2011 Nisan Anneleri

cnm ben de hasta oldum hafta sonu temizlik yaptım hava da baya soğuktu pazartesi den bu yana boğaz ağrım var bu sabah da baş ağrısı ile uyandım gece cok soğuktu kafam burnum cok üşümüş sabah da eşim e kızıyom sen mi açıyorsun ustumu diye :1::2::3::4: bu arada geçmiş olsun ada çayı iyi geliyormuş ama nette hamileyken kullanılmaz yazıyor ne içsek acaba ıhlamur mu

günaydın tatlım insallah güzel olur kaç haftadır bu iş fazla uzamıştı üzerimden büyük bi yük kalktı
ay canım yaa sanada çok geçmiş olsun adaçayını bana doktor sakın içme demişti ıhlamur filan içebiliriz ama öksürük içinde zencefil bendede baş ağrısıyla başladı beynim göçüyo resmen şimdi bi minoset içtim

Hımm ben görmedim eminönünde bunlardan, o yüzden uygun geldi bana demekki.Aynı sitede başka biri daha satıyor aynılarını onda 19.90 dı.
Ben taçtan 2 tane kalın aldım bi de alt açmanın takımı var o da kalın..
Çok kalın olmayan pusete,arabasına,koltuğa yatırcağım zaman altına sermek için istiyorum.Sen aldın mı ?

canım ben bu battaniyenin alt açmasıyla takım aldım bi tane
Baby Jem Bubble Battaniye - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
bi tane hastane çıkışında var ince,annemlerde alacaklar kalın bi tane,eminönüne gittiğimde bi tanede,uyku tulumlarına dönenlerden almayı düşünüyorum.yeterli olur heralde.Polar pek tavsiye etmiyorlar bebeklere o yüzden polar tercih etmiyorum şimdilik.

kızlar benım yıne sutum olmayacak.goguslerım bomboş.sankı hıc hamıle gogsu gıbı degıl.yıne mamalarla beslemek zorunda kalacagım demekkı.goguslerım okadar yumusakkı.hıc bısey yok.sızlerın nasıl.

ay canım yaa sanada çok geçmiş olsun adaçayını bana doktor sakın içme demişti ıhlamur filan içebiliriz ama öksürük içinde zencefil bendede baş ağrısıyla başladı beynim göçüyo resmen şimdi bi minoset içtim

Canımmm Allah şifa versin inşallah.Bugün bütün annişler baş ağrısıylamı uyandı ne,bende sabah kalktığımda başım çatlayacak giibydi.

cok kotu gercekten.koltuga bıle zor oturuyorum suanda.ınsallah kotu bısey olmaz.cokda zorlanırsam yıne doktoru ararım.oda sasırıyor artık.benım kadar sorunlu bır hamıle yok galıba.:1:kız bebekler gercekten daha hamıleyken nazlı olduklarını bellı edıyolar demekkı.ogluma hamıleyken hıcbır sorun yasamadım.ah bır dogsun bebeklerımız ısıralım popolarını :9:

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin.

cnm ben de hasta oldum hafta sonu temizlik yaptım hava da baya soğuktu pazartesi den bu yana boğaz ağrım var bu sabah da baş ağrısı ile uyandım gece cok soğuktu kafam burnum cok üşümüş sabah da eşim e kızıyom sen mi açıyorsun ustumu diye :1::2::3::4: bu arada geçmiş olsun ada çayı iyi geliyormuş ama nette hamileyken kullanılmaz yazıyor ne içsek acaba ıhlamur mu
günaydın tatlım insallah güzel olur kaç haftadır bu iş fazla uzamıştı üzerimden büyük bi yük kalktı

Geçmiş olsun canım ,Allahım sanada şifalar versin,annişlerimiz kendilerine dikkat etsinler:18:

Canım günaydınnn,ürünlerin öyle gözükmesine bakma tek kat ve ince gibime geldi bu fiyata,eminönünde 5 tl ye satılıyordu yolda bunlar.Zaten kalım polar battaniyelerde bu fiyata vermezler.Sen bilirsin yinede.

bende arkadasa katılıyorum kalıtelı bırseye benzemıyor ben markalı olan urunler eger boyle uygun satılırsa almak en dogru dıye bılıyorum.zaten kalıtelı olsa bu kadar uygun olamazdı.

kızlar benımde boğazım acıyo gece bıle yutkunmakta zorlandıgım ıcın sureklı uyandım ne olacak bılmıyorum sanırım 7. kez hastalanışım vucudumuzun dırencı oldukca dustu sanırım baş ağrısıyla uyanmıstım halende devam edıyor esım ılac getırecek ınsallah.rahatsızım bugun

Canımmm Allah şifa versin inşallah.Bugün bütün annişler baş ağrısıylamı uyandı ne,bende sabah kalktığımda başım çatlayacak giibydi.
saol canımmm nazaramı geldik nee herkezde baş ağrısı

kızlar benımde boğazım acıyo gece bıle yutkunmakta zorlandıgım ıcın sureklı uyandım ne olacak bılmıyorum sanırım 7. kez hastalanışım vucudumuzun dırencı oldukca dustu sanırım baş ağrısıyla uyanmıstım halende devam edıyor esım ılac getırecek ınsallah.rahatsızım bugun

tatlım sanada geçmiş olsun bendede baş ağrısı fena topicçek hasta olduk zannımca

canım ben bu battaniyenin alt açmasıyla takım aldım bi tane
Baby Jem Bubble Battaniye - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
bi tane hastane çıkışında var ince,annemlerde alacaklar kalın bi tane,eminönüne gittiğimde bi tanede,uyku tulumlarına dönenlerden almayı düşünüyorum.yeterli olur heralde.Polar pek tavsiye etmiyorlar bebeklere o yüzden polar tercih etmiyorum şimdilik.

bende arkadasa katılıyorum kalıtelı bırseye benzemıyor ben markalı olan urunler eger boyle uygun satılırsa almak en dogru dıye bılıyorum.zaten kalıtelı olsa bu kadar uygun olamazdı.

Teşekkür ederim arkadaşlar vazgeçtim :)

kızlar kasıklarında sık sık agrı olan varmı?

canım benimde çok ağrım vardı dr a söyledim NST ye bağladı beni,biraz kasılmam çıktı o yüzden bol bol sıvı al dedi,şimdi bıraz daha ıyıyım ama bol su ıcıyorum gecmıs olsun sanada sona yaklastıkça dökülmeye başladık :1:

Günaydınn :3:

Bugün benimde inanılmaz başım ağrıyor :25: bi kaç gündür de burnum tıkalı boğazlarım ağrıyor :25:
Bal limon yapıp içiyorum ama yine de toparlanamadım :5:
Hepimize toptan geçmiş olsun :70:

kızlar farkettimde sağlıklı ve dengeli beslenmek sağlık dengemizi bozdu sanırım :1: abur cuburla hayatımı idame ettirdiğim zamanlarda yılda 1 kere grip olurdum,şimdi süt yumurta yogurt peynır falan yiorum ama son 4 ayda 5 kere boğazım şişti,3 kez grip oldum :43: neyse bebişler iyi olsun da az kaldı dayanırız artık :49:

Back
X