- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #34.681
bebışın kıyafetlerı yıkanıyor ıkıdebır gıdıp bakıyorum bıttımı dıye ayyy bu bıle benı heycanlandırıyor ben nasıl dogurcam bılmıyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebışın kıyafetlerı yıkanıyor ıkıdebır gıdıp bakıyorum bıttımı dıye ayyy bu bıle benı heycanlandırıyor ben nasıl dogurcam bılmıyorum![]()
selam kızlaaar,:119:
Ne zman atacam atacam diyordum bugüne nasipmiş.göbişimizin fotosunu koyduk teyzeleri:112::114:size de haber verelim dedim:124:
dimi canım ya ne tatlı heyecanlar bunlar inşallah kucağımıza aldığımızı da görürüzbebışın kıyafetlerı yıkanıyor ıkıdebır gıdıp bakıyorum bıttımı dıye ayyy bu bıle benı heycanlandırıyor ben nasıl dogurcam bılmıyorum![]()
selam kızlaaar,:119:
Ne zman atacam atacam diyordum bugüne nasipmiş.göbişimizin fotosunu koyduk teyzeleri:112::114:size de haber verelim dedim:124:
dimi canım ya ne tatlı heyecanlar bunlar inşallah kucağımıza aldığımızı da görürüz
hemen gidiyorum bir bakıp geleleyim:81:
günaydın kılzar nasılsınız gene işteyiz ama cok sukurkı hafta sonu ıs yok tatil
Günaydınnnn yastık koymayı falan dene canım,bide yapabviliyorsan egzersiz yap çok iyi geliyor.herkese gunaydın annecikler yne bir uykuusz gece gecrdm bel agrmdan dolayı![]()
günaydın kılzar nasılsınız gene işteyiz ama cok sukurkı hafta sonu ıs yok tatil
herkese gunaydın annecikler yne bir uykuusz gece gecrdm bel agrmdan dolayı![]()
Günaydınnnn,Günaydınnnn
Nasılsınız şekerler , evet bugün cuma bende çok sevinçliyim 2 gün evde olucam diye artık gün sayıyorum resmen ne kadar kaldı ne kadar daha çalışıcam diye :96:
dün hastane fiyatları konuşulmuş bugün okuyabildim benim gittiğim hastanede çok yüksek fiyat verdi , sağlık sigortam değişti yeni sigortamız 6054 TL ' ye anlaşmış bende başka bir hastaneye geçebilirim .:26:
Aranızda Yeditepe, Ecomar Göztepe, Kadıköy şifa' da doğum yapacak olanlar var mı ? Fikir almak istiyorum.
Sağlıklı güzel bir gün olsun![]()
herkese iyi akşamlar kızlar ,acaba izmirli arkadaşlar nerde doğum yapmayı düşünüyorsunuz?
slmgüzel annişler nasılsınız.uzun zamandır siteye giremedim nasılsınız inş herkez cok iyidir.hanımlar sizlere bir soru sormak istiyorum.30+4 günlük hamileyim dün dr gitmiştim kontrol için bebegimin yandurdugunu ve bebegim dönmezse sezeryan olabiecegimi söyledi.hanımlar benim gibi olan varmı sizce daha dönmezmi.ben nasip olursa normal dogumistiyorum ama nasip.
Günaydınnnn,
artık zaman geçtikçe işe gelmek zor olacak hepimiz için.
Hastane değişinleri çok kötü oluyor umarım iyi bir hastane bulursun doğum için.