• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

ben özel sektör elemanıyım.bende 32.haftada ayrılmayı düşünenlerdenim.ama ya sonrası için ne yapacam ücretsiz izin hakkımız var ama özel sektör diye 1 yıl vermiyolar.keşke verseler parası pulu umrumda değil alırım hemen ama sonrası için ne yapacam bilmiyorum işte.siz ne yapacaksınız?

ahhh canım ahh ben de özeldeym resmen yarama tuz bastın şimdi. ben 37. haftada ayrılacağım tatlım eğer bi mani çıkmazsa sağlığımda. çünkü bizde süt izinlerini bile toptan kullandırmıyorlar. süt izni 45 iş günümü ne yapıyormuş. onun yerine haftada 1 gün 45 hafta boyunca gelmiosun ama neye yarar 1 gün??toptan kullanmak istiyordum ben. e şimdi 37. haftada izne çıksam bebişten önce 3 haftam zaten gidiyor. toplamda 16 hafta var. sadec 13 haftasını beişle kullanmış olcamki daha 3-3,5 aylık olacak. nasıl bırakayım çocuğumu. 15-20 gün yıllık izin alıp 4 aya tamamlayacağım. 2 ayda ücretsiz kullanmayı düşünüyorumki 6 ayı tamamlasın. tabi bu planlarımdan henüz müdürümün haberi bile yok:52:

slm güzeller
nasılsınız bugün işyerinde ben keyf yapıyrooum kendime tatil ilan ettim. izlemediğim dizileri falan izliyorum hiç çalışmıyorum canım istemiyr banane
:19:

ohhh cnm süperr boşver dinlen valla. ben de ara verdim. git gide zor geliyor çalışmak

almıstır canım için rahat olsun..bende bu kaadr sabredemezdim Allahtan oğlusum kıpır kıpır bende iyi olduğunu düşünüyorum insallah öyledir..bebişim döndükce karnımda belli oluyor aartık galiba büyümüs:))

ayyy göbüş ekle yaa merak ediom ben oğluş yeğenimi. maşallah tatlım benmki de çok hareketli. yoksa iice sıyırırdık biz:1:

ahhh canım ahh ben de özeldeym resmen yarama tuz bastın şimdi. ben 37. haftada ayrılacağım tatlım eğer bi mani çıkmazsa sağlığımda. çünkü bizde süt izinlerini bile toptan kullandırmıyorlar. süt izni 45 iş günümü ne yapıyormuş. onun yerine haftada 1 gün 45 hafta boyunca gelmiosun ama neye yarar 1 gün??toptan kullanmak istiyordum ben. e şimdi 37. haftada izne çıksam bebişten önce 3 haftam zaten gidiyor. toplamda 16 hafta var. sadec 13 haftasını beişle kullanmış olcamki daha 3-3,5 aylık olacak. nasıl bırakayım çocuğumu. 15-20 gün yıllık izin alıp 4 aya tamamlayacağım. 2 ayda ücretsiz kullanmayı düşünüyorumki 6 ayı tamamlasın. tabi bu planlarımdan henüz müdürümün haberi bile yok:52:

ben ücretsiz izin alsam arkama dönüp bakmadan 32.haftamda izne çıkarımda verirler mi acaba?

Eki Görüntüle 125841 Eki Görüntüle 125840 Eki Görüntüle 125839
kızlar buda bizim yatağımız ve bebek çantamız. Çantayı unnadodan aldım daha gelmediler ama çok beğendim ikisinide sizce nasıl?

güle güle sağlıkla kullanın tatlım sen de bebiş de. çok güzellerr

ben ücretsiz izin alsam arkama dönüp bakmadan 32.haftamda izne çıkarımda verirler mi acaba?

