• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

SAĞOL CNM... DİKKAT EDİM BENDE DEDİĞİN GİBİ.. Kraft Twist Travel Sistem Bebek Arabası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! BUNU DÜŞÜNÜYORUM AMA TABİ İLK TERCİHİM.. YAKINDAN GÖRMEK LAZIM SANIRIM

Esracım biz aldık bu modelden çok güzel bir set. Hamile kalmadan önce çok beğenmiştim bu modeli ben. E bebekte bakmıştık bizde eşimle. Tavsiye ederim. Ciciler topiğinede eklemiştim. Kırmızı rengini aldık biz. Kızdada erkektede kullanabilelim diye

herkese merhabalar,
iki gündür çok hastaydım yazamadım,grip olmuşum.iki gün rapor aldım okula gitmedim ama iyileşemedim henüz .hepiniz kendinize iyi bakın,ilaç kullanamayınca iyileşme süreci çok uzuyor.

selam kızlar..
sık sık yazamıyorum ama sürekli takipteydim...bu sefer geçmişi okuyamadım ama baya bi sayfa birikmiş umarım herkes iyidir....
aşıdan konuşuyosunuz bende geçen hafta 1. dozu yaptırdım 2. için 1 ay sonraya gün verdiler ...aşı bana çok ağrı yaptı 3 gün kolumu kaldıramadım desem yeri var...
ben bazı sorunlarla ugrasıyorum bu aralar.genel kan tahlillerim tekrarlanmıştı orda karaciğer enzimlerim yüksek çıktı takip edelim dediler 3 kez tekrarlandı tahliller 3ündede yüksek çıkınca gastreontolojiye yönlendirdiler henüz gitmedim...
2 gün öncede dr kontrolüm vardı bebeğimin sağlığı gayet yerindeymiş 350 gr olmuş minik kızım...onda sorun yok ama rahimde bölmeden şüphelendi drum... 21 aralığa randevu aldım 2. düzey doppler ultrason çekilecek.orda kesinleşecek rahimde septum olup olmadığı...
ben bebeğimi pek fazla hissetmiyorum....dr buna bağlı olabilir dedi...önemli bir durum kesinleştirelim çünkü eğer varsa erken doğum riskli ortaya çıkıyor ve bebek doğum pozisyonu alamayabiliyor bu nedenle buna bi baksın doppleri çekecek olan doktor dedi...
bunun haricinde 1 ayda 5 kg alıp 57 kg olmuşum.fırçayı yedim tabi....ayda 2 kg dan fazla alma dedi...bende anlamadım nasıl bu kadar çok aldığımı...şaşırdım wala...
ay ammada yazdım ha....işte böyle kızlar birazcık moralim bozuk ama bebeğim iyi ya o önemli benim için...
canım geçmiş olsun bebeğin iyiymiş çok şükür diğerleride takip altında tutularak çözülebilecek sorunlar gibi görünüyor. kilo sende bizdensin:9: yalnız değilsin yani üzülme kuzum:38: moralini bozupta bebişinide üzme sakın:49:
sabah sabah sinir oldummmm!!!15 günde bir eve yardımcı oluyorum.bugün de kadının günüydü,normalde 9:00 gibi gelir.9:30 oldu yok,10:00 oldu yok! aradım evde uyuyormuş hanımefendi!!!!!!!!!!!!!cevabı da:_e,yağmur yağıyormuş,bu havada cam silinmezmiş miş..haftaya çarşamba gelirim diyo.ben de o gün de yamur yağarsa dedim.sonuçta kış yağmur yağar,kar yağar..evin içinde yapılacak bir sürü iş var silincek,süpürülecek,toz alıncak,banyolar temizlencek,kapılar silincek..sadece cam mı yani.sen böyle keyfi mi çalışırsın?gelme dedim .ben seni mi kovalıycam.allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.sanki bedavaya çalışıyo.ayyy sinir oldum!!!!şimdi işin yoksa başkasını bul,offffff.:84::84:
anam paranla rezil olmak dedikleri bu olsa gerek. birde milletin kaprisini çekecez bu halde he oldu gölerim doldu.:41: salla gitsin başka insan mı yok sanki :66:
guzel anneler:16: nasılsınz hemen hemen herkes aşı oldu ben kaldım dr olmana gerek yok dedı.
bu arada dun akşama dogru karın agrım başladı gecede surdu adet sancısı gıbı hafıften belımde agrıdı sancı oldu gaz sancısımı normal sancımı ayırt edemıyorum.arada bende oluyor boyle sızde de karın agrısı oluyormu
canım geçmiş olsun hamilelikte bu tür sebepsiz karın ağrıları olması normalmiş takma kafana sakın:13:
SLM KIZLAR nasılsınız keyifler inş yerindedir. bizde iyiyiz.şeker yükleme testini yaptıranlar varmı aranızda ben bu ayın sonunda yaptıracam geç kalmış olmam herhelde dimi doktor o zaman çağırdı...
canım ya nerelerdesin sen? yaramaz oğlun fırsat vermiyor sanırım nete girmene. iyiyiz çok şükür.
benim şeker yüklememde 20 Aralıkta yapılacak.pazartesi devlet hast. gitcem okul için nöbetten muafiyet raporu almaya o zaman konuşcam doktorla.özel doktorum 25 Aralıkta randevuya gelirken bu testleri yaptırıpta gel dedi.geç kalmayız yani şekercim:29:
kızlar ben bugun tetanoz yaptırdım cok canımı acıttı kötü hemşire
oy oy oy yazık sanaaa ... Dikkat et kendine kolunun üzerine yatma sakın buzla ovala çok acırsa:29:

