- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #36.881
cok gecmis olsun canim..benimde yatmam gerekiyo erken dogum olmasin diye ama kimseden bir yardim görmedigim icin yatamiyorum oglanda var biliyosun o yüzden seni cok iyi anliyorum..bugün biraz alisverise ciktik mecburi, adamda dizinden ameliyatli dikisleri bugün aldirdi araba kullandi mecburi alisverise gitmek icin iki saat kadar disarida kalmisiz ama kasiklarimda felaket agri oldu bel agrisida cabasi yattim biraz düzeldi.ee sonrada yemek isi icin gene kalktim kayinvalide var ama ne ise yariyosa

slm kızlar dün akşamdan beri ayakta olduğum zaman gelen kahverrngi akıntım oldu.akıntım vardı ama kahverengi değildi neyse bugün hemen doktora gittik.açılma yoktu ama sanırım dikiş yerlerinde kasılma olmuş ve hafif zedelenme varmış.bugünlerde ev içinde ayağa kalktım epey mecbur kaldım yani yanımda kşmse yok birde oğlum olunca işler bana kaldı doktor kesinlikle kalkmamam gerektiğini söyledi ve 2 tanede ilaç verdi sanırım kasılma ve erken doğum olmasın diye. nst yede bağlandım o da ii çıktı.kızım 1880 gr olmuş..şimdi evdeyim yatıyorum pazartesi kayınvalidem gelecek.sizlerde dikkat edin kızlar..