selam annişler:92::92:nasılsınız ne var ne yok??biraz geçmişi okudum kaç gündür giremiyordum.baya birikmiş.bugün biz de doktora gittik teyzeler

aslında 2 3 gün sonra gidecektim ama acayip belim ağrıyo haftasonundan beri dayanamadım.noluyo dedim.2 3 aydır acayip rahattım ne bel ağrısı ne bişey.saltanat bitiyo galiba ama 6. ayın bittiği bu kadar da kendini belli edermiymiş.gece sağdan sola dönemiyorum bel ağrımdan.korktum herkes gibi erken doğumdan gittim normal dedi doktor.bayanların bel kasları zayıf oluyo gebelikte ağrı oluyor dedi.gerçekten balayı dönemi bitiyo galiba kızlar.ben de gene ilk 3 aydaki gibi bel ağrısı uykusuzluk yorgunluk başladı.amaa bebişim iyi çok şükür.

haftamızla uyumluyuz.ama başı yukarıda ters duruyo.son aya kadar dönerse döner dönmesse bidaha da dönmez dedi doktor.bakalım hayırlısı artık.
bu arada ağda konusunda ben de acayip sıkıntı yaşıyorum.hamile kaldığımdan beri jilet yapıom artık onda bile zorlanıyorum.normal doğumda sancı çekmekten çok bu olay gözümde büyüyo

nası olcak nası yapcam gitcem diye.gerçi benim doktorum biraz sezeryan yanlısı gibi ya hayırlısı...