• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Benim bulunduğun şehirde doğum yapabileceğim tek hastane var.
Dolayısıyla hastane ya da doktor değiştirme ihtimalim yok.
Ne çıkarsa bahtımıza durumundayız yani.
Allahtan doktorumdan memnunum.
Zaten küçük şehir olunca İstanbul'daki astronomik fiyatlar burda yok.

Ben gidip yemeğimi yapayım.
Öptüm sizi :79:

ooo alternatif çok desene. oğluşun doğum yeri istanbul olacak yani.olsun canım doktor doktordur

alternatif cok ama babamız o kadar uzun süre kalamycak tabi yanımızda o biraz sorun cıkartıyor ben görmycemmi die:9:benden daha büyük heycanla bekliyor..sen mi bana bakıcaksın yada bebeğe diyorum bakarım ben diyor..küçücük bebeğe nasıl bakıcaksa:60:

alternatif cok ama babamız o kadar uzun süre kalamycak tabi yanımızda o biraz sorun cıkartıyor ben görmycemmi die:9:benden daha büyük heycanla bekliyor..sen mi bana bakıcaksın yada bebeğe diyorum bakarım ben diyor..küçücük bebeğe nasıl bakıcaksa:60:

yssknk sen istanbul da mı oturuyorsun canım

ben seni istanbul da zannediyordum ama esranın söylediği istanbuldaki en pahalı hastanelerin arasında

anladım canım.burda da çınarlı tuzlu hastanelerden birisi maalesef:((ama ist. daha pahalıdır tabi

kesinmi canım istanbul meselesi. ne kadar kalacaksın öyle olursa. e özler tabi yazıkk yaa

esra normal dogum 11 bin mi :53: napiyolarsa zaten bebek kendisi doguyo o kadarda fiyat mi olur ya.cok mu lüks hastane bu.. git 5 yildizli bir otelde yap o kadar fiyat tutmaz eminim:9:

slm kızlar nasılsınız? bizden iyilik kızımla bugün hastanedeydik şeker kontrolümüz vardı.normal çıktı şükür açlık 95,tokluk 97...doktorumuz çok iyi dedi ama ben itirafta bulundum diyete uyarsam sorun yok ama kaçamak yaparsam 170leri görüyoruz diye...doktorda kaçamak yapmayacaksın hem sana hem bebeğe zarar dedi.gelişimde sorun olursa insüline başlamamız gerekir dikkat et az kaldı.iyi tarafından bak kilo almıyorsun dedi. dedim öyle ama artık doymuyoruz ve dayanamıyoruz:9: idare et sen yaparsın dedi. bakalım kızım için daha dikkatli olcam bu gaz beni 1 hafta idare eder:9: 1 ay sonra yeniden gel kontrole dedi. hava güzeldi sonradan gezdik kızımla:32: bu arada yarın okulun son günü ve benim iznim başlıyor 7 ay sahalara veda ediyorum:64::66::64: darısı tüm çalışan annelerin başına:29:
sizlerden ne haberrrr???

anladım canım aslında istanbulda yapsan daha iyi değil mi annenler de burdaymış hem

bende öyle düşünüyorum canım annemler de yanında istiyor tabi..eşim biraz sorun ckartıyor biraz ayrı kalacagımız için..annem burdaki drlara da güvenemiyor bir tüürlü kadın burayı dag bası sanıyor ikna edemedim bi türlü burda daiyi drlar olduğuna..

anladım canım.burda da çınarlı tuzlu hastanelerden birisi maalesef:((ama ist. daha pahalıdır tabi

kesinmi canım istanbul meselesi. ne kadar kalacaksın öyle olursa. e özler tabi yazıkk yaa

yani hastanesine göre değişiyor memorial acıbadem american filan tuzlu az alanlarda var tabii hastanesine göre

selam hosgeldin canim.gözünaydin bu arada
slm kızlar nasılsınız? bizden iyilik kızımla bugün hastanedeydik şeker kontrolümüz vardı.normal çıktı şükür açlık 95,tokluk 97...doktorumuz çok iyi dedi ama ben itirafta bulundum diyete uyarsam sorun yok ama kaçamak yaparsam 170leri görüyoruz diye...doktorda kaçamak yapmayacaksın hem sana hem bebeğe zarar dedi.gelişimde sorun olursa insüline başlamamız gerekir dikkat et az kaldı.iyi tarafından bak kilo almıyorsun dedi. dedim öyle ama artık doymuyoruz ve dayanamıyoruz:9: idare et sen yaparsın dedi. bakalım kızım için daha dikkatli olcam bu gaz beni 1 hafta idare eder:9: 1 ay sonra yeniden gel kontrole dedi. hava güzeldi sonradan gezdik kızımla:32: bu arada yarın okulun son günü ve benim iznim başlıyor 7 ay sahalara veda ediyorum:64::66::64: darısı tüm çalışan annelerin başına:29:
sizlerden ne haberrrr???

:1::1:anladımm. sen daha iyi bilirsin nerde rahat edeceksen tabi. ayy ben çok heyecanlanıyorum düşündükçe. bu aralar hep kucağıma aldığım anı düşünüyorum:69:

:9:cok güsel olacak insallahh:16:
bende heycanlıyım ama eşimin durumu fena askım ya düşürürsen üstüne oturrsa biri diyor:60:
cok evhamlı bir kocam var ya delimisn nie üstüne otursun biri diyorum bilmiom diyor:60:

sizlerden ne haberrrr???

hoşgeldin cnm
şekerinin ii çıkmasına çok sevindim.kaçamaklardan kaçın cnm.bende bazen doymuyorum ama şekerimi çıkarmıcak şeyler yemeye çalışıyorum.dikkat et cnm az kaldı gerçekten.
iznede ayrılıyosun ne güzel sevindim senin adına.

sizlerden ne haberrrr???
gözün aydın canım ama yine de dikkat et
bizdede iyilik işte laflıyoduk bende kızımı gördüm ultrasonda salı 1.200 gr 37 cm olmuş bakalım 2 haftaya indi kontrllerimiz 2 hafta sonra görücem inşş. bi dahakine

Back
X