• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

ben varya geçen aydan bu yana sadece 2,5 kilo almışım 67,5 olmuşum sürekli hareketliyim bebek normal kilosunda meyveyi azmı yedim acaba bu ay yani toplamda 5 kilo almış olyorum baştan beri

# gulenhepgul
# dscopur+
# mormaske
# KK Pro Üyeskorpion74+
# esrayagmur+
# karamel86
# yssknk
# fguney
# ALS17
# leegorkemm
# mesa
# tuykuziz
# esteem+
# aysu87
# landsarc

Herkese merhaba :3:
Nasılsınız?

3450 acılmıyor 49 u acıyor basınca:((neyseki sayfalar cabuk ilerliyor:)

evet canım:))sen yeni sayfalara bak:))

# gulenhepgul
# dscopur+
# mormaske
# KK Pro Üyeskorpion74+
# esrayagmur+
# karamel86
# yssknk
# fguney
# ALS17
# leegorkemm
# mesa
# tuykuziz
# esteem+
# aysu87
# landsarc

Herkese merhaba :3:
Nasılsınız?

iyiyiz canım sen nasılsın bebiş nasıl

ben varya geçen aydan bu yana sadece 2,5 kilo almışım 67,5 olmuşum sürekli hareketliyim bebek normal kilosunda meyveyi azmı yedim acaba bu ay yani toplamda 5 kilo almış olyorum baştan beri

tatlım ben de baştan beri 5 kilo aldım. 1 ayda 2,5 kilo gayet iyi sen neden üzülüyorsun

tatlım ben de baştan beri 5 kilo aldım. 1 ayda 2,5 kilo gayet iyi sen neden üzülüyorsun

üzülmüyorum ilk önce 62,5 dum sonra bir düşüşle 58 e geldim sonra ibre çıkmaya başladı bu gün 67,5 kilo herkes hiç kilo almadın diyor bebeğin durumu 1 hafta öndeydi şimdi satıyla uyumlu olmuş ona biraz takıldım...

hepinize selam kizlar:16::16:. bizimde gün doktor kontrolümüz vardi..bebegim iyiymis gelisimi güzel dedi:nazar::emir_bebek:1250gr. olmus, boyuda 40cm.yaniliz bebegin kafasi cok asagida oldugu icin ara ara rahime baski yapiyo bu yüzden doguma kadar yatak istirahati verdi:(( rahim agzini ölctü simdilik bir acilma yokmus ama eger baskidan bir acilma olursa bebekte artik büyüdügü icin acilma olursa cikar dedi yani erken dogum olabilir.insallah böyle birsey olmaz..agir kaldirmak yasak ,dolanmiycam, uzanicam tekrar 3 hafta sonraya randevumuz var bakalim hayirlisi artikk.:49:
cnm gözün aydın..maşallah kızına:nazar:
aman dikkat et kendine,minik prensesin acele etmesin gelmeye,zamanında sağlıkla gelsin inş.

ben en son 8 ocakta gitmiştim 15-20 gün sonra gel demişti.yarın gidicem 20 gün oluyo tam ama bundan sonra haftada 1 çağırır sanırım nst için.bizimde 120 muayne ücreti ama nstyi çalıştığı hastanedde çektirtiyo.belki haftada 1 git nst çektir sonucu getr der muayne ücreti almaz her seferinde.o yönden anlayışlı doktorum.

beni 2 haftaya indirdi bakalım öbür gidişimde ne diyecek ben 1 ay önce kabızlık çektiğim için beni nst teye koymuşlardı bebeğe sancı vuruyor mu die bakmışlardı çık şükür bir şey yoktu ama o da pahalı 150 miydi neydi başka yerlerde buralarda 20 tl ye bile çektiklerini duydum 120 de pahalıymış bilmiyorum doğana dek devam edecek herhalde inş doğduktan sonra sorun çıkmaz da artık katlanıyoruz bakalım

senin de gözün aydın cnm..dr.da çok tedbirliymiş,ama zor hamilelik olunca böyle şeyler önemli
tabi,dr.na güveniyorsan hiç problem yok..sağlıkla zamannında gelsin bebişlerimiz inş.:16:

Canımmm bebeişin gelişimi iyiyse sıkıntı yapma,bi kızla tanışmıştım,kız 75 kiloyla doğuma başlamış;bana sen davul gibi şişersin seni düşünemiyoruz diyorlardı dedi,75 kiloyla doğuma gitmiş ve bebek 2,5 kilo doğmuş gayet sağlıklıymış.Benim ortancı görümcemde 3 çocuğunda hiç kilo almamış,doğumdan sonra iğne ipliğe dönerdim dedi.Sizden diyordur kızlar sıkmayın canınızı takıntı yapmayın bu kadar.

hepinize selam kizlar:16::16:. Bizimde gün doktor kontrolümüz vardi..bebegim iyiymis gelisimi güzel dedi:nazar::emir_bebek:1250gr. Olmus, boyuda 40cm.yaniliz bebegin kafasi cok asagida oldugu icin ara ara rahime baski yapiyo bu yüzden doguma kadar yatak istirahati verdi:(( rahim agzini ölctü simdilik bir acilma yokmus ama eger baskidan bir acilma olursa bebekte artik büyüdügü icin acilma olursa cikar dedi yani erken dogum olabilir.insallah böyle birsey olmaz..agir kaldirmak yasak ,dolanmiycam, uzanicam tekrar 3 hafta sonraya randevumuz var bakalim hayirlisi artikk.:49:
dünüş hadi gözün aydın bebişinin büyütmüşsün.... Dikkatli ol ama yorma kendini dicem... Ama oğluşun var.. Istesende istemesende onun bakımı var... Allahın izinyle sorunsuz geçirizcez hamişliğimizi az kaldı....
kızlar dün annemin yanında doktor artık ilişki yok dedi bi utandım :69:
Daha erken diilmi ya
:17: Ay kız erkekn değilmi die soruyo bide..olan var olmayan var..olupta yapamayan var... Anam toblo gibi izliyoz bi sadece... :60: Ilk 3 ay düşük tehlikesinden... Ahahaha :52: Doktor yasakladı herşeyi..
canım biz öğrendiğimizden beri korkudan yapamıyoruz zaten ilk 3 ay yasaktı bize düşük tehlikemden sonrada bişi olur diye korktuk hiç denemedik bile zaten biz sevişirkn o tekmelerse konsantre falan kalmazki :9::9::9
:9: Aynen cnm...vallahi öyle eşimle yaklaşsan bile tekmelerden bebişten diyorum konsantre olamam herhal... Onunda bana hayrı yok anam...
# gulenhepgul
# dscopur+
# mormaske
# kk pro üyeskorpion74+
# esrayagmur+
# karamel86
# yssknk
# fguney
# als17
# leegorkemm
# mesa
# tuykuziz
# esteem+
# aysu87
# landsarc

herkese merhaba :3:
Nasılsınız?

:3: Slm cnm....biz çok iyiyiz...dn en son misafirleri yolladık..keyif yapıyoruz evde...:49:

asl17 cnm öncelikle maşallah bebişine... Gözün aydın... Görmüşsün yavrunu... Doktor arıyosun sende..bende değiştircem sanırım istemeye istemeye.... Sen nerdeydin... Benim ikizleri olan arkadaşım hospitalyumda sezeryan oldu..inanılmaz memnun..erkekti sanırım doktoru..ama fark etmez sonuçta dimi...bende oraya gitmeyi düşünüyorum..oraya giden çoğu kişi memnun..benden 5 bin istediler doğum için yazık günah... 200 tl ye bile doğum yapan var.. Ne farkımızı var... Aynı sancı ve sonuç inş aynı...

Sarıssa hoşgeldin canım

Arkadaşlar bu arada toplam kaç kilo aldınız? Ben başı cekiyorum galiba :18: Ben gecen hafta 16 ıdım. SAnırım bu gun itibarıyle toplamda 17 kilo aldım. :53::53::59::56:

Sizler toplamda kac kılo aldınız??

hoş geldin tatlımmm

Teşekkür ederim. Biz de çok iyiyiz.

Yaa bende mi bir tuhaflık var.
Doğumla ilgili aklıma hiç korku filan gelmiyor.
Siz bahsediyorsunuz ya hani dikişler, sancılar sanki doğum yapacak kişi ben değilmişim gibi :26:

Back
X