• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

canımmm geçmiş olsuunnn dikkat et kendine aman kalkma bebiş biii 5-6 hafta daha dursun yerinde

kızlar selamlar nasılsınız? Biz de bugün dışarı çıktık çok yorulduk geçmiş benden dedim:1::1: bu arada kendimize ciciler aldıkk uzun geceliğim pijama takımım sabahlıhım bir tanede emzirme sütyeni aldım ayygecelikleri giyince doğurasım geldi çok beğenerek aldım:66::66::66:

slm kizlar.hizli hizli okdum bazi yazilanlari.isyerindeyim.tatlisoglum gecmis olsun canim.ben kesin;likle koca tarafindan kimseyle ne gorusmek istiyorum nede yardimlarini istiyorum.benden uzak allaha yakin olsunlar.golge etmesinler yeter.

canım çok geçmiş olsun elinden geldiğince yat diyecem ama ytılmıyor işte benim doktