• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlar yaa bugun günüm vardı bebeğimin adını ela koyacağımı söledım beğenmediler basitmiş kısyamış sıradanmış ilerede okulda afedersınız hela diye dalga geçerlermiş moralimi bozdular ama bence marjinal ve basit değil eşimde artık ela dıye seslenıyor kızıma sizde fikrinizi söylermisiniz lütfen gerçekçi oluna ama kızlar :)))kafam karıştııııııııııı:26:

Saçmalamışlar bence de çok güzel bir isim hatta düşündüm de benim oğlumun adı Bera olacak kısmetse ilerde bi de kız kardeşi olursa onun adı da Ela olabilir uygun oluyor Ela Bera dinleme bence kimseyi bana söylüyorlar Bera ne çok kısa falan filan tıkadık kulaklarımızı Bera diye sesleniyorum bende bebeğim şimdiden alışsın isime

Saçmalamışlar bence de çok güzel bir isim hatta düşündüm de benim oğlumun adı Bera olacak kısmetse ilerde bi de kız kardeşi olursa onun adı da Ela olabilir uygun oluyor Ela Bera dinleme bence kimseyi bana söylüyorlar Bera ne çok kısa falan filan tıkadık kulaklarımızı Bera diye sesleniyorum bende bebeğim şimdiden alışsın isime

bencede ela ısmı gzl bızde duşunmuştuk.ısım konusunda bızede çok yorum yapıyorlar bıran once dogsalarda su ısım meselesıde kapansa

yorgunmuydun ayakata felan fazla kaldıysan.dr bışe yok dedıyse korkma.benımde bazen oynamıyor hmen çıkolata yıyorum uzanyrm bıraz
canım o kadar uzun süre bekledi ki. bi türlü hareket etmedi. acayip evhamlandım.. annemle hemen dr. gittik. dr. baktı heme kalp atışlarına iyi bişey yok dedi.. henüz daha hareketleri çok düzensizdir dedi. bazı günler çok hareketli bazı günler çok sakin olur panik yapma dedi. ama elde mi ki?

canım o kadar uzun süre bekledi ki. bi türlü hareket etmedi. acayip evhamlandım.. annemle hemen dr. gittik. dr. baktı heme kalp atışlarına iyi bişey yok dedi.. henüz daha hareketleri çok düzensizdir dedi. bazı günler çok hareketli bazı günler çok sakin olur panik yapma dedi. ama elde mi ki?

gecmış olsun baya korkmussun.haklısın elde değil bende çok telaşlıyımdır hep elım karnımda

hoşbuldukk okuyorum da siz ne güzel net bir şekilde hissediyorsunuz bebişlerinizi ben daha çok küçücük yeni yeni güçlü tekmelerini bekliyorum bıdığımın :)
Ah canım 1-2 hafta geçsin davul zurna ekibi gibi karşılıycak seni bayılıyorum bebeğimin hareketlerine meyve yiyorum mesela yer yemez tekmeliyo sıpa sanırım teşekür etmek istiyo yada bazen sessiz kaldığında açıyorum yüksek ses müziği başlıyo tekmelemeye yanlız bi problem var benim haftam için internette diyoki anneler şarkı söylesinler bebeğe, benim de sesim pek güzel değildir bugün söyleyim dedim ses çıkmadı fırlamadan:26: belli ki müüzik kulağı iyi

Olmuyo canım yine aynı hatayı veriyo ben de mi oluyo bu sorun acaba

selam kızlarrr bebişler iyidir umarıım
Slm canım 2010 gelinlerinin iknci hamilesi hoşgeldin:33:

bende gece uyuyamıyorumm.ıyı bebşte pıtır pıtır oynuyor senn bebış nasl

Çok hareketli teyzesi maşallah kıpır kıpır

selam kızlar.. bugün öle korkttum ki. bebeğimi o kadar az hissettim ki. dr. gittim. hemen baktı bişey yok dedi.. gerçekten inşallah yoktur.. pek içime sinmedi ama.. 2 hafta sonra kontrol var.. siz de ne var ne yok?
Korkma canım dr sorun yok dediyse emin ol doktora güven arada oluyor öyle az hissetmeler tabi sıpalar bizi başta güçlü tekmelere alıştıryorlar tekmeler azalınca da ister istemez korkuyoruz

selam herkesepek kimseler yok sanırım . bende bikaçgündür aralık annelerinin forumunu okuyorum ya ben bile heyecan yaptım okurken
38- 39.haftalardalar herkes sancı takipediyor.Allah bizede o günlerinasipeder inşallah hayırlısıyla .

cimcimecim ve bayanscım ikinize de ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Özelden mesajı 10 dakikada bir atabildiğim için cevap yazamadım.Becerikli hatunlar sizi :) Keşke aynı şehirde otursaydık da bi ziyaretinize gelseydim :))

cnm özelden mesaj atmaya çalışıyorum sana ama posta kutun doluymuş ve mesaj alamıyormuşsun.eski mesajlarını silmen gerekioymruş..silersen eğer tekrar yollarım

kızlar destekleriniz için teşekkür ederim.. inşallah hayırlısıyla bebeişlerimize sağlıkla kavuşuruz... rabbim kimseyi böle bi acıyla sınamasın..

selam herkesepek kimseler yok sanırım . bende bikaçgündür aralık annelerinin forumunu okuyorum ya ben bile heyecan yaptım okurken
38- 39.haftalardalar herkes sancı takipediyor.Allah bizede o günlerinasipeder inşallah hayırlısıyla .
hoşgeldınn evt yaa çok heycanlı onları okumak allah yardımcıları olsun
:16::16::16:

Gece mesaisi mi yapıyor artık herkes?
Şimdiden uykusuz gecelere alıştırma yapıyorsunuz sanırım. :1:
maalesef sımdıden uykumu aldı benım kızım

kızlar destekleriniz için teşekkür ederim.. inşallah hayırlısıyla bebeişlerimize sağlıkla kavuşuruz... rabbim kimseyi böle bi acıyla sınamasın..

amın canım

Back
X