selam kızlar nasılsınız.ben dün eşimle tartıştım biraz bebek alışverişi konusunda.onu çok bunaltıyormuşum buaralar eksikleri alalım diye.şuanda çalışmayı inanın çok isterdim insanın eşine bağlı olması çok zor bazen kızlar.bebek doğana kadar iğne bile almıcakmış artık bende aldırmıcam sana zaten merak etme dedim.ben vakit azaldıkça birde artık yürüyememeye başladığım için rahat şekilde bitirelim istiyorum eksikleri.daha parkyatağın süngeri ve hem parkyatak hemde mobilya yatağın uykuseti nevresımı yok kremleri şampuanları yok bebek bezi biberon alıncak oto koltuğumuz banyo küveti yok dahada vardır aklıma gelmeyen.bebek odasına perde almak istiyorum mesela.tamam oda haklı esnaf benim eşim kış olduğu içinde işler bozuk ama yınede kendim çalışıp ona sormadan alışveriş yapmak isterdim...o yüzden burda çalışan arkadaşlarıma özeniyorum bazen
cnm üzme kendini oldgu kadar alırsın,eşin sinirle söylemiştir öyle..bende öyle lüks hiçbişey alamıyorm çünkü tap ödüyoruz 3 yıldır,aysoonu bile gelmiyor sürekli sıkıntı var..evet insan herşeyi heves ediyor ama kısmet,bende elimdekilerle mutl olmaya çalışıoyrm,ama eşimde sağolsn öyle kötü tepki vererek söylemez,bazen ben dert yanıyorm,görüyorsn keşke elimden gelse en iyisini alsak diyor..
sende üzme eşini,biraz üstüne gitme çünkü erkekler daha hassas oluyor böyle konularda,alamıyorum yapamıyorum ,ailemin isteklerini karşılayamıyorum diye kendi kendilerine stres yapıyıorlar,bizim gibi duygusal olmadıklarından kimseyldede paylaşamıyorlar,sonuçta bize patlıyorlar..sakin olun ikinizde,bebek sağlıklı olsunda geri kalan herşey teferruat inan bana..
cnm ben civilde bakmamaıştım şimdi gördüm senin lnikinde,bunun aynısını o tavşanlı modeli eşim eminönünden almış geçende 5 liraya,deseni güzel,normal polar gibi kalınlıgı fln..
selam arkadaslar.ben aranıza dun katıldım.kısmetse bende nısan annesı olacagım.dun bazı arkadaslarla tanıstım.ama benı yenı gorenler ıcın tekrar kendımı tanıtayım dedım.ben yeşim ankaradan katılıyorum.34 yasındayım.bır tane 12 yaşında oglum var.kısmetse bır tanede kızım olacak.herkese selamlar olsun ankaradan
aramıza hoşgeldin..bende hemen hergün burdayım ama bu aralar yogundum mesajını yeni gördüm..Allah bebeğinide sağlıklı hayılrı etsin inş...
kızlar hıc fıtıl veya vajınal krem kullananız oldumu hamıleyken.ben antıbıyotık kullandım gecen hafta ve her zamankı gıbı antıbıyotık bıter bıtmez benım yanma kaşıntı olayları hemen basladı vajınada.dun doktorumu aradım gynotrosyd dıye bır merhem al dedı.bır seferlık kullanılıyo.şırıngalı olanlardan.ama sankı daha kotu oldum.gece acıdan zor uyudum.halada acıyor.sızdede oldumu kızlar.
cnm ben fitil ve krem kullandım önceki aylarda,zalain krem ve zalain,vagihex fitil kullandım,mantar ve tahriş vardı geçirdi kllanınca..
Kız bebekler annenin güzelliğini alır derler ama ne kadar doğru bilemiyorum.Bence her hamile güzeldir.
Ay söylemesi ayıp bana da güzelleştin diyolar
Demekki bu ne demek önceden çirkinmişim :))) Habire doğurcam buna karar verdim :)))
valla ben buna inanmıyorum kişinden kişiye değişiyor..bende hamilelikte çirkinleşiyorm hep kızın mı olacak diyorlar..oğlum oldu şimdi 2 yaşında ve buda erkek..yüzümde kızarıklıklar,lekeler olyor ve burnum çok genişliyor kocaman oluyor,ama takmıyorum sonuçta birkaç ay..doğumdan sonra geçiyor,böyle sıkıntılı olanlar endişenlenmesin