- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #34.781
selamlar herkese ... Hayırlı cumalar .
ben ilk olarak çantamı tamamlamak istiyorum . biri bayağı kokoş bi lohusa takımı aldım bir tanede spor bir takım aldım yine sabahlıklı ama ikiside pijama ben gecelikten hep nefret etmişimdir ama hastaneye bir sorucam gecelik illaki istiyorlarmı . emzirma atleti aldım ama emzirme sütyeni bulamaım bi tane komda buldum aldım ama içime pek sinmedi.. emzirme sütyeni alan arkadaşlar marka ve nerden aldıklarını yazarlarsa sevinirim . eminönünde çok gezdim ama hepsi penye ve kalitesiz ..
Bende dün eminönüne gittim havuzlu hana da uğradık . bayağı bişiler aldık ama al al bitecek gibi değil . Daha alışveriş yapmadım diyen arkadaşlar biran önce başlayın derim hem maddi olarak birden ağır geliyor . ben alışverişe yavastan başlamıştım 2 ay önce ama bitmior bir türlü.Forumlardaki listeler ve deneyimli annelere göre alışveriş yapıyorum ama yoruldum artık.. zaten gittikçede ağırlaşıyoruz .Daha odası yatağı yorganı nevresimi vs onalar var ..
Emzirme pijamasını görmediğim için yorum yapamıycam ama diğerleri pek bi dandirikti..
Sen aldın mı hastane için gecelik pijama filan?
Kızlar kimler ne aldı hastane için?
Çok pahalı gecelikler almayın diyolar..
Ben bi takım gecelik bi takım pijama almayı düşünüyorum hastane için yeterlimi acaba :26:
ben ilk olarak çantamı tamamlamak istiyorum . biri bayağı kokoş bi lohusa takımı aldım bir tanede spor bir takım aldım yine sabahlıklı ama ikiside pijama ben gecelikten hep nefret etmişimdir ama hastaneye bir sorucam gecelik illaki istiyorlarmı . emzirma atleti aldım ama emzirme sütyeni bulamaım bi tane komda buldum aldım ama içime pek sinmedi.. emzirme sütyeni alan arkadaşlar marka ve nerden aldıklarını yazarlarsa sevinirim . eminönünde çok gezdim ama hepsi penye ve kalitesiz ..