• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

canım şekerin kaç çıktı?? Diet yaparak düşürebiliyorsun sıkma canını, dikkat edersin yemeklerine..
bak benim de kilo almam yasaklandı doktorum tarafından, ben de dikkat ediyorum yediklerime :56:
Canım 172 çıktı şekerim diyet listesi verdi dr.yediklerime dikkat ediyorum...bebeklerimiz sağlıklı doğsun da elimizden geleni yaparız tabi...

bu doktorlarda bizi neye soktular iyice...:60: :60: bu yaştan sonra ya korka korka gidiyoruz.. yada aferim alma heyecanı ile... canım ben sana bol bol bravo diyorum.. boşver doktorları :27::27:

dr lar bzden çok korkyrlar kilo alcaz diyee..sorma ya ustmu çok kalın bie gymyrm kilom fazla çıkar diye :60::60::60: zaten ewmn dibinde hastane

bizim bebek odasını eşim imal ediyor... Biraz abartmış galiba yaparken dioki muhteşem yüzyıl dizisine yollayacam yeni şehzade yatar içinde :)))) halt etmiş dedim o şehzade.. Benim prensesim varkene :)))) inşallah bitince yüklerim buraya resimlerini..

Valla özendim şanslısınız ki beşik karyola aramak zorunda kalmamışsınız,en güzelini babişkosu yapmış zaten.Resmini bekliyoruz.:nazar:

canım oda dopğru hiç düşünmedim o kısmını açıkçası

peki hangi deterjanla yıkayacağız cicilerini bebişlerimizin

Canım hiç deterjan araştırmadım ama bebe deterjanı ve yumuşatıcısı alırız heralde.Bunların organik olanları varmı:1:

canım karabağlarda 2-3 yer belirlemiştik..Kısıkköy dediler, ama henüz oraya bakmadık, belki yarın ilk önce oraya bakacağız.. olmadı Karabağlarda belirlediğimiz yerlere tekrar bakıp,karar vericez, Aliş Bebe , My Kardeş Mobilya, B&D Mobilya.. Fiyatları birbirine yakındı, büyüyebilen Karyola (kenarında çekmeceli olan model) + Bağımsız Şifoniyer ikisi toplam 1.300 civarı..Mdf üzeri kurşunsuz boya..

Güzelmiş canım hem kızının ismi hem de müstakbel oğluşunun ismi :48: :nazar: :nazar: Allah sağlıkla kucağına aldırsın İnşallah..
Benim Kızımın ismi Begüm olacak :69:

Canım ben bi modele baktım resmini göndericem birazdan ekleyebilirsem,İstanbulda İstoçda 280 tl,kurulum ve kargo 300 tutuyor.Mobilyacıda özel yaptırısam o fiyatlara geliyor pahalı gibi geldi bana.

yok cnm dikmeyeceğim seyyar olacak ölçüsünü ayarlayamam diye dikmeyeceğim kuzenimin bebeğide nisan dogumlu yazın sıcakta sadece mermersahi ile kuruluyordu
annemde cok verdi ağız bezi kardeşimle benden kalmış hep oyalı oyalı sağolsun onalrda 15-16 tane falan biraz da ben yapıcam belki ter bezi olarakta kullanıırm diye

canım bende almadım bebek bezi ne alacağımızda bilmiyorum
prima aloe vera lı arkadaşalrımın bebeklerinde pişik ve alerji yapmıs aloe verasız alın dediler
kız bebeği olanalarda huggies den çok memnun

Haklısın canım,ağız bezi,ter bezi,kurulama bezi,bol bol bu bezlerden yapıp kenara koymak lazım.

:60: :60: :60:
canım benim iyi varsınnn :7: :65:

ne zaman ihtiyaç duyarsan söyle canım... bende bravoların hazırda bekliyor :)))

canım aynen ben de kat kat ince giyiyorum, tartıya çıkmadan bir dakika diyip, üstümden çıkarabileceklerimi çıkarıyorum :60: :60: utanmasam botları mı da çıkaracağım :60: :60:

ben geçen gittiğimde aaaa.. ben tartılmam günden geliyorum birsürü yedim içtim en az 4 kilo oynar dedim... yerlere yattı doktorum... kıtlıktan mı çıktın ne yedin o kadar dedi... ben sadece kilomun sabaha göre fazla çıkacağını anlatmaya çalışıyordum da galiba biraz abartmışım :)))

canım almışsındır, hiç mi bişi almadıııınnn:26: yangına körüklemi gidiyorum yoksa :60: :60:
bu haftalarda başla, başladın mı gerisi geliyor, alışverişi bırakamıyorsun :66: :66:

ayy gelme üzerime ayca:1: yok kız bikaç parça şey aldım sadece.Oda çok lazım olacak şeyler değil.
Ya çok acele etmek istemedim ama yavaş yavaş başlayalım en iyisi:26:

ben geçen gittiğimde aaaa.. ben tartılmam günden geliyorum birsürü yedim içtim en az 4 kilo oynar dedim... yerlere yattı doktorum... kıtlıktan mı çıktın ne yedin o kadar dedi... ben sadece kilomun sabaha göre fazla çıkacağını anlatmaya çalışıyordum da galiba biraz abartmışım :)))

:60::60::60: walla gunde yenmez de nerde yenir kuzum :52::52:

Valla özendim şanslısınız ki beşik karyola aramak zorunda kalmamışsınız,en güzelini babişkosu yapmış zaten.Resmini bekliyoruz.:nazar:

inşallah canım koyarım resmini.. bizim evin bütün mobilyalarını eşim imal etti... mutfak , yatak odası , tv ünitesi , yemek odası.. anlayacağın odunla ilgili herşeyi yapıyorlar... ekibi çok iyi.. eşim projelerini çiziyor... ekip yapıyor... rahatım o yönden.. bana sadece internette beğenmek kaldı...

:1::9:ayy ilahi bende bi gece öncesinden az yiyorum,sabahta kahvaltı yapmadan gidiyorum,bide doktora kahvaltı ettim sen bi kilo düş diyorum,eşimim müdehalesiyle doktorun gülmeleri eşliğinde gerçek kilom bilgisayara işlenmiş oluyor:1::9:

inşallah canım koyarım resmini.. bizim evin bütün mobilyalarını eşim imal etti... mutfak , yatak odası , tv ünitesi , yemek odası.. anlayacağın odunla ilgili herşeyi yapıyorlar... ekibi çok iyi.. eşim projelerini çiziyor... ekip yapıyor... rahatım o yönden.. bana sadece internette beğenmek kaldı...

süper mobilyacı kocamı alsaydık ne:1::9:

Back
X