• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

bu arada doktorla pazarlık edin kızlar. bizimki 1800 istiyormuş sadece doktor parası. biz de evlendiğimizden beri hep ona gidsiyoruz. bize olacağı nedir dedik 1500 dedi. 300 300 dür şu masraflı dönemde

gözün aydın canım ama yine de dikkat et
bizdede iyilik işte laflıyoduk bende kızımı gördüm ultrasonda salı 1.200 gr 37 cm olmuş bakalım 2 haftaya indi kontrllerimiz 2 hafta sonra görücem inşş. bi dahakine
oy oy maaşallah kızına annesi kocaman olmuş.ne güzel sık sık görcen bebişini:nazar:
gözünaydın canım. eceye de kocaman maşallah:nazar::nazar:off niye hala 4 haftada 1 çağırıyorlar yaa benimki de öyle yapacak herhalde
teşekkür ederiz teyzesi... canım bu çağıran dahileyeci..kendi doktorum 32 de izni ayarlamak için çağırdı.sonrada 2 haftada bir 37den itibaren haftada 1 çağıracak ama çoğu nst olcak
esra normal dogum 11 bin mi :53: napiyolarsa zaten bebek kendisi doguyo o kadarda fiyat mi olur ya.cok mu lüks hastane bu.. git 5 yildizli bir otelde yap o kadar fiyat tutmaz eminim:9:
neeee 11 bin miii:53: hem acıyı sen çekcen bir de üstüne bir servet mi ödiycen aman allahııımmm
selam hosgeldin canim.gözünaydin bu arada
saol canım hoşbulduk
hoşgeldin cnm
şekerinin ii çıkmasına çok sevindim.kaçamaklardan kaçın cnm.bende bazen doymuyorum ama şekerimi çıkarmıcak şeyler yemeye çalışıyorum.dikkat et cnm az kaldı gerçekten.
iznede ayrılıyosun ne güzel sevindim senin adına.

canım hamur işi ve tatlı gördüğüm anda dayanamıyorum en doğrusu görmemek :9:

senin ki 550 tl mi olacak

evet tatlım normal olursa 550 sezeryan olursa 850 tl epidural zaten istemiyorum hastaneyle konuşmuştuk zaten biz fiyatı herşey dahilmiş buna eğer işitme testi istiyorsak 30 tl artı ücretmiş oda bişey değil yani
ha bide ben suit oda istiycem 50 tl miş galiba onun farkı gecelik

Son düzenleme:
ben çok heyecanlı bir tipim panik yapmakta birebirim inşallah doğum zamanı allah bir sakinlik verir ağrı sızı hiç aklıma gelmiyo tek düşündüğüm ya kalbim çok hızlı atarsa ya heyecanlanırsam panik olursam bana bi sakinlestiriri vursalar bari ... bir kere lik dişimi çektirmiştim yasadıgım korku yüzünden sinirlerim boşaldı saatlerce ağlamıstım

:9:sakinleştirici yapıyorlarmıs bazı hamilelere doğum dan önce bazıları eşlerine sayıp döküyor senin yüzünden diye sen de öyle yapmada:60:

EEEE KIZLAR SUSMAYIN YA.... OFFFF.BAHÇELİEVLER MEDİCALPARK ARKADAŞIMLA GÖRÜŞTÜM GELİNLERİ ORDA DOĞURMUŞDONANIMLARI MÜTHİŞMİŞ ANNEM ORDA OTURUYO AMA İMKAN YOK BEŞİKTAŞTAN ORAYA GİTMEK İÇİN TRAFİK FECİ.... ARKADAŞ DEDİ KARDEŞ SEN DOĞUMDAN KORKMUYOSUN BEN KORKUYORUM DİE HİSARA GİTTİM..HANİ ÇOK ŞÜKÜR Bİ DURUMUN YOK KORKMUYOSUNDA DOĞUMDANÇÇÇDONANIMLI Bİ HASTANEDE DOĞUR...BÜYÜK İHTİMAL ÇAMLICA HOSPİTALYUM.... HAYIRLISI OLSUN ARTIK... http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-dogum/408257-umraniye-hospitalium-dogum.html

yok canım cok iddalı olmadı doğru söylüyorsun..bebişin diliini en iyi annesi anlıyor ilk bi kaç gün ne yapcagımızı sasırırız sonra alışırız birbirimize:9:ayyy vakit cabucak gecse:31:

az kaldı canım biraz daha sabredeceğiz. 11 hafta kaldı sezeryan olursa 10 hafta. :52:benim daha alacaklarım var. alışverişi tamamlamadım henüz

az kaldı canım biraz daha sabredeceğiz. 11 hafta kaldı sezeryan olursa 10 hafta. :52:benim daha alacaklarım var. alışverişi tamamlamadım henüz

bende daha tamamlamadım canım subatta yapalımdiyor eşim alısverişi..
tek tek bişey almayı bilmez benim eşim gidicez hepsini alıp gelcez illaki..
tek tek akmak daha zevki aama..
tabi bizimiçin artık vakit kalmadı öyle tek tek almak için..

