• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

saol canım bizde iyiyiz.. bugün bebişiminde keyfi yerinde sanırsam karın agrım bitti:))) benim cocuk tembel wallahi galiba ya cok korkuyorum bigün iş yapıyorum iki gün hasta yatıyorum.. çok gezincede öyle oluyor. biz habire yatalım oturalım keyif yapalım istiyor bu tembel oğlan:)))

saol canım bizde iyiyiz.. bugün bebişiminde keyfi yerinde sanırsam karın agrım bitti:))) benim cocuk tembel wallahi galiba ya cok korkuyorum bigün iş yapıyorum iki gün hasta yatıyorum.. çok gezincede öyle oluyor. biz habire yatalım oturalım keyif yapalım istiyor bu tembel oğlan:)))

bitmesine sevindim canım valla ağrı sancı bu dönemde daha zor geliyor insana. tembel değil annesi keyfine düşkün:))

sorma tam paşa bizimki.. sabah kardeşimle konusuorum kime çekti bilmem dedim kime cekicek teyzesne çekmiş işte diyor öldüm gülmekten:))

hehehe teyze hemen sahiplenmiş anlaşılan:))benim kız da çok hareketliydi, çok yaramaz olacak herhalde diye konuştuk babasıyla. küstü bize 2 gündür doğru dürüst kıpırdamıyor:((bizimki de nazlı galiba annesi gibi hemen alıngan:))

hehehe teyze hemen sahiplenmiş anlaşılan:))benim kız da çok hareketliydi, çok yaramaz olacak herhalde diye konuştuk babasıyla. küstü bize 2 gündür doğru dürüst kıpırdamıyor:((bizimki de nazlı galiba annesi gibi hemen alıngan:))

ayy kıyamam annesi ben onaalınmış hemencecik:)) bizimkisi karnımda cok hareketlide annesi hep tursun onla konussun istiyor baska seyle uğrasıp kafamı mesgul edince bir şekilde hatırlatıyor kendini. ilgi istiyor:))

ayy kıyamam annesi ben onaalınmış hemencecik:)) bizimkisi karnımda cok hareketlide annesi hep tursun onla konussun istiyor baska seyle uğrasıp kafamı mesgul edince bir şekilde hatırlatıyor kendini. ilgi istiyor:))

evet haklısın canım. nazlı kızımı küstürdük şimdide gönlünü almaya çalışıyoruz:)maşallah senin oğluş da ilgi odağı olmak istiyor:)annesi sen de hep onunla ilgilen belli ki canı sıkılıyor içerde:)

evet haklısın canım. nazlı kızımı küstürdük şimdide gönlünü almaya çalışıyoruz:)maşallah senin oğluş da ilgi odağı olmak istiyor:)annesi sen de hep onunla ilgilen belli ki canı sıkılıyor içerde:)

evet:))) bu aralar babasıda bende kızdırmamaya calısıyoruz onu. salı doktor randevumuz var . son iki randevumuzda döndü poposunu inat etti göstermedi kendini. bu sefer aramızı iyi tutalım inatlasmayalımda görelim bari diyoruz:))

selam kızlaaar bende kahvaltı yaptm azıcık temzlik yaptm geldim gecmişi okuyamadım daha ay hala uyuyamıyorum resmen yaaa kesik kesik uyuyrm 9 aylıkken npaacam blmyrm

ilahi hnk anne hallerine bakıyorum bende bikaçından sonra işyerinde okunmayacağını düşünerek indirdim ekranı zira bu kız ne gülüyo kendi kendine diyecekler:D.Bebişi üzmeyin,dün enerjim düşüktü 8,5 yattım akşam,baktım oğluşum oyun istiyor,oynuyor karnımın içinde inanın kızlar muhteşem bir duyguymuş.İçimden çıkarıp tekrar içime sokasım geldi:D

slm anneler bu gün az kaynatmışsınız...
bu arada bende hep sakinlik ve sessizlik istiyorum

a.s. esracım..aslına bakarsan şuanda hayatımızın son sessiz sakin günlerini yaşadığımızı düşünüyorum :emir_bebek:
Bu arada Esra geçen günde sormuştum sana ama arada kaynadı muhetemelen görmedin.Sen hisar hastanesine gidiyordun ümraniyeye..benim aklımda öyle kalmış..muayene ücreti nedir o hastanenin benm işyerim yakın sayılır oraya.muayene uygunsa arada oraya da giderim diyordum :))

selam kızlaaar bende kahvaltı yaptm azıcık temzlik yaptm geldim gecmişi okuyamadım daha ay hala uyuyamıyorum resmen yaaa kesik kesik uyuyrm 9 aylıkken npaacam blmyrm

Selam cimcime :) uyku sıkıntısı bende de var üstelik birde 7 de kalkmamda gerekiyor hiç uykumu alamıyorum hiiiç :((
ilahi hnk anne hallerine bakıyorum bende bikaçından sonra işyerinde okunmayacağını düşünerek indirdim ekranı zira bu kız ne gülüyo kendi kendine diyecekler:D.Bebişi üzmeyin,dün enerjim düşüktü 8,5 yattım akşam,baktım oğluşum oyun istiyor,oynuyor karnımın içinde inanın kızlar muhteşem bir duyguymuş.İçimden çıkarıp tekrar içime sokasım geldi:D
:nazar::nazar:

birkaç mesaj okumama rağmen gülmemi tutamıyorum :9::9:du bakalım bizim başımıza neler gelecek.. :31:

ay sağol cnm iyi geldi vallahi:29:

ayyy çok komik dimi kızlar:))) ben acaip eglendim yaa evdede temizliğe yardımcı var kadın dicek sıyırdı kız kendi kendine gülüp duruyor:))

ay bi sitede de hamile hatıraları vardı tam hatrlamyrm hangi sitedeydi çok gulmüştüm bulursam paylaşayayım hatta bi tanesnde hamile bayanın biri anlatyr gene , magazaya grdm bebek kıyafeti alcam dyr 2 yasında bi çocuk yanına gelmiş sonra annannesi çağrmış çocugun , oğlum gel hamile kadın var üzerine düşebilir diye :D:D çok gumuştum yaa çok alınırım valla bana biri dese:D

Back
X