- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #34.501
ben varya geçen aydan bu yana sadece 2,5 kilo almışım 67,5 olmuşum sürekli hareketliyim bebek normal kilosunda meyveyi azmı yedim acaba bu ay yani toplamda 5 kilo almış olyorum baştan beri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam o zaman canım. bn bide işe gideceksin zannetmiştim o yüzden üzüldüm. neyse evdeysen ve baya iznin varsa çok güzel sevindim valla tatlım
kızlar sonuncu sayfa acılmıyor sadece bende mi bu sorun var?
ben açabiliyorum canım
# gulenhepgul
# dscopur+
# mormaske
# kk pro üyeskorpion74+
# esrayagmur+
# karamel86
# yssknk
# fguney
# als17
# leegorkemm
# mesa
# tuykuziz
# esteem+
# aysu87
# landsarc
herkese merhaba
Nasılsınız?
3450 acılmıyor 49 u acıyor basınca(neyseki sayfalar cabuk ilerliyor:)
# gulenhepgul
# dscopur+
# mormaske
# KK Pro Üyeskorpion74+
# esrayagmur+
# karamel86
# yssknk
# fguney
# ALS17
# leegorkemm
# mesa
# tuykuziz
# esteem+
# aysu87
# landsarc
Herkese merhaba
Nasılsınız?
ben varya geçen aydan bu yana sadece 2,5 kilo almışım 67,5 olmuşum sürekli hareketliyim bebek normal kilosunda meyveyi azmı yedim acaba bu ay yani toplamda 5 kilo almış olyorum baştan beri
# gulenhepgul
# dscopur+
# mormaske
# KK Pro Üyeskorpion74+
# esrayagmur+
# karamel86
# yssknk
# fguney
# ALS17
# leegorkemm
# mesa
# tuykuziz
# esteem+
# aysu87
# landsarc
Herkese merhaba
Nasılsınız?
hosgeldin canım..# gulenhepgul
# dscopur+
# mormaske
# KK Pro Üyeskorpion74+
# esrayagmur+
# karamel86
# yssknk
# fguney
# ALS17
# leegorkemm
# mesa
# tuykuziz
# esteem+
# aysu87
# landsarc
Herkese merhaba
Nasılsınız?
evet canım:))sen yeni sayfalara bak:))
iyiyiz canım sen nasılsın bebiş nasıl
tatlım ben de baştan beri 5 kilo aldım. 1 ayda 2,5 kilo gayet iyi sen neden üzülüyorsun
3450 acılmıyor 49 u acıyor basınca(neyseki sayfalar cabuk ilerliyor:)
# gulenhepgul
# dscopur+
# mormaske
# kk pro üyeskorpion74+
# esrayagmur+
# karamel86
# yssknk
# fguney
# als17
# leegorkemm
# mesa
# tuykuziz
# esteem+
# aysu87
# landsarc
herkese merhaba
Nasılsınız?
bende bugün habire kopup duruyorum nerede sorun var acaba
# gulenhepgul
# dscopur+
# mormaske
# KK Pro Üyeskorpion74+
# esrayagmur+
# karamel86
# yssknk
# fguney
# ALS17
# leegorkemm
# mesa
# tuykuziz
# esteem+
# aysu87
# landsarc
Herkese merhaba
Nasılsınız?
cnm gözün aydın..maşallah kızınahepinize selam kizlar. bizimde gün doktor kontrolümüz vardi..bebegim iyiymis gelisimi güzel dedi
1250gr. olmus, boyuda 40cm.yaniliz bebegin kafasi cok asagida oldugu icin ara ara rahime baski yapiyo bu yüzden doguma kadar yatak istirahati verdi
( rahim agzini ölctü simdilik bir acilma yokmus ama eger baskidan bir acilma olursa bebekte artik büyüdügü icin acilma olursa cikar dedi yani erken dogum olabilir.insallah böyle birsey olmaz..agir kaldirmak yasak ,dolanmiycam, uzanicam tekrar 3 hafta sonraya randevumuz var bakalim hayirlisi artikk.
![]()
ben en son 8 ocakta gitmiştim 15-20 gün sonra gel demişti.yarın gidicem 20 gün oluyo tam ama bundan sonra haftada 1 çağırır sanırım nst için.bizimde 120 muayne ücreti ama nstyi çalıştığı hastanedde çektirtiyo.belki haftada 1 git nst çektir sonucu getr der muayne ücreti almaz her seferinde.o yönden anlayışlı doktorum.
beni 2 haftaya indirdi bakalım öbür gidişimde ne diyecek ben 1 ay önce kabızlık çektiğim için beni nst teye koymuşlardı bebeğe sancı vuruyor mu die bakmışlardı çık şükür bir şey yoktu ama o da pahalı 150 miydi neydi başka yerlerde buralarda 20 tl ye bile çektiklerini duydum 120 de pahalıymış bilmiyorum doğana dek devam edecek herhalde inş doğduktan sonra sorun çıkmaz da artık katlanıyoruz bakalım
senin de gözün aydın cnm..dr.da çok tedbirliymiş,ama zor hamilelik olunca böyle şeyler önemli
tabi,dr.na güveniyorsan hiç problem yok..sağlıkla zamannında gelsin bebişlerimiz inş.![]()
dünüş hadi gözün aydın bebişinin büyütmüşsün.... Dikkatli ol ama yorma kendini dicem... Ama oğluşun var.. Istesende istemesende onun bakımı var... Allahın izinyle sorunsuz geçirizcez hamişliğimizi az kaldı....hepinize selam kizlar. Bizimde gün doktor kontrolümüz vardi..bebegim iyiymis gelisimi güzel dedi
1250gr. Olmus, boyuda 40cm.yaniliz bebegin kafasi cok asagida oldugu icin ara ara rahime baski yapiyo bu yüzden doguma kadar yatak istirahati verdi
( rahim agzini ölctü simdilik bir acilma yokmus ama eger baskidan bir acilma olursa bebekte artik büyüdügü icin acilma olursa cikar dedi yani erken dogum olabilir.insallah böyle birsey olmaz..agir kaldirmak yasak ,dolanmiycam, uzanicam tekrar 3 hafta sonraya randevumuz var bakalim hayirlisi artikk.
![]()
kızlar dün annemin yanında doktor artık ilişki yok dedi bi utandım
Daha erken diilmi ya
canım biz öğrendiğimizden beri korkudan yapamıyoruz zaten ilk 3 ay yasaktı bize düşük tehlikemden sonrada bişi olur diye korktuk hiç denemedik bile zaten biz sevişirkn o tekmelerse konsantre falan kalmazki:9
# gulenhepgul
# dscopur+
# mormaske
# kk pro üyeskorpion74+
# esrayagmur+
# karamel86
# yssknk
# fguney
# als17
# leegorkemm
# mesa
# tuykuziz
# esteem+
# aysu87
# landsarc
herkese merhaba
Nasılsınız?
# gulenhepgul
# dscopur+
# mormaske
# KK Pro Üyeskorpion74+
# esrayagmur+
# karamel86
# yssknk
# fguney
# ALS17
# leegorkemm
# mesa
# tuykuziz
# esteem+
# aysu87
# landsarc
Herkese merhaba
Nasılsınız?
hoş geldin tatlımmm
evet canım:))sen yeni sayfalara bak:))
iyiyiz canım sen nasılsın bebiş nasıl
tatlım ben de baştan beri 5 kilo aldım. 1 ayda 2,5 kilo gayet iyi sen neden üzülüyorsun