• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

annem geldı yanıma ınşş bışe olmaz

sağol canım drum enerjı kaybetme hep yat dedı bıde bol bol proteın

kızlar kıloyu dert etmeyın yıyın kıloları vercez enınde sonunda saglıklı dogsunlarda o onemlı bol proteınlı yıycekler yıyın
haklısın tatlım ya kiloları takmamak lazım bebişler sağlıklı olsunda

Kızlar ya benim doktor her gittiğimde kilo alma çok diyor, kızıyo bana toplamda 6,5 kilo aldım valla yemek yemeğe korkar oldum. Sizin doktorlar da kzıyor mu?
ben 8 kg aldım doktor banada ayda 2 kg yi geçme diyo ilk 3 ayda 4 kg aldım diye çok kızmıştı ama

Kızlar ya benim doktor her gittiğimde kilo alma çok diyor, kızıyo bana toplamda 6,5 kilo aldım valla yemek yemeğe korkar oldum. Sizin doktorlar da kzıyor mu?

kolaysa kızsın... bende ona kızarım walla :))) bebişime baksın gerisine karışmasın canım... ona neki benim aldığım kilodan... şişko olacaksam ben olucam... abartı bir kilo artışı olmadıkça takmayın ayol.. atıyorum gebeliği 15 kilo yada 18 k,ilo ile bitiriyorsam kime ne ki... 6,5 kilo almıssın nesine kızıyor... saçmalamasın ... tövbe tövbee... bak bende kızdım şimdi doktora :))))

kaçgundur uzuntuden mahfoldum zaten bu arada tek drla ılerlemek lazm ben gttım başka dr bırde telaştan kalbınde sorun var dedı.

kesinlikle tek doktor... kime güveniyorsan ona git... senin güvenmende önemli çünkü... birdahada kendini bu kadar dinleyip abudik gubidik işlerin içine girme bacım.. buda sana ders olsun .))))

aynen canım bende toplamda 4.5 kg aldım ama doktoruma bakarsan çok almışsın dıyo bıde son 3 aya 10 kg alacagını düşün diyor.sizede böyle diyen var mı?

Valla ben de bi dahaki sefere ona kızcam sizin yüzünüzden yemek yiyemiyorum bebişim büyüyemeyecek demek isitiyorum:))

kolaysa kızsın... bende ona kızarım walla :))) bebişime baksın gerisine karışmasın canım... ona neki benim aldığım kilodan... şişko olacaksam ben olucam... abartı bir kilo artışı olmadıkça takmayın ayol.. atıyorum gebeliği 15 kilo yada 18 k,ilo ile bitiriyorsam kime ne ki... 6,5 kilo almıssın nesine kızıyor... saçmalamasın ... tövbe tövbee... bak bende kızdım şimdi doktora :))))

kesinlikle tek doktor... kime güveniyorsan ona git... senin güvenmende önemli çünkü... birdahada kendini bu kadar dinleyip abudik gubidik işlerin içine girme bacım.. buda sana ders olsun .))))

slm kızlar ohoo mşallah bugün kalabalığız bayagı,ay dün kimse yoktu sıkıntıdan patladım,eşimde işteydi bugün döndü çok şükür..o uyurken biraz işlerimi halledip koştum foruma :15:

mrb kızlar gıremıyorum bır kaç gundur cmt prof gttık ayrıntılıya bebış ıyı kalp sorunumuz yok muş çok şukur sadece bır hafta kuçuk çıktı o da takıp altına alıncak drmla prof soyledıklerı aynı sadece bıraz daha rahat ettık.ocak 3te tekrar bakılcak ınş ara hep bır haftayla kalır dua edın kızlar ıkı haftaya çıkarsa erken doguma sebep olur dedı .gelışım gerılıgı erken dogum sebebıyetıymış.ama benımkı gec dollenmeden de olabılır şuan ıçın bışey bellı değıl haber verım dedım.bu arada dızustu bılg.yaskladı dr bana bılg.sıcaklıgı bebegı etkılıyor dedı sızzde dıkkat edın

şimdilik bi sıkıntı olmamasına sevindim cnm iyi olmuş için rahatlamış.. inş.başka bi sorunda olmaz içini ferah tut..