ahh ahh işte bunlar hayallerimdi canım ben de hiç bilemiyorumki verirlermi vermezlermi ama tabi şansımı deneyeceğim olmazsada bilemiyorum naparım. şimdiden olmazı düşünmek pek işime gelmiyor:1:

selam annişler:92::92:nasılsınız ne var ne yok??biraz geçmişi okudum kaç gündür giremiyordum.baya birikmiş.bugün biz de doktora gittik teyzeler:49:aslında 2 3 gün sonra gidecektim ama acayip belim ağrıyo haftasonundan beri dayanamadım.noluyo dedim.2 3 aydır acayip rahattım ne bel ağrısı ne bişey.saltanat bitiyo galiba ama 6. ayın bittiği bu kadar da kendini belli edermiymiş.gece sağdan sola dönemiyorum bel ağrımdan.korktum herkes gibi erken doğumdan gittim normal dedi doktor.bayanların bel kasları zayıf oluyo gebelikte ağrı oluyor dedi.gerçekten balayı dönemi bitiyo galiba kızlar.ben de gene ilk 3 aydaki gibi bel ağrısı uykusuzluk yorgunluk başladı.amaa bebişim iyi çok şükür.:nazar::nazar:haftamızla uyumluyuz.ama başı yukarıda ters duruyo.son aya kadar dönerse döner dönmesse bidaha da dönmez dedi doktor.bakalım hayırlısı artık.

bu arada ağda konusunda ben de acayip sıkıntı yaşıyorum.hamile kaldığımdan beri jilet yapıom artık onda bile zorlanıyorum.normal doğumda sancı çekmekten çok bu olay gözümde büyüyo :1:nası olcak nası yapcam gitcem diye.gerçi benim doktorum biraz sezeryan yanlısı gibi ya hayırlısı...

cnm gözünaydın görmüşsün bebişi.
herşey yolundaymış şükür sevindim.

canım akşaam eşime dedımkı eve rakı alıp gel hayrola deyıp guluyo bana içelim açılalım dedım vela havlü diyo.sonra aslını anlattım aksam hemen deneyecegım inş.

dene bakalım cnm inşallah sendede işe yarar.

isteyecek başka birşey bulamadı mı canın,o rakıyı kızlar bel ve kol ağrıları için masaj yapmak için kullanıyorlarmış.İyi geliyormuş ağrılara.Aysu öyle söyledi.

kızzz masaj değilll kaşıntı için.herkes alıp sürecek ağrıyan yerlerine herkes rakı kokucak valla her yerimiz ağrıyo :1::1:

kızlar buda bizim yatağımız ve bebek çantamız. Çantayı unnadodan aldım daha gelmediler ama çok beğendim ikisinide sizce nasıl?

cnm çok cicilermiş güle güle kullanın.

canım yasal olarak 6 ay ücretsiz izin hakımız var, vermek zorunda.
benim müdür de şimdiden en erken ne zaman başlayabilirsin diye soruyor, gel şimdi söyle kolaysa 6 ay izin almayı düşünüyorum diye..insanı strese sokuyorlar yaaa:36:

canım sen 37.haftaya kadar mı çalışmayı planlıyorsun ??
Inşallah zorlanmazsın, kolay geçer o haftaların :nazar: :nazar:
Ben 32 de ayrılıcam, sonra bu iş yerine devam etmeyeceğim çok büyük olasılıkla.:97:

ben de devam etmiyecek olsam 32 de ayrılırdım son zamanıma kadar calısmayı dusunuyorum cunku mesai arkadasım da 4 aylık hamile muhasebe bolumunde 2 kız çalısıyoruz bebişim 2 aylık olunca da tekrar işe gelmek zorundayim arkadasımın doğumu da 17 hazıran gorunuyor inşallah kızımın şansına gönlüme göre bir iş bulurum bulamazsam plan bu

Slm kızlar,
Bugün evdeyim grip oldum yaaaa.Okulda çocuklardan kaptım herhalde.Boğazlarım feci ağrıyor bi de yutkunamıyorum.Başım desen o da ayrı bi alem ağrıyor.Hiç sevmiyorum grip olmayı üffff:37:
Zencefil zararlı değil de mi yaaa eşime söyleyeyim de akşama gelirken alsın da bal ile karıştırıp yiyeyim iyi geliyormuş gribe:25:

canım geçmiş olsun ama zencefil sakın içme çok zararlıymış erken doğum kanama gibi riskleri varmış bende bi ara grip oldum o zaman öğrenmiştim en iyisi ihlamur-limon-bal iç cnm ALLAH şifalar versin hamilelikte hastalık hiç çekilmiyor valla ...