evet tatlım normal olursa 550 sezeryan olursa 850 tl epidural zaten istemiyorum hastaneyle konuşmuştuk zaten biz fiyatı herşey dahilmiş buna eğer işitme testi istiyorsak 30 tl artı ücretmiş oda bişey değil yani

canım hangi şehir hangi hastane bu?fiyatlar gayet iimiş valla

EEEE KIZLAR SUSMAYIN YA.... OFFFF.BAHÇELİEVLER MEDİCALPARK ARKADAŞIMLA GÖRÜŞTÜM GELİNLERİ ORDA DOĞURMUŞDONANIMLARI MÜTHİŞMİŞ ANNEM ORDA OTURUYO AMA İMKAN YOK BEŞİKTAŞTAN ORAYA GİTMEK İÇİN TRAFİK FECİ.... ARKADAŞ DEDİ KARDEŞ SEN DOĞUMDAN KORKMUYOSUN BEN KORKUYORUM DİE HİSARA GİTTİM..HANİ ÇOK ŞÜKÜR Bİ DURUMUN YOK KORKMUYOSUNDA DOĞUMDANÇÇÇDONANIMLI Bİ HASTANEDE DOĞUR...BÜYÜK İHTİMAL ÇAMLICA HOSPİTALYUM.... HAYIRLISI OLSUN ARTIK... http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-dogum/408257-umraniye-hospitalium-dogum.html

burda ne kadar peki esracım fiyatlr

bende daha tamamlamadım canım subatta yapalımdiyor eşim alısverişi..
tek tek bişey almayı bilmez benim eşim gidicez hepsini alıp gelcez illaki..
tek tek akmak daha zevki aama..
tabi bizimiçin artık vakit kalmadı öyle tek tek almak için..

evet vakit daraldı. ben de şubatta tamamlayacağım alışverişi. izne çıktığım zaman da yıkayıp ütüleyeceğim. şu an çalışırken hiç gücüm yok çünkü bunları yapmaya.

fatihte ayşe hanım die düşünüyorum..o doktorda mükemmel...

cnm evet görüştüklerim var..talep olursa herkesle görüşürüm..bissürü arkadaşım beni anlayan dostlarım ve bebişimin oğluşun teyzesi olur... Zati hiç yoktu..sizlerle oldu..:17:

:9: Sorma anam benim hast 5 bin istiyo acıbademde en iyilerden sözde ama.. Ya benim hastanem ya fatih medicalpark ayşe hanım yada ümraniye hospitalyum ikisinede kefil olanlar çok hayırlısı

Canımben önce ayşegül hanıma gidiyordum çok iyi dediler diye ama kadın yoğunluktan ilgilenmedi benimle hiç,şimdi aynı hastanede leyla hanıma gidiyorum.Oda çok tatlı bir doktor,çokda ilgili,normal doğum yanlısıymış birde onunla giricez kısmetse doğuma:emir_bebek:

evet vakit daraldı. ben de şubatta tamamlayacağım alışverişi. izne çıktığım zaman da yıkayıp ütüleyeceğim. şu an çalışırken hiç gücüm yok çünkü bunları yapmaya.

bizde subatta alıcaz alınca hepsini birden yıkarımdie bekliyorum bende..
canım ben cıkıyorum artık eşim aradı yoldaymıs yemegi hazırlym artık..
öpüyorum hepinizi:16:

tatlım istanbul medicana avcılar hastanesi b sınıfı hastane yani kötü değil ben anlamıyorum neden bu kadar pahalı diğer hastaneler yaa benim annemler antepte arkadaşının kızı doğum yapmış konukoğlunda ki o hastane a sınıfı olmasına rağmen 300 tl ödemişler
saçma bi şekilde uçuk bu fiytlar doktorlar prof olsa bile en fazla 200 tl prof farkı alıyor çoğu hastane bunlar kuşmu konduruyolar napıyolar

cnm vallahi beilmiyorum ama 1000 den fazla değil sanırım... ssk geçiyo.... ssklı fiyatı daha uygun sanırım ama tam bi fikrim yok..
Canımben önce ayşegül hanıma gidiyordum çok iyi dediler diye ama kadın yoğunluktan ilgilenmedi benimle hiç,şimdi aynı hastanede leyla hanıma gidiyorum.Oda çok tatlı bir doktor,çokda ilgili,normal doğum yanlısıymış birde onunla giricez kısmetse doğuma:emir_bebek:
kesinlikle cnm..kadın inanılmaz yoğum özel muayenehanesi var orasıda tuzlu olur kontrollerde....arkadaşım o konuda müzdaripti.. ama bahçelievler medikalpark dediğin gibi doktorum çok bi etki olmuyo bence doğuma... am bu zamana kadar onlar sağolsunlar..çok etkililer..

çok iyi valla suitte bile kalırsın

bizde subatta alıcaz alınca hepsini birden yıkarımdie bekliyorum bende..
canım ben cıkıyorum artık eşim aradı yoldaymıs yemegi hazırlym artık..
öpüyorum hepinizi:16:

güle güle canım afiyet olsun:79:

tatlım istanbul medicana avcılar hastanesi b sınıfı hastane yani kötü değil ben anlamıyorum neden bu kadar pahalı diğer hastaneler yaa benim annemler antepte arkadaşının kızı doğum yapmış konukoğlunda ki o hastane a sınıfı olmasına rağmen 300 tl ödemişler
saçma bi şekilde uçuk bu fiytlar doktorlar prof olsa bile en fazla 200 tl prof farkı alıyor çoğu hastane bunlar kuşmu konduruyolar napıyolar

sorma canım ya gerçekten pahalı bazı hastaneler. ve şehirden şehire değişiyor bence bunların sabitlenmesi lazım belli kategorilere göre. napalım başa gelen çekilir

Back
X