• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

karyola ve şifonyeri aldık biz....tabi karyola paketinde duyruyor açmadık ama yine de çok erken davranmışız galiba:1:

:) merak etme canım bi de ben varım herhalde çok erkenci olan daha oğluma bi don almadan odasını aldım bu ay sonu gelecek inşallah:) bende beşiğini almadım park yatak alacam üç kapılı dolap 4lü şifonyer komidin bi de raf aldım beyaz ağırlıkllı bazı yerlerinde bordo var. şimdi hallısı ileperdesi alınacak ama nasıl bi perde yaptırayım kararsız kaldım fikri olan var mı?

kız bende 57 den 67 e çıktım inşallah 75 le bitiririm hamileliği yaaa 75 i geçmemem lazım ama bu boğazla nasıl olcak bilmiyorum
yani bakınca bezelye yutmuş karınca gibiyim sadece göbek var nereme gitti bu 10 kg anlamadım

bende de öyle, gören çok kilo almamışsın diyo..nerde bu 12 kilo bilmem :60:

kız bende 57 den 67 e çıktım inşallah 75 le bitiririm hamileliği yaaa 75 i geçmemem lazım ama bu boğazla nasıl olcak bilmiyorum
yani bakınca bezelye yutmuş karınca gibiyim sadece göbek var nereme gitti bu 10 kg anlamadım

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60: ay çok güldümm... bezelye yutmuş karınca demek....

ben hamilelik öncesi zaten 10 kilo almıştım... evlendiğimde 60 kilo idim .. benim çikolata kistim vardı.. gebelik için zaman kaybetmeden tedavilere takiplere başladık ve ilaçlar sayesinde ( asla yemekten değill :33: :33: :33: ) 10 kilo aldım.. yani tüp bebeğe 10 kilo fazlam varken başladım... şükür ilk denemede tuttu..27.haftaya kadar dikkat ede ede 10 kilo daha aldım :))) 1,5 yıllık evliyim ve toplamda 20 kilo fazlayım... şimdi sana bir soruuuu??? ben kaç bezelya yemiş karınca oluyom.. benimkisi bezelyeyi geçiyor cevize dönüyor galiba :)))) ( nikah fotolarıma bakıyorumda hırs yapıyorum.. inşallah doğumdan sonra en kısa zamanda eski halime döneceğim.. herşey kızım için ama... alışkında değilim ki.. )

kızlar benim kocişim beni almaya geliyo erken çıkıcam bugün hepinizi öptüm iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrr
iyi akşamlar canımmm :79: :79:
:) merak etme canım bi de ben varım herhalde çok erkenci olan daha oğluma bi don almadan odasını aldım bu ay sonu gelecek inşallah:) bende beşiğini almadım park yatak alacam üç kapılı dolap 4lü şifonyer komidin bi de raf aldım beyaz ağırlıkllı bazı yerlerinde bordo var. şimdi hallısı ileperdesi alınacak ama nasıl bi perde yaptırayım kararsız kaldım fikri olan var mı?

güzel günlerde kullanın inşallah :48: :48: benim bebek odası yaptıracağım odada düz renk perdem var, zaten 1 yıllık evliyim onu değiştirmeyeceğim ama halı konusunda benim de yardıma ihtiyacım var, internetten baktım bulamadım, bir yer buldum halıları çok güzel ama çoook pahalı.. onun dışında buradan fikirleri bekliyorum :34:

ortalama herkes 10 kilo almış demek ki.. o 4 kilo alan arkadaşlada konuşmayalım bence :)))) dışlayalım :60: :60: :60: ( şaka yapıyorum ) doktor sana kilo al felan demiyor mu?

:18:

4 kilo çok az değilmi , buarada çocuğun kilosu nasıl..
gelişimi gayet güzel çok şükür 1 ay önce gitmiştim o zaman600 gramdı haftaya konntrolüm var bakalım ne kadar oldu?
ortalama herkes 10 kilo almış demek ki.. o 4 kilo alan arkadaşlada konuşmayalım bence :)))) dışlayalım :60: :60: :60: ( şaka yapıyorum ) doktor sana kilo al felan demiyor mu?

az kilo aldım diye dışlanılırmı kızzz :1: hayır demiyor çünkü ben hamile kalmadan önca almıştım alacağım kiloyu 75 ile hamile kaldım şimdi 79 kiloyum

slm kızlar uzun zamandır giremiyorum 28 haftalık oldum çok şükür yanlız kansızlık sorunum var hem küçük kan şurubundan kullanıyorum hemde kan iğnesi vurunuyorum bebeğim 1300 gram ve ters duruyo doktor dönebilir dedi ne zaman döner kiii sezeryandan çok korkuyorum yaa
bu arada 48le hamile kaldım 63 kiloyum şu andaa

Son düzenleme:
slm kızlar uzun zamandır giremiyorum 28 haftalık oldum çok şükür yanlız kansızlık sorunum var hem küçük kan şurubundan kullanıyorum hemde kan iğnesi vurunuyorum bebeğim 1300 gram ve ters duruyo doktor dönebilir dedi ne zaman döner kiii sezeryandan çok korkuyorum yaa

cnm bence endişelenme bu haftalardaki duruşlar doğum duruşları değilmiş doğum anına kadar yüzlerce kez dönebiliyormuş bebekler. bende dün dr kaan kocatepenin sayfasında okumuştum. bence telaş yapma

gelişimi gayet güzel çok şükür 1 ay önce gitmiştim o zaman600 gramdı haftaya konntrolüm var bakalım ne kadar oldu?

az kilo aldım diye dışlanılırmı kızzz :1: hayır demiyor çünkü ben hamile kalmadan önca almıştım alacağım kiloyu 75 ile hamile kaldım şimdi 79 kiloyum

dışlanır bacımm... dışlanırrr... şükret ki tiz kellesi vurula demedik :))))) sen kendi kilondan veriyorsun o zaman canım... doğumdan sonra bayağı inceleceksin bu durumda... öyle görünüyor.. daha iyi.. bebeğin gelişimi güzelse senin kilo kaybetmen ... keşke bende öyle olsam..

saol cnm dinelniyorum iştede alşkın değilm böyle yatmaya annem yardm ediyo saolsunda iş buyramamkii ben huzursz oluyom ama erkekim için herşeye dğer napim sağlklı olsn yeter

cnm geçmiş olsun bende de kasık ağrısı vardı dr gittim muayene etti rahim yumuşaması var erken doğum riski var bir hafta wc harici bi yere gitmeden yataccaksın dedi ssağolsun annem geldi yattım bi de nidilat diye bi ilaç verdi. yattım şimdide az bi yürüsem ağrı yapıyo tam geçmiş değil dr dikkat edeceksin diyor. Allahtan çalışmıyorum yatıyorum ne yapalım aman tek sorunumuz bu olsun da yatarız artık bebişlerimiz için :) nasl olsa sonra uyutmayacaklar bizi :)

Back
X