aman boş ver çalısma bugun benim de canım istemiyor iş de cok artık yapabildiğim acilleri yaparım bu arada dizi izleyebiliyorsan kore dizilerini tavsiye ederim çok komik oluyor :1:
kore dizilerimi ben izleyemediğim türk dizilerine bakıyrum kirli beyaza takıldım biraz güzel dizi

güzel bence güle güle kullanın
kaça aldın acaba?:72:

maşallah kızlar amma kaynatmışsınız 2 satte.bende uyuyakalmışım.karnımız çok acıkmış oğluşumla şimdi bişiler yiyoruz.sonrada yürüyüşe çıkıcaz.

aman boş ver çalısma bugun benim de canım istemiyor iş de cok artık yapabildiğim acilleri yaparım bu arada dizi izleyebiliyorsan kore dizilerini tavsiye ederim çok komik oluyor :1:

Ayyy inanmıyorum işyerinde bide oturup kore dizilerini mi seyrediyorsun:9:

ohh güzelmişşş benim de iş yapasım yok, 5 buraya bakıyorum,1 iş yapıyorum :27:
artık hamilelere iş vermesinler, durduğum yerde belim ağrıyo zaten :34:

Bende çok acilleri yapıyorum malum kdv öncesi,gerisini yavaş yavaş sıkmadan yapıyorum kendimi.

ben özel sektör elemanıyım.bende 32.haftada ayrılmayı düşünenlerdenim.ama ya sonrası için ne yapacam ücretsiz izin hakkımız var ama özel sektör diye 1 yıl vermiyolar.keşke verseler parası pulu umrumda değil alırım hemen ama sonrası için ne yapacam bilmiyorum işte.siz ne yapacaksınız?

Canım benimde özel sektör öyle 1 yıllık izin alamıyacağım için ayrılıcam.Bebişim sütten ayrılınca yeniden girerim diye düşünüyorum.Hem emzirme dönemi,hem bebeklik dönemi hemde iş hayatı ,hepsini birden bünyem kaldırmaz,kendimi yormak istemem:emir_bebek:

kızla bu arada hepinize merhaba umarım keyifler yerindedir biz çok iyiz ALLAH a şükür yeni dr dan geldik kan şekerimiz,idrar ve kan tahlillerimiz çok iyi çıkmış şimdiye kadar megadyn kullanıyorduk ama şimdi dr ilacımızı değiştirdi bide kan hapı verdi.Kan değerlerin çok iyi ama bu aydan itibaren bebeğin gelişimi hızlanacak kan hapını destek için veriyorum dedi bizde durumlar böyle inşallah sonuç bekleyen bütün arkadaşların iyi çıkar sonuçları...

cnm güle güle kullan herikisinide çok güzel bu arada park yatağı çok uyguna almışsın biz de almayı düşünüyoruz en son stork garden la baby max arasında kaldık ta birinin fiyatı 149 diğerininki 180 bu arada park yatağı nerden aldınız...

Selam Kızlar,:71::71:
maşallah amma kaynatmışsınız..Epilasyon zorluklarından bile konuşmuşsunuz:1:kukularımızı göremiceğimiz kadar göbişlerimiz büyüdü:1::17:..zaman amma çabuk geçiyor:emir_bebek:

ücretli izin zamanlarına da yaklaştık ne kaldı ki şunun şurasında..yazarken bile doğumun yaklaştığını birkere daha düşünmek heyecanlandırdı:18::18:
Benimde kafamda şu tarihe kadar çalışırım diye net tarih yok.Sadece dayanabileceğim sürenin sonuna kadar çalışayım diye içimden geçiyor.Ücretsiz izin kullanmak istemiyorum.Ev borcumuz var malum bebekte olunca ee bende ücretsiz izne çıkarsam çok sıkıntı olabilir.O yüzden ücretsiz düşünmüyorum..Dolayısıyla doğuma kadar ne kadar gelirsem doğumdan sonra da bebişimin yanında o kadar kalırım inş..
işyerim evime de uzak olacağı için süt izni falanda hak getire kullanamıcam maalesef:5:o yüzden bu süt iznini de bende ücretli iznime eklemek istiyorum..buda 52 gün ediyor dediler inş. yanılmamışlardır..birde 3 haftalık yıllık iznim olacak..boyle düşündüğüm gbi bir izin yaparsam yaklaşık 5,5 ay iznim olacak gibi..belki ramazan bayramını falanda arada kaynatırız..Tabi biz arkadaşlarla böyle konuşuyoruz işyerinde ama benimde patronumun pek hepsinden haberi yok.Duam inşallah sıkıntı yaratmaz :18:​

