• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlar bugün sezeryan araştırması yaptım normalde 850 tl avcılar medicana 600 tl veren medilife beylikdüzü 875 tl veren yenibosna nisa hast 1900 tl veren hizmet hst var en kazığıda benim gittiğim beylikdüzü medicana 3.850 tl diyorlar yani acıbademe filan sorsak ne diyecek acaba
başka sezeryan fiyatı bilen var mı bu taraflarda

kızlar ben birşey soracağım.

hastane fiyatları konuşuluyor ama doktorlarınız ne kadar alacak konuştunuz mu hiç?ya da bu fiyatlara doktor dahilmi?

canım ben daha arastırmadım istanbulda doğum yapmayı düşünüyorum annemler orda biliosun burda bakıcak kimsem yok:(( fiyatı annemler bakıyor ben sordum amabiz hallederiz dediler galiba bahcelievler medicana da yaparım doğumu:))

kızlar bugün sezeryan araştırması yaptım normalde 850 tl avcılar medicana 600 tl veren medilife beylikdüzü 875 tl veren yenibosna nisa hast 1900 tl veren hizmet hst var en kazığıda benim gittiğim beylikdüzü medicana 3.850 tl diyorlar yani acıbademe filan sorsak ne diyecek acaba

benim doktorum osmanoğlu hastanesiyle çalışıyo ve ssk geçmiyo özel sigorta geçiyo ama oda bizde yok.normal doğum 1800 sezeryan 2800 demişti.ama hiç pazarlık yapmadık yarın gittiğimde konuşucaz inşallah.

benim doktorum osmanoğlu hastanesiyle çalışıyo ve ssk geçmiyo özel sigorta geçiyo ama oda bizde yok.normal doğum 1800 sezeryan 2800 demişti.ama hiç pazarlık yapmadık yarın gittiğimde konuşucaz inşallah.

canım mesela benim doktorum da bir hastaneyi önerdi orayla anlaşmalı ama orda çalışmadığı için ona ayrı hastaneye ayrı ücret verilecek

herhalde bahçelievlerde de olması lazım bi ara oraya sorayım bugün merter hizmete sordum orası da sezeryana 1900 tl dedi nispeten bizim hastaneye göre iyi sayılır çünkü orası da iyi bir hastane ama kendimi burada yapıcam diye öyle bir alıştırmışım ki çünkü doktorumu gerçekten çok seviyorum iyi indirim yapmayınca sinirimden ağladım:5:
cnm bahçelievlerdede var dediğin gibi..medicana işte hospitalyum vs annemler orda oturuyo orasıda iyi diyolar ama doktor bilmiyorum..
kızlar ben birşey soracağım.

Hastane fiyatları konuşuluyor ama doktorlarınız ne kadar alacak konuştunuz mu hiç?ya da bu fiyatlara doktor dahilmi?
cnm benim doktor dahil fiyatı... 5 bin tl... Ama yalan oldu

acıbaden 11 bin normal doğum cnm... Yatış 1 gün sadece harici ohoooo :27:

canım ben medikal parka gidiyorum fatihe 1250 normal 2000 sezeryan 300 epidural fiyatı verdiler.
Başka uygun hastane baktım ama güvenebileceğim hastane bulamayınca burda doğum yapmaya karar verdim.Fiyatlara doktor parası ve kalırsan oda parası dahil ve ek başka ücret istemiyorlarmış.

senin dr biraz tuzluymus canım..
istanbulda da fiyatlar öyle izmirde ucuz olmaz sanırım:26:

evet canım bana da öyle geldi:((ama başka doktor da istemiyorum

hangi hastane bu?

ben izmirdeyim canım. çınarlı doğum hastanesi

cnm bahçelievlerdede var dediğin gibi..medicana işte hospitalyum vs annemler orda oturuyo orasıda iyi diyolar ama doktor bilmiyorum..

oo esracım ben 3000 e razı olayım yatıp kalkıp o zaman:1:

benim doktorum osmanoğlu hastanesiyle çalışıyo ve ssk geçmiyo özel sigorta geçiyo ama oda bizde yok.normal doğum 1800 sezeryan 2800 demişti.ama hiç pazarlık yapmadıkf yarın gittiğimde konuşucaz inşallah.

biraz pazarlık yapmakta yarar var en azından bir 300 tl 500 tl indirseler yine iyiymiş fiyatlar bizim koordinatörde güya salıdan beri beni arayıp fiyat verecek herhalde halen pazarlık yapıyor aramadığa göre:1:

o hangi hastane?

eee acıbadem tuzlu hastane keşke sağlık sigortamız olsaymış dayatırdık sigorta şirketine oh miss gibi yapardık doğumumuzu

canım mesela benim doktorum da bir hastaneyi önerdi orayla anlaşmalı ama orda çalışmadığı için ona ayrı hastaneye ayrı ücret verilecek

cnm ben özellikle sordum yanında çalışan kıza bu fiyatlara zuhal hanım ücretide dahilmi hepsi içindemi felan diye evet herşey dahil dedi.

biraz pazarlık yapmakta yarar var en azından bir 300 tl 500 tl indirseler yine iyiymiş fiyatlar bizim koordinatörde güya salıdan beri beni arayıp fiyat verecek herhalde halen pazarlık yapıyor aramadığa göre:1:

evet biraz indirim yaparlarsa ii olcak.

canım ben medikal parka gidiyorum fatihe 1250 normal 2000 sezeryan 300 epidural fiyatı verdiler.
Başka uygun hastane baktım ama güvenebileceğim hastane bulamayınca burda doğum yapmaya karar verdim.Fiyatlara doktor parası ve kalırsan oda parası dahil ve ek başka ücret istemiyorlarmış.

ayyy bana 2.000 tl dese öpüp başıma kayucam valla

Back
X