• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Esracım ben daha önceden okuduklarıma ve araştırdıklarıma göre bi liste yapmıştım

1- Tırnak makası (bebedor), burun aspiratörü (Otribebe / CHİİCCO)
2- Emzik (damaklı kauçuk, en sağlıklısı)
3- Cam Biberon Nuby, Nuk yada Dr. BROWNS - en sağlıklısı ve gaz önleyicisi var.
4- Canbebe bakım örtüsü (alt açma bezi)
5- Banyo için kova, Lif
6- Bebek banyo havlusu-Başlıklı (2)
7- Yan yatırma yastığı (Bebedor)
8- Penye Battaniye (2)
9- Hastane çıkışı (20 li)
10- Çıtçıtlı badi (15) [0-3 ay arası uzun kollu (5), 3-6 ayarası yarım/sıfır kol (10)]
11- Alt pijama (10)
12- Üst penye (5)
13- Pijama takımı (4)
14- Ayaklı tulum (4)
15- Penye yelek (2)
16- Hırka (2)
17- Çorap (10-15)
18- Ağız silme mendilleri
19- çamaşır deterjanı dalin 2 litrelik (e bebek.com da 20 TL)
20- Şampuan (sebamed-bübhcen-komili) Pişik kremi (bepanthene)
21- İç zıbın göbeği düşene kadar kullanımı çok rahat (4)
22- Şapka eldiven ve ayakkabı

cnm çok güzel liste yapmışsında bana biraz fazla geldi. Çünkü bebişler hemen büyüo ve bahar bebeği olduğundan çoğu şeyi büyümeseler bile uzun giydiremicez.çevremde herkes çok fazla alma dioda ondan böle dedim

Kızlar büyüyen beşiklerler ilgili fikriniz var mı?ben mobilya almak istiyorum,almak mı yaptırmak mı mantıklı olan?:26:

cnm ben İzmir/Karabağlarda birkaç yere baktım. Eğer odan müsaitse, büyüyen karyola düşün.
Ben büyüyen düşünüyorum. bir iki yerde karyola + şifoniyer beğendim, ama fiyatları biraz yüksek geldi.tanıdık mobilyacımız var, sağlıklı malzemelerden ona yaptıracağım sanırım..

kaç kilo aldın tatlım amaaaaaaaaaaaaaaan doymuyoruz yaa ne yapalım bebişler tuketyr depomzu :49: :82:

49 kilo ile başlamıştım ay başında kontrolde 62 kiloydum herhalde yine almışımdır :14:
malesef doyma hissimi kaybettim ne verseler yiyorum hayatımda ilk kez yemekleri keyifli yiyorum :9:

geçmiş olsun sana da cnm.. umarım benim de geçer hemen..

umarım canımcım

hoşbulduk canım benim göbeğinde harika yorumumu yaptım gerçi de burda da söylemeden geçemeyeceğim:12:

oyyyyyyy tşk ederim datlummm ben 1 hafta giremedim siteye bakamadım göbüşlere geçmişe dönmeye kalkarsam da altından kalkamam herhalde bundan sonraki göbüş fotolarınızı bekliyom yorum yapmak için :74: :74:
nasılsın canım

kızlar ben açımmmm hemde çok akşama yemek yok evde kolu kırık bi koca beni bekliyo napcam ben ya
pazar günü kociş bileğini 2 yerden kırdı bide ona bakıyom offf offfffffffffffff

Merhaba annişler ben kızıma sabah yazdığınız maxima park yataktan aldım umarım memnun kalırım kırmızı renginden sipariş verdik bir an önce gelsinde kuralım ilk bebek olunca çok sabırsız oluyoruz galiba umarım memnun kalırız yataktan :49::emir_bebek::nazar:

Canım resmini ekledim bundan mı bahsediyorsun? eğer memnun kalırsan benide bilgilendirirmisin? ona göre almak istiyorumm :24:

cnm çok güzel liste yapmışsında bana biraz fazla geldi. Çünkü bebişler hemen büyüo ve bahar bebeği olduğundan çoğu şeyi büyümeseler bile uzun giydiremicez.çevremde herkes çok fazla alma dioda ondan böle dedim

Bu yazdıklarımın çoğunu büyük almayı düşünüyorum :6:
ilk 3 aylık kıyafetleri 8-10 takımı geçmez herhalde..
benim çevremdekilerde çok alma diyor
ama abimin eşine çok alma alma dediler oda 5-6 parça bişi aldı bebeiş doğunca 5-6 parçayı bir günde kirlettiğide olmuştu heme apar topar alışverişe çıkmıştık ondan dolayı bukadar bol tuttum

49 kilo ile başlamıştım ay başında kontrolde 62 kiloydum herhalde yine almışımdır :14:
malesef doyma hissimi kaybettim ne verseler yiyorum hayatımda ilk kez yemekleri keyifli yiyorum :9:

umarım canımcım

Canım boyun uzunsa kiloyu kaldırırsın, bende hiç doymak bilmiyorum normalde yemek yerken mızmızlanan ben günlerce yemek yememiş gibi yiyorum eşim çok şaşırıyor :33:
Ben de iyiyim
Selamımı aldığınız için teşekkür ederim.

Sarissacımm hoşgeldinn :70:

oyyyyyyy tşk ederim datlummm ben 1 hafta giremedim siteye bakamadım göbüşlere geçmişe dönmeye kalkarsam da altından kalkamam herhalde bundan sonraki göbüş fotolarınızı bekliyom yorum yapmak için :74: :74:
nasılsın canım

canım ben daha yeni ekledim sayfasını bulup söyleyeyim sana istersen:1:

ne olsun tatlım ya işlerle uğraşıyoruz sıyırmak üzereyim:37:sen nasılsın

canım ben daha yeni ekledim sayfasını bulup söyleyeyim sana istersen:1:

ne olsun tatlım ya işlerle uğraşıyoruz sıyırmak üzereyim:37:sen nasılsın

hangi sayfada kız söleeeee
bende aynı hayatım ya işyeri çok yoğun değilde evin işleri çatlatıyo beni bide kocişin durumu dahada yordu beni

Back
X