• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

bebışın kıyafetlerı yıkanıyor ıkıdebır gıdıp bakıyorum bıttımı dıye ayyy bu bıle benı heycanlandırıyor ben nasıl dogurcam bılmıyorum :66::66::66:

bebışın kıyafetlerı yıkanıyor ıkıdebır gıdıp bakıyorum bıttımı dıye ayyy bu bıle benı heycanlandırıyor ben nasıl dogurcam bılmıyorum :66::66::66:
dimi canım ya ne tatlı heyecanlar bunlar inşallah kucağımıza aldığımızı da görürüz:16:
selam kızlaaar,:119:
Ne zman atacam atacam diyordum bugüne nasipmiş.göbişimizin fotosunu koyduk teyzeleri:112::114:size de haber verelim dedim :1::124:​

hemen gidiyorum bir bakıp geleleyim:81:

slm kızlar iyi akşamlar umarım herkes iyidir ,benim için yorucu ve gergin bir gündü..biraz nette işim var on hallederken bir uğrama yapayım dedim..

günaydın kılzar nasılsınız gene işteyiz ama cok sukurkı hafta sonu ıs yok tatil

Günaydınnnn:66:

Nasılsınız şekerler , evet bugün cuma bende çok sevinçliyim 2 gün evde olucam diye artık gün sayıyorum resmen ne kadar kaldı ne kadar daha çalışıcam diye :96:

dün hastane fiyatları konuşulmuş bugün okuyabildim benim gittiğim hastanede çok yüksek fiyat verdi , sağlık sigortam değişti yeni sigortamız 6054 TL ' ye anlaşmış bende başka bir hastaneye geçebilirim .:26:

Aranızda Yeditepe, Ecomar Göztepe, Kadıköy şifa' da doğum yapacak olanlar var mı ? Fikir almak istiyorum.

Sağlıklı güzel bir gün olsun :10:

herkese gunaydın annecikler yne bir uykuusz gece gecrdm bel agrmdan dolayı :37:
Günaydınnnn yastık koymayı falan dene canım,bide yapabviliyorsan egzersiz yap çok iyi geliyor.

günaydın kılzar nasılsınız gene işteyiz ama cok sukurkı hafta sonu ıs yok tatil

Günaydınnnn yarın öğlene kadar çalışıyorum ben şimdiden sevinemiyorum:19:

herkese gunaydın annecikler yne bir uykuusz gece gecrdm bel agrmdan dolayı :37:

Günaydınnn :21:

Aynen bende uykusuz bir gece geçirdim, sağ bacağım geceleri bir tuhaf ağrı desen ağrı değil sızı desen sızı değil uykumu bölüyor çok:59: Net te baktım huzursuz bacak sendromu diye bişi varmış sanırım benimkide ondan , mahvediyor gece beni sürekli wc ye git gel uykuya dalmaya çalış , bacakla uğraş falan derken sabahı sabah ediyorum :24:

Deliksiz bir uykuuu istiyorummmmm :36:

Günaydınnnn:66:

Nasılsınız şekerler , evet bugün cuma bende çok sevinçliyim 2 gün evde olucam diye artık gün sayıyorum resmen ne kadar kaldı ne kadar daha çalışıcam diye :96:

dün hastane fiyatları konuşulmuş bugün okuyabildim benim gittiğim hastanede çok yüksek fiyat verdi , sağlık sigortam değişti yeni sigortamız 6054 TL ' ye anlaşmış bende başka bir hastaneye geçebilirim .:26:

Aranızda Yeditepe, Ecomar Göztepe, Kadıköy şifa' da doğum yapacak olanlar var mı ? Fikir almak istiyorum.

Sağlıklı güzel bir gün olsun :10:
Günaydınnnn,
artık zaman geçtikçe işe gelmek zor olacak hepimiz için.
Hastane değişinleri çok kötü oluyor umarım iyi bir hastane bulursun doğum için.

:80:
herkese iyi akşamlar kızlar ,acaba izmirli arkadaşlar nerde doğum yapmayı düşünüyorsunuz?

egepol hastanesi cnm netten inceleyebilirtsin doğum fiyatı epudralli 800 civarı

slmgüzel annişler nasılsınız.uzun zamandır siteye giremedim nasılsınız inş herkez cok iyidir.hanımlar sizlere bir soru sormak istiyorum.30+4 günlük hamileyim dün dr gitmiştim kontrol için bebegimin yandurdugunu ve bebegim dönmezse sezeryan olabiecegimi söyledi.hanımlar benim gibi olan varmı sizce daha dönmezmi.ben nasip olursa normal dogumistiyorum ama nasip.

hayırlısı şekerim bebeişler doğuma kadar çok pozisyon değiştirir daha

Günaydınnnn,
artık zaman geçtikçe işe gelmek zor olacak hepimiz için.
Hastane değişinleri çok kötü oluyor umarım iyi bir hastane bulursun doğum için.

Evet zor olmaya başladı , birde benim bu hamileliğim daha sıkıntılı geçiyor daha da zorlanıyorum :43:

Hastane ile tekrar anlaşmaya çalışıyoruz fakat istediğimiz rakam olmazsa değiştiricez mecbur , eski sağlık sigortamdaki rakam iyiydi bu çok fazla geldi sanki araba alıyoruz :1:

Hayırlısı bakalım hakkımızda, allah hepimizin yardımcısı olsun sağlık sıhhatle alalım yavrularımızı kucağımıza:70:

kızlar günaydın nasılsınız...

ayy coktandır giremiyordum girsemde okuyup cıkıyordum.. odasının siparişini verdik 15 şubatta gelecek merakla bekliyoruz. pusetimiz araba koltugumuzu zaten amcamız almıstı. teyzesi kanguru ve anne bebek çantası aldı. babaannesi kıyafetler almış çok cici onlarıda verdi bana.. benim aldıklarımda var bugün son olarak çıkıp eksikleri tamamlayıp deterjan alıp yıkamaya baslayacagım. anneannemizde bir sürü kıyafet serilizatör mama ısıtma kapları falan bir dünya se almıs ama ameliyatlı oldugu için sonra getircek. kıyafetleri benim anneanneme yıkatıp ütülettirip öyle geitiriyim sana iş olmasın dedi. yazık ameliyatlı ama yine de kıyamadı kızına.. haa sepet beşiğimizde annemde.. herşeyi tamam yani oğlumun nerdeyse birkaç eksik hariç.. eksik olanlarda bakım seti, küvet falan filan ufak seylr yani.. ayyy cok heyecanlıyımmm:)))

Back
X