- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #35.881
arkadaşlar günaydın..
gittigidiyorda bebek battaniyeleri satıyor biri.
bana çok ucuz geldi güzel de gözüküyor ama alan var mı daha önceden?
almayı düşünüyorum acaba nasıl bir şeydir emin olamadım.sonuçta bebek için alacağım için ucuz olması düşündürdü beni.
( yusufnzl ) diye aratın satıcı adı bu..
link vermek yasak diye veremiyorum..

gittigidiyorda bebek battaniyeleri satıyor biri.
bana çok ucuz geldi güzel de gözüküyor ama alan var mı daha önceden?
almayı düşünüyorum acaba nasıl bir şeydir emin olamadım.sonuçta bebek için alacağım için ucuz olması düşündürdü beni.
( yusufnzl ) diye aratın satıcı adı bu..
link vermek yasak diye veremiyorum..

hamile değilken başıma gelmişti çok zor bişey...maydanozu kaynatıp sabah suyunu içtimmi iyi gelirdi tadı kötü ama ilaç niyetine içerdim ben tabi hamileyken içilirmi bilmem
hamile değilken başıma gelmişti çok zor bişey...maydanozu kaynatıp sabah suyunu içtimmi iyi gelirdi tadı kötü ama ilaç niyetine içerdim ben tabi hamileyken içilirmi bilmem 

nasılsınız??
 nasılsınız?? ... İnşallah istediğiniz gibi olur..Güzel günlerde kullanın inşallah
... İnşallah istediğiniz gibi olur..Güzel günlerde kullanın inşallah 

kız bebekler gercekten daha hamıleyken nazlı olduklarını bellı edıyolar demekkı.ogluma hamıleyken hıcbır sorun yasamadım.ah bır dogsun bebeklerımız ısıralım popolarını
kız bebekler gercekten daha hamıleyken nazlı olduklarını bellı edıyolar demekkı.ogluma hamıleyken hıcbır sorun yasamadım.ah bır dogsun bebeklerımız ısıralım popolarını 

bu arada geçmiş olsun ada çayı iyi geliyormuş ama nette hamileyken kullanılmaz yazıyor ne içsek acaba ıhlamur mu
  bu arada geçmiş olsun ada çayı iyi geliyormuş ama nette hamileyken kullanılmaz yazıyor ne içsek acaba ıhlamur mu