verdiğin siteden baktım alt sınırda kilo almışım.. Süper dedim.. Sonra vücut kitle endeksine baktım nedir diye obez çıktı...:56: :33::33::33: Obez sana derler dedim çıktım siteden.... Site ile kavga ederken buldum kendimi :))))):1: :1: :1:

bende o kaan kocatepenin testine bakmıştım geçen şimdi görünce aklıma geldi..kızlar o teste göre 7-9 kü alış olmamız gerekiyor ama ben 2,5kğ aldım :96: bebekte 530-560arası çıktı 3gün önce..

slm kızlar.biz de oğluşumla yeni dışarıdan geldik.hem biraz yürüyüş yaptık hem de ciciler aldık yılbaşı cicisi :9:oğlum özellikle gece çok hareket edio kızlar yaa sanırım bizi uykususz geceler beklio. eşimde dioki gündüz yorarım ben onunla oynamaktan yorgun düşer akşama uyur dio ama walla bizi neler beklio ikimizde bilmiyoruz ve merakla beklioruz. napalımss her işin bi acemiliği vardır..
ohoo cicilerde almışsınız güle güle kullann inş..aynen benim oğlumda öyle gece uyutmuyor valla..inş.doğunca uyur gece yoksa işim var benim..gündüz bebek uyur ,gece oğlum uyur ikisi çıldırtır beni artık :52::36:

beni görmediniz ya ben görülmeyecek karımıyım :43: :43: :43: :43:

gördük gördük üzülme tatlım :69:

kızlar herkeze merhabalar dün hasta olduğumuzu yazmıştım dün gece öksürürken afedersıniz ama çok kötü öğürtü geldi karnım falan çok kötü sıkıldı taki gözümden yaş geldi nefes alamadım biranda çok korktum refleks bişey olduğu için karşıda koyamadım,biraz önce uyandık ama oğluşum hareket etmıyor çok korkuyorum inşallah bişey olmamıştır yada dün öksürükten çok yorulduda uyuyor olabilirmi acaba öff çok kötüyüm fikri olan varsa yazsın nolursunuz....

geçmiş olsun cnm endişleneme kesin uyuyordur..korkma onlar suyun içinde güvende,hapşırık tıksırık çok etkilemiyormuş..

kızlar eger elinziden iş geliyorsa bebişlerinize oyun halısı yapın...ben çok araştordım fiyatları çok uzuk baktım hiç degmez kendinzi çok uzucuza 25 liraya yapabiliyorsunuz..ve çok işe yarıyor kullana arkadaşlardan biliyorum...
bir kaç site vereyim ben ordan model aldım...
mazlemzeler sade ince bir elyaf ,desenli kumaş ve eletrik borusu yada yazın denzide yüzdüğümüz makarnalardan hatta hatta çamaşır makinesinin atık borundan bile yapılıyor hayal gücüne baglı..artık nee asmak isterseniz asarsınız...
http://www.minimoda.com.tr/modules/catalog/products/pr_01_1026_max.jpg
buda bir örnek ..tabi googelden daha çok model...benim elimden çok şey gelir..yaptıgım herşeyi sizinle paylaşırım...şu siteyi kulanmayı bir geliştirim olmadı msnden de anlatırım...

cnm baktım evet gerçekten güzel ve nette daha önce denk gelmiştim bayagı uçuk fiyatları gerçekten..bende yapmak isterdim ama oğlum küçük oldugu için bebeği yere bırakma gibi bişey ypamam ne yazıkki,o yüzden hiç düşünmedim..

merhabalar bir aradaşımın tavsiyesi:nazar: üzerine giridm bende bu siteye gerçekten çok hoş..her şeyi paylaşmışınız ...çevremde hamile çok olunca onlarla konuşuyordum hep ve sadece bilimsel yazıları okuyordum ama dün izmirde 2010 mayıs annelerinin toplantısına katıldım ve çok etkilendim meger neler paylaşmışlar çook güzel bir ortam vardı...gerçi şimdi sorunları dişi çıkmaya başladımı gaz için ne yaptınız falan....
benide aranıza alırsanız sevinirm..nasipse kızım olucak..

hoşgeldin tatlım :62: ne iyi etmişsin gruba gelip,inan hiç pişman olmazsın,hem bi sürü şey öğreniyorsun heme bilgi ediniyorsun..demek bir presnesein olacak ne güzel rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..benim 23aylık oğlum var ve şimdiki bebeğimde erkek..

cnm çok güzel olmuş,güle gle kullansın asya hanım :66: nasıl yaptın kısaca bi anlatırmsın? sanırım zemin kumaş kaplama,harflerde keçe değilmi?