herkese merhabalar,
iki gündür çok hastaydım yazamadım,grip olmuşum.iki gün rapor aldım okula gitmedim ama iyileşemedim henüz .hepiniz kendinize iyi bakın,ilaç kullanamayınca iyileşme süreci çok uzuyor.

canım geçmiş olsun dikkat et aman yatmadan geçmez bu meret biliyorsun:94:

dremaer tatlım bişey soracaktım nöbetten muaf olablmen için kaç haftalık olman gerekyr bana şimdi okulda nöbet verrler mi?....bu arada canım ben dönem sonuna kadr çalşmaya karar verdim milli eğitm müfettişi tandgmz vardı on u aradık rapor aldktan sonra sana kmse neden aldn dyemezde sonra il içi atamayla aldrmayla çalştgnda hiç çalşmamış hep rapor almş gozkmen hoş olmaz dedi bende 7 ahfta kadr dayanayım dedim ne yapayım sonradan önme bi engel çıkmasın diye..artık benden önce hocalrı ne yapmş ona bakp bi tekrar cekp kaldgı yerden devam etmeyi düşünyrm bna yapack da pek bişey kalmadı bide sınavları varrdr son herhalde hayrlısı dyrm :49:

sınır bozucu banada aynı oluyor gecen bayram aynı yagmur yagıyor dıye gelmedı eşim sıldı yerlerı camalrım kalmıştı tuulerımı yıkamıştım takmadım bıle allhtan kımse gelmedı anneme gttım ben

hayır anlamadığım şey,sanki bedavaya çalışıyorlar,burunlarından kıl aldırmıyorlar.zaten bunu zor bulmuştum.burada herkesin günleri dolu.ful çalıişıyo millet.banada eşimle kızım yardım ediyorlardı sağolsunlar.:14:

çokayakta kaldınmı canım umarım ciddi değildr:69:

Bende de oluyor.Geçen gün saat dörtden dokuza kadar ağrıyı çektim..Doktor erken doğum ihtimalin çok yüksek dedi.İlaç başlayacakmış..Kesinlikle iş yapmayacaksın dedi..10 dakikadan fazla ayakta dolaşma dedi..Ben iki sene önce ameliyat olmuştum,o yüzden de çok tedirgin..Doktorunla görüştün mü?Bu arada geçmiş olsun...

dremaer tatlım bişey soracaktım nöbetten muaf olablmen için kaç haftalık olman gerekyr bana şimdi okulda nöbet verrler mi?....bu arada canım ben dönem sonuna kadr çalşmaya karar verdim milli eğitm müfettişi tandgmz vardı on u aradık rapor aldktan sonra sana kmse neden aldn dyemezde sonra il içi atamayla aldrmayla çalştgnda hiç çalşmamış hep rapor almş gozkmen hoş olmaz dedi bende 7 ahfta kadr dayanayım dedim ne yapayım sonradan önme bi engel çıkmasın diye..artık benden önce hocalrı ne yapmş ona bakp bi tekrar cekp kaldgı yerden devam etmeyi düşünyrm bna yapack da pek bişey kalmadı bide sınavları varrdr son herhalde hayrlısı dyrm :49:

Tatlım 6 aylık olmak erekiyor.Yani 24.haftada alabilirsin nöbet yapamaz raporunu...

selam hanımlar nasılsınız...
bugun dr kontroluüm vardı. ultrasona girdim ultrasona radyoloji uzmanı bakıyo oda
hastaların birine kızmış sanırım şikayet oldu diye inat etti. siz şikayet ederseniiz beni bende
görem bile söylemiyorum ertık bebeklerin cinsiyetini demezmi??..
kaynar sular döküldü başımdan...
görüyorum ama söylemicem dedi birtek sağlıklı olduunu öğrendim okadar..

bişiy rica edicem bursada oturan nisan anneleri arasında medical parka giden varmı?
medical parka gitmek istiyorum kontrol için dr. ismi verecek biri varmı aranizda?? ne umutlarla gitmiştim bugun öğrenirim diye...suya düştü tüm umutlarım moralim çok bozuldu gördüğü halde söylemedi ya....

Back
X