyorum.. işyerindeyim ama hala çalışmaya başlamadım
((
kızlar günaydınnnnnnnnn... geceleri artık bi huzursuz uyuyorum... sizde de var mı? gece kalkıp tv seyrediyorum yatamıyorum(( bu sabah yine midem çok kötü oldu ve çıkarttım... şimdide uykudan gözlerimi açamıyorum.. işyerindeyim ama hala çalışmaya başlamadım
((
kızlarr yoksa siz hala kahvaltımı yapıyorsunuz. ben kahvaltımı yaptım, ara öğünümü yedim, az sonra da öğle yemeği faslım var![]()
ben de o haftalarda yaptırmıştım herşeyim iyi çıkmıştı 3 gün önce yine yaptırdım 8 10 tane değerde asağı ok var hep düşmüş kan değerlerim ve ben 5 aydır daha bir kutu kan ilacı bitirdim 150 günde 30 adet hiç dikkat etmemiştim son bir haftadır da kalp çarpıntım hemen nefes nefes e kalmam gibi durumlar söz konusu olmuştu yemek yerken bile nefesim kesiliyordu biraz sinirlilik eşime sarmıştım hep kan değerlerim düşmesinden olmuş bunlar şimdi dikkat ediyorum içmeye ve bi akrabamıza kan yapıcı bi kuru meyve siparişi verdim ismini yazmıyım skorpiyon yiyecek ismi belirtmeyin demişti ayy amma uzun yazdım bi de şu aklıma geldi yine bi akrabamıza doktoru doğuma kanlı canlı gir demiş sezeryan falan olursak en kanlı operasyonmuş
3-4 oynuyo cnm arsında![]()
aaa canım bende eskteyim valla keşke öyle görüşme imkanımız olsa ne güzel olurdu...
maaşallah işte duzenli beslenen bi anne adayı![]()