Selam Kızlar,:71::71:
maşallah amma kaynatmışsınız..Epilasyon zorluklarından bile konuşmuşsunuz:1:kukularımızı göremiceğimiz kadar göbişlerimiz büyüdü:1::17:..zaman amma çabuk geçiyor:emir_bebek:

ücretli izin zamanlarına da yaklaştık ne kaldı ki şunun şurasında..yazarken bile doğumun yaklaştığını birkere daha düşünmek heyecanlandırdı:18::18:
Benimde kafamda şu tarihe kadar çalışırım diye net tarih yok.Sadece dayanabileceğim sürenin sonuna kadar çalışayım diye içimden geçiyor.Ücretsiz izin kullanmak istemiyorum.Ev borcumuz var malum bebekte olunca ee bende ücretsiz izne çıkarsam çok sıkıntı olabilir.O yüzden ücretsiz düşünmüyorum..Dolayısıyla doğuma kadar ne kadar gelirsem doğumdan sonra da bebişimin yanında o kadar kalırım inş..
işyerim evime de uzak olacağı için süt izni falanda hak getire kullanamıcam maalesef:5:o yüzden bu süt iznini de bende ücretli iznime eklemek istiyorum..buda 52 gün ediyor dediler inş. yanılmamışlardır..birde 3 haftalık yıllık iznim olacak..boyle düşündüğüm gbi bir izin yaparsam yaklaşık 5,5 ay iznim olacak gibi..belki ramazan bayramını falanda arada kaynatırız..Tabi biz arkadaşlarla böyle konuşuyoruz işyerinde ama benimde patronumun pek hepsinden haberi yok.Duam inşallah sıkıntı yaratmaz :18:​

off off valla canım bu konuları düşündükçe maalesef içime sıkıntı basıyor. eğer süt iznini toptan kullandırırlarsa sana ne ala. o zaman senin hesapların gibi oluyor. ama dediğim gibi bizde toptan kullanım yok. haftada 1 gün. neye yarayacaksa. benm çalıştığım yer başka şehir oturduğum yer başka şehir hatta. yani tamam çok uzak değil 45 dk- 1 saat ama ben toptan kullanmak istiyordum. aynen tatlım bizim de ev borcumuz var ve bizim şirket doğum iznine ayrılınca maaş ödemiyomuş. ssk dan aldığımız para bizim oluyomuş. onu da 16 haftanın sonunda verecekler 4 ay maaşsız napacaz bakalım. bir de ücretsiz alırsam:37:bazı şirketler her ay maaşını ödüyormuş, bunun yanında ssk dan alınan toplu parayı da doğum hediyesi olarak sana veriyolarmış. düşemedim şöyle olanaklı bi şirkete:52:

Kamuda çalışan arkadaşlar. doğumdan sonra 40gün rapor hakkımız var. bunun yanı sıra eğer alabilirseniz heyet raporuda var. hatta bazı arkadaşlarım tanıdığı dr varsa hastanede yatış gösterip işe bile gitmiyormuş.bu izinlerin hepisini birleştircek olursak en az 6 ay geçmiş oluyor. sizlerin düşüncesi neler?

Kamuda çalışan arkadaşlar. doğumdan sonra 40gün rapor hakkımız var. bunun yanı sıra eğer alabilirseniz heyet raporuda var. hatta bazı arkadaşlarım tanıdığı dr varsa hastanede yatış gösterip işe bile gitmiyormuş.bu izinlerin hepisini birleştircek olursak en az 6 ay geçmiş oluyor. sizlerin düşüncesi neler?

Canım benim doğum nisan 20 gibi görünüyor iki ay doğum izni sonrasında iki ay yaz tatili eylülün ilk iki haftasında da müdürüm idare eder sonrasında 20+20 rapor alırım eğer yapabilirsem rapor alır ilk dönemi de tamamlamaya çalışırım eğer rapor alamzsam birkaç ay mecburen ücretsiz izin

Back
X