- 6 Şubat 2010
- 622
- 179
- 323
- 39
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #30.421
bak anlatim..:97: saat 1 gibi kalktım..hav güzell şaşırdım..açtım pencereleri bi güzel evi havalandırdım derken evin işini vs yaptım..bugün babaanneye misafir gelcek ona poğaça yaptım ama öncesi eşimden izin aldım pazara gitmek için..neyse içimde bi heycan anlatamam ilk defa tek dışarı çıkıcam.. çok garip bi duygu..neyse işte pişti pişecek ve derken oldu saat 3 vs gibi..hazırlandım verdim emanetleri..bi telefon numarası almak için kayıınvalidemi aradım...dediki geliyorum ben..yatağımı hazırla espiri tabi..kadının beli ağrıyo ya..neyse işte sarma sarıcaz vs vs dedi..dedimki anne pazara gidicem..dedi işte bu saatten sonra gidilirmi erkenden gidilir yok sarma sarcaktık vs..kapattım telefonu ay bi içim şişti..bikere gidicem..kafama koymuşum..işte yok poğaça pişsin yok o kayınvalidem gelsin anahtarı verim evn.. çıkıcam..işte bizde üstünü değiştiriyo yemek var evde...eşimi aradım ağlamaya başladım..ya yeter dedim bi yere gidicem.. bi ton sorun iş.. neyse kaynanam geldi dedim anne kusura bakma..içim şişti evde ben gidicem pazara...dedi sarma sarılcak..söylemesi ayıp 25 kişilik vs.. dedim benim haberim yok plan yaptım ben.. kendi başının altından çıkmış sarma..beli ağrıyo problemli biliyosun iş arıyo kendine neyse çıktımda biraz rahatladım..offffffffffff
ohh valla en güzelini yapmışsın çok iyi olmuş cnm naptın gezdinmi rahatlamışsındır valla nasıldı pazar alabildinmi bişeyler gerçi insan almasa dahi bazen bi hava değişikliği bile iyi geliyor iyi yapmışsın çıkmakla ay bnmde gözüm korktu hastalıktan havalar soğuk diye cesaret edipte çıkamıyorum ama pazartesi günü dr gitcez sonrasında bende gezcem karar verdim ya çürüdüm resmen evde bide biz karı-koca olarakta çok gezen tiplerdik yağmur çamur kar-kış kıyamet demeden çok gezdik ama o gençliğimizde kaldı artık napalım gezdiklerimize saycaz herhalde:)