aynen canım bende toplamda 4.5 kg aldım ama doktoruma bakarsan çok almışsın dıyo bıde son 3 aya 10 kg alacagını düşün diyor.sizede böyle diyen var mı?

selam kızlaaaaaaaaaaaar biz geldik nasılsınız? yne kilolardan bahsedlmiş bende başta takyrdum da şimdi hiiiç takmyrm vallahele su erken doğum olaylarnı duydukça....inş hepmz bebişi zamnnda doğar da....bebişe gerekli, şeyleri yedkten sonrada korkmyaın dr a bakmayın kmsi çok kilo alsan da kızmyr kmsi de takntılı işte :9: son 3 ay olaynbı bende duyuyrm ama herkes kşiden kişye değşr dyr yani herkes son 3 ay çok alack diye bişey yok şimdiden düşünmeyeliöm...bakın biz 3 hamiş yne bi araya geldik kahvaltı yaptık en saglıklısından :66: ordan gelyrm gene :24: :24:

cnm 4,5kğ hiç çok değil,az önce dr.kaan kocatepenin hesaplayacısı var onu konuştuk.o hesaplayıcıya göre 7-9 kğ almak normal .. bende 2,5kğ aldım doktor az diyor ama almam içiinde hiç bişey önermedi..
evet son aylarda çok alınıyor bu bi gerçek..bak mesela ben ilk gebeliğimde 7,5 aya kadar 4,5kğ aldım,hep az diyorlardı..sonra 2,5ayda 9,5 kğ aldım ve 14kğ ile bitirip doğum yaptım..hemde öyle aşırı yemiyordum aynı yedim ama su fln çogaldıgı iiçin kendiliğinden alınıyor..ama hiç korkmayın büyük kısmı doğumda gidiyor..tabi emzirirseniz biraz yemeye dikkat ettiğinizden 5kğ civarında kalıyor eski kiloya göre..

kızlar geçmişi okuyamıyorum ne zamandır malum zaman kalmadı... yoğunluk başladı bende...kaynanamdayım şimdi..pek hamaratım anam yemekleri ettim...hastaneye gitti kayınvalide... bi sorun yok herkes iyi inş...

tefriciye almayan arkadaşlar...ve fazladan almak isteyen arkadaşlarım 2350 oldu... 1 ocak son dedik ama 5 ocak son diyip uzata biliriz..hadi 4444 e tamamlayalım

kızlar geçmişi okuyamıyorum ne zamandır malum zaman kalmadı... yoğunluk başladı bende...kaynanamdayım şimdi..pek hamaratım anam yemekleri ettim...hastaneye gitti kayınvalide... bi sorun yok herkes iyi inş...

tefriciye almayan arkadaşlar...ve fazladan almak isteyen arkadaşlarım 2350 oldu... 1 ocak son dedik ama 5 ocak son diyip uzata biliriz..hadi 4444 e tamamlayalım

5 ocak olursa belki devamınıda alabiliriz tatlım bencede 5 ocak olsun ben bu akşam okumaya çalışıcam 100 tane sonrada devamını alırım inşallah

Canım ben toplamda 7 kilo aldım bundan sonra ayda iki kilo alırsan dengeli gidersin dedi,normal doğum olursa zorlanmazsın dedi.Ama normal gidiyormuşum ben çok pimpiriklenmiştim fazla aldım diye ama bundan sonra dikkat etmem gerekiyormuş son aylarda alıp başımı gitmem inşallah:18:

selam kızlaaaaaaaaaaaar biz geldik nasılsınız? yne kilolardan bahsedlmiş bende başta takyrdum da şimdi hiiiç takmyrm vallahele su erken doğum olaylarnı duydukça....inş hepmz bebişi zamnnda doğar da....bebişe gerekli, şeyleri yedkten sonrada korkmyaın dr a bakmayın kmsi çok kilo alsan da kızmyr kmsi de takntılı işte :9: son 3 ay olaynbı bende duyuyrm ama herkes kşiden kişye değşr dyr yani herkes son 3 ay çok alack diye bişey yok şimdiden düşünmeyeliöm...bakın biz 3 hamiş yne bi araya geldik kahvaltı yaptık en saglıklısından :66: ordan gelyrm gene :24: :24:

ay ne güzel 3 hamiş ,özeniyorum size valla ya..benim çevremde hiç arkadaşım yok öyle,gidebileceğim..bi tane var oda geçen ocak doğurdu..birde eşimin teyzegelini hamiş ama bi türlü görüşemiyoruz bi şekilde..

Back
X