• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

selamlar herkese ... Hayırlı cumalar .

Emzirme pijamasını görmediğim için yorum yapamıycam ama diğerleri pek bi dandirikti..

Sen aldın mı hastane için gecelik pijama filan?

Kızlar kimler ne aldı hastane için?
Çok pahalı gecelikler almayın diyolar..
Ben bi takım gecelik bi takım pijama almayı düşünüyorum hastane için yeterlimi acaba :26:
Bende dün eminönüne gittim havuzlu hana da uğradık . bayağı bişiler aldık ama al al bitecek gibi değil . Daha alışveriş yapmadım diyen arkadaşlar biran önce başlayın derim hem maddi olarak birden ağır geliyor . ben alışverişe yavastan başlamıştım 2 ay önce ama bitmior bir türlü.Forumlardaki listeler ve deneyimli annelere göre alışveriş yapıyorum ama yoruldum artık.. zaten gittikçede ağırlaşıyoruz .Daha odası yatağı yorganı nevresimi vs onalar var ..
ben ilk olarak çantamı tamamlamak istiyorum . biri bayağı kokoş bi lohusa takımı aldım bir tanede spor bir takım aldım yine sabahlıklı ama ikiside pijama ben gecelikten hep nefret etmişimdir ama hastaneye bir sorucam gecelik illaki istiyorlarmı . emzirma atleti aldım ama emzirme sütyeni bulamaım bi tane komda buldum aldım ama içime pek sinmedi.. emzirme sütyeni alan arkadaşlar marka ve nerden aldıklarını yazarlarsa sevinirim . eminönünde çok gezdim ama hepsi penye ve kalitesiz ..

$b9.webp
kızlar buda benim minik prensesimin beşiği dün gittik dedesi ve ananesi aldı kızıma beşiğini bizimki yeşil ve sarı renklerinde içinin uyku seti yeşil krem üstünün tülü içinin yatagı hepsi birlikte 400 tl ye aldık

Bende dün eminönüne gittim havuzlu hana da uğradık . bayağı bişiler aldık ama al al bitecek gibi değil . Daha alışveriş yapmadım diyen arkadaşlar biran önce başlayın derim hem maddi olarak birden ağır geliyor . ben alışverişe yavastan başlamıştım 2 ay önce ama bitmior bir türlü.Forumlardaki listeler ve deneyimli annelere göre alışveriş yapıyorum ama yoruldum artık.. zaten gittikçede ağırlaşıyoruz .Daha odası yatağı yorganı nevresimi vs onalar var ..
ben ilk olarak çantamı tamamlamak istiyorum . biri bayağı kokoş bi lohusa takımı aldım bir tanede spor bir takım aldım yine sabahlıklı ama ikiside pijama ben gecelikten hep nefret etmişimdir ama hastaneye bir sorucam gecelik illaki istiyorlarmı . emzirma atleti aldım ama emzirme sütyeni bulamaım bi tane komda buldum aldım ama içime pek sinmedi.. emzirme sütyeni alan arkadaşlar marka ve nerden aldıklarını yazarlarsa sevinirim . eminönünde çok gezdim ama hepsi penye ve kalitesiz ..

gule gule kullanın canım.evt çok eksık var ben okadr çok bışe almadım dıyorum ama yıkadım çamaşır askılgına sıgmadı aldıklarım ama bakıyorum yınede eksık

ya canım ben de 3 haftadır kilo almıyorum karnım da büyümüyor diye acayip kafaya taktım.. ters giden bişey mi var die.. üzülme.. keşke ben de öle kilo alsam... ben niye kilo alamıyorum.. bebek büyüyo mudur yaaaaa???

canım hiç dert etme kendine ben bu ay hiç kilo almamışım ama bebeğim 750 gr almış:emir_bebek::nazar::nazar::nazar: gelişimide gayet iyiydi çok şükür ve doktorum bu kabul edilebilir bir durum kilo almayabilirsin dedi. bende şımardım eve gelince farkı kapatmak için habire yiyorum :9: ama bir dur dedim kendime :45: sende git gör kızını rahatlarsın canım :29:

cnm aldıklarınızı güle güle kullanırsınız inşallah.
emzirme sütyenleri hep penye cnm biğlğdiğim kadarıyla ama marka konusunda bi fikrim yok malesef benimde.bi ara e bebek mağazasında görmüştüm ama henüz almadım.

Eki Görüntüle 134096
kızlar buda benim minik prensesimin beşiği dün gittik dedesi ve ananesi aldı kızıma beşiğini bizimki yeşil ve sarı renklerinde içinin uyku seti yeşil krem üstünün tülü içinin yatagı hepsi birlikte 400 tl ye aldık

cnm çok ciciymiş yatağınız.inşallah içinde mışıl mışıl uyur kuzucuğun.

kızlar ben o da yapmıycam sımdılık bır sene sonra dıyorum.sadece beşık alan arkadaşlar dolap alckmısınız yada şifon yer

bende oda yapamıyorum çünkğ fazladan bi odamız yok.allahtan yatak odamız büyük.park yatak aldık ve bide özel ölçülerde dolap yaptırıcaz.

slm kızlar gitti gidiyordan nivea bakım setini çok ii bii fiyata bulmuştum ama malesef sadece kredi kardı ile ödeme yapılıyormuş düşünen varsa baksın bii
Nivea Baby Atta Çanta Set-5 parça hediyeli GittiGidiyor.com'da #34544094

hoşgeldin cnm.

slmmmm kızlar nasılsınız geçmişi okuduk alışveriş heyecanı sarmış herkesi bizde kıyafetler dışında başlamadık daha:69::69: çok işimiz var:1:

aysu benımr ı yatak odama dolap sıgmaz mısafır ıçın odam var oraya koysam dıyorum sen yatak odana koycan oylemı

kızlar benım ıçım yanıyor dun cola ıçtım bugunde ıçsem olmaz değilmı

cnm benim yatak odamda bilirmisin bilmem ama eski evlerde yüklük gibi yerler olurmuş.bizim balkona doğru çıkıntılı bi yerimiz var oraya göre yaptırcaz doabı odamda olucak yani.ama gömme dolap gibi durcak :)

kola konusunda şöyle söyliyim ben ilk doktora gittiğimde doktorum hergün 1 bardak çay,1 bardak kahve,1 bardak nescafe ve 1 bardak kola hakkın var demişti.kimileri çay kahve tutkunu olur bilirsin.ben hergün içmedim elbet ama arada içim yandığında hamileliğin başında içmiştim.

gule gule kullanın canım.evt çok eksık var ben okadr çok bışe almadım dıyorum ama yıkadım çamaşır askılgına sıgmadı aldıklarım ama bakıyorum yınede eksık

Teşekkür ederiz canım . Gerçekten bitmiyor o kadar ayrıntı varki yetişmek zor . Gittikçede ağırlaşıyorum . Dün sanırım biraz fazla gezdim belim hala ağrıyor ..

kızlar ben o da yapmıycam sımdılık bır sene sonra dıyorum.sadece beşık alan arkadaşlar dolap alckmısınız yada şifon yer

Bizim misafir odamız vardı orayı bebeş için ayırdık ama tam oda takımıda sığmadı misafir için olan bazalı yatağımızı çıkarmadık o nedenle bi mobilya beşik birde 2 kapaklı dolap aldık ..

Eki Görüntüle 134096

Güle güle kullansın sağlıklı günlerde inşallah .

cnm aldıklarınızı güle güle kullanırsınız inşallah.
emzirme sütyenleri hep penye cnm biğlğdiğim kadarıyla ama marka konusunda bi fikrim yok malesef benimde.bi ara e bebek mağazasında görmüştüm ama henüz almadım.

Evet genellikle penye ama çok kötü modelleri de hep dikişli zaten bizim yaza geliyor üzerine tişört giyeceğiz kocaman gögüste bi çizgi ve penyeleri kalitesiz ayrıva lastikleri çok sert. marks& spencer da varmış onlara bakmayı düşünüyorum birde boynere arkadaşlar oralarda vardır dediler.

cnm çok ciciymiş yatağınız.inşallah içinde mışıl mışıl uyur kuzucuğun.

bende oda yapamıyorum çünkğ fazladan bi odamız yok.allahtan yatak odamız büyük.park yatak aldık ve bide özel ölçülerde dolap yaptırıcaz.

hoşgeldin cnm.

Kızlar ben oda yapmayı düşünüyorum beşiği park yatak aldık bir kaç gündür de mobilyacılardan fiyat alıyoruz 3 kapılı dolap şifonyer komidin ve acık raf resim oyuncak koymak için 1800 fiyat verdiler akrilik boya imiş çok pahalı ya ne diye bu kadar pahalı yapıyorlar bu aksam birinden daha fiyat alacaz inşallah ucuz söyler

canım aldıklarını rsimle bizde görelim hemde fikir sahibi olmuş oluruz.Güle güle kullanın sende bebişinde:29:

Back
X