- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #28.141
kızlarr sizde ödem oluşmaya başladı mı??
benim sabah ellerim şişiyo artık yüzükleri falan çıkardım
benim sabah ellerim şişiyo artık yüzükleri falan çıkardım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bi tavsiye çok uzun süre bebek deterjanıyla yıkamayın sonra herşeye vücutları alerji oluyor kızarıyor hemen ilk bir iki ay yeterli sonra normal deterjana geçin
kızlar günaydın hepinizee
bişey sorcam size:ben çatlak için mustelayı kullanıorm, bitmek üzere gerçi. 2.aydan itibaren kullanmama rağmen göğüs altlarında çatlaklar oluştu maalesef
önereceğiniz marka veya bi karışım var mı? ama gerçekten etkili bişi olsun istiorm. bu yaşta çatlamak istemiorm ya![]()
gunaydınnn şekerler bizde otryrz kızımla dun dr a gtmştm şeklerm 153 çıkmştı şimdi aradm dr u ikincisine gerek yok 170 den yuksek çıksaydı gel derdm dedi..şerbetli tatlı çok tuketmemeye çaılş sutlu tatlı ye istedgnde canın.. ekmeğide sabahları ye sadece dedi..bu kadr la syrdık yaninormalde tatlı yiyen biri deildim zaten hamlelekte yemye başlamştm braz ...kan degerlerm braz düşük çkmş demiri ihmal etme dedi..bebişim hep bize dönktü llerni falan açp kaldrp duryrdu çok artist duryr szin kız çok poz veryr bugun dedi estetik bulmuş bizim kızmı dr umuz çok gulduk
![]()
Kızlar ben de dün şeker tarama sonuçlarımı aldım açlık 66 , 50 gr yüklendikten sonra 80 çıktı doktora da gitmedim daha heralde sorun yoktur diye düşünüyorum,
kızlaaar selaaam :92:
çok mutluyuum çünkü oğluşumla randevum vardı,süper geçti..
kocaman olmuş benim sıpam,hatta söylerken utanıyorum nerdeyse ama tam 12 gün ileride
26+6 çıkıyor,1 nisan görünüyor doğum,şaka yapıyor galibaa
35 cm ve 1003 gr. olmuşinanın gözüm korktu,dr.da en az 3.500 gr doğar dedi
beni korku sardı hemen tabi nasıl doğurucam diye,hemen bir rahatlatma konuşması geldi dr.dan
merak etme 4 kgya kadar doğururuz dedi
oğluşum ne kadar uğraşsak yüzünü göstermedi bir türlü yamuk yumuk duruyor eller ayaklar havada..
bu arada şeker yüklemem de yapıldı,çok şükür birşey çıkmadı,ondan da çok rahatladım..bende 1 kg a yakın almışım 1 ayda...
açlık şekerim,75 yükleme sonrası 1 saat sonra da 127 çıktı,iyi dediler zaten..![]()
insallah canım ya bebişimi özledim galiba beneve ultrason alcaz elimizden gelse
![]()
haberlerini dört gözle bekliyoruz..monte edilebilme özelliği çok mantıklı,çok pratik demekki başka modellerdede varmış bende bakayım bu modele.Saraçhanede faturasız aldığın için ucuz oluyor ve onlar toptan alıyorlar sanırım ünlü markaların bile ürünleri yarı yarıya ucuz satıyorlar ben bu hafta sonu gidicem kısmetse.
aysu 87
fuşya pançoyu aldım çok güzel hatta bugün işe onla geldim. kararsız kalmıştım renk konusunda :/20 indirimli aldım hamilelikten sonra biraz terzi işiyle normal hayattada giyilebilir sanrım
kzıalr bende bugun şeker yüklememi yaptırım
açlık kan şekerim 65
glizkozdan sonraki 1. satte şekerim 113 çıktı normal dimi
açlık kan şekerim 65
kızlar bizde bugün cerrahpaşa tıp fakültesine diabet bölümüne gittik.diyet listemi dün yazmıştı diyetisyenim zaten.şeker ölçüm cihazı aldım sabah öğle ve akşam açlık ve ikinci saat tokluk şekerimi ölçücem.5 ocakta kontrole çağırdı eğer değerlerim normal olursa diyetle devam edicez yüksek olursada insüline başlancakmış ama doktorum diyetine harfiyen uyarsan diyet yeterli olur sanırım dedi.inşallah öyle olur.bakalım akşam başlıcaz ölçmeye.
evet canım ya ama geç kaldık ilk aylarda alsaydık iiydi daha çok kullanırdıkdoktor bana bu kontrolde 4 hafta olmasın 3 hafta sonra gel dedi. ben de ollleeyyyy dedim aynen böyle adam bana yarım saat güldü. istersen haftaya da gelebilirsin ne demek hamileleri sevindirmek bizim görevimiz dedi ama tabi haftaya gitmeye yüzüm tutmaz
![]()
inş canım diyet sana ii gelr de insuline gerek kalmaz
açlık kan şekerim 65
glizkozdan sonraki 1. Satte şekerim 113 çıktı normal dimi
ne şirin drn var ya hamileleri sevindirmek görevimiz dedi demek..3 hafta benceede iyi benim bu sefer 5 hafta oldu:2:
kızlaaar selaaam :92:
çok mutluyuum çünkü oğluşumla randevum vardı,süper geçti..
kocaman olmuş benim sıpam,hatta söylerken utanıyorum nerdeyse ama tam 12 gün ileride
26+6 çıkıyor,1 nisan görünüyor doğum,şaka yapıyor galibaa
35 cm ve 1003 gr. olmuşinanın gözüm korktu,dr.da en az 3.500 gr doğar dedi
beni korku sardı hemen tabi nasıl doğurucam diye,hemen bir rahatlatma konuşması geldi dr.dan
merak etme 4 kgya kadar doğururuz dedi
oğluşum ne kadar uğraşsak yüzünü göstermedi bir türlü yamuk yumuk duruyor eller ayaklar havada..
bu arada şeker yüklemem de yapıldı,çok şükür birşey çıkmadı,ondan da çok rahatladım..bende 1 kg a yakın almışım 1 ayda...
açlık şekerim,75 yükleme sonrası 1 saat sonra da 127 çıktı,iyi dediler zaten..![]()
çok şükür hiç şişlik felan yok.. ama tuzu kestim sayılır. bi de bol bol su içiyorum.. hem vücudum nemli kalıo hem ödemi engellio.. bence tuzu mutlaka kes.. besinlerden aldığın tuz sana yeter..kızlarr sizde ödem oluşmaya başladı mı??
benim sabah ellerim şişiyo artık yüzükleri falan çıkardım![]()
açlık kan şekerim 65
5 haftamııı
tatlım ii sabretmişsin valla tebrik ederim
uzamış bu sefer. neyse sağlıklı olsunlarda sabrederiz artık. ne zaman senin kontrol canım yılbaşından sonramı. evet doktorum çok şeker ya bakalım bi dahaki kontrolde ortağının usg si ile 3 boyutlu bakacakmış
![]()