2011 Nisan Anneleri

evet cnm bende sipariş verdim yarın elimde olacak inşallah hatta ben eft yaptım 18,51 tl ye aldım :66::66::66:
inşallah rahat kullanırız
birde kongrelerden verilen (paramızla tabii aldık ) sırt çantamaız var oda baya şık bişi onuda kullanırız bununla dönüşümlü

canım hangi rengini sipariş ettin?

canım hangi rengini sipariş ettin?

canım kahverengi ni verdim mavisi çok açık tonda olduğu için kirlenir hemen diye kahverengi olsun dedim
hemde kızm olacak mavi olmaz diye

birde ikea da bebek bakım çantası var kızlar bu kampanya ürünü ile aynı özlelikle ama ikea marka tam 65 tl idi :52:

bizde arkadasin oglunun dogum gününe gitmistik 26 gün var oglusumla arasinda..28 subattada bizim biciricin dogum günü:119: geldik baktik hic ilerlememis forum kimsecikler de yok:(( bu gece herkes erkenden yatti sanirim:52:esracimda yok ya bak eksikligi nasilda belli hemen, en azindan o olurdu burda simdi:9:

300110 çok hamarat eve gidince pasta yapacakmıs canımız çeker diye neli olduğunu yazmamış sağolsun :1::2::3::4::6::5:

kızlar dun ben cıkınca konusmussunuz sanırım evet eve gıdınce uzerımı cıkarır cıkarmaz mutfaga gırdım ama pasta cokk kotuyduuuuuuu aaaaa kakakakakaka.:62::62::62::62:

Son düzenleme:
peki kafa ölçüsü neden diğer ölçümlerinden önde çıktı doktor ne dedi normal bir durummuymuş normalse bence kafana takıpda morelini bozma canım bebişte üzülür sonra.

doktor normal karsılıyo 3 hafta ya kadar herseyi normal karsılıyo cnm ben nette baktım hep 15 inde tekrar gidecem o zaman iyice sorarım

günaydınn:92:bugün çok erkenciyim gerçi pek de uyumadım diyebilirimm:53:belki birazdan bidaha denerim.

günyadın tatlım

kızlar dun ben cıkınca konusmussunuz sanırım evet eve gıdınce uzerımı cıkarır cıkarmaz mutfaga gırdım ama pasta cokk kotuyduuuuuuu aaaaa kakakakakaka.:62::62::62::62:

kızlar kasıklarında sık sık agrı olan varmı?

günaydın şekerim benim sadece baldırlarım ağrıyo yürümem zorlasıyo

günaydın canım:2::3::2::3::4:

kızlar hıc fıtıl veya vajınal krem kullananız oldumu hamıleyken.ben antıbıyotık kullandım gecen hafta ve her zamankı gıbı antıbıyotık bıter bıtmez benım yanma kaşıntı olayları hemen basladı vajınada.dun doktorumu aradım gynotrosyd dıye bır merhem al dedı.bır seferlık kullanılıyo.şırıngalı olanlardan.ama sankı daha kotu oldum.gece acıdan zor uyudum.halada acıyor.sızdede oldumu kızlar.

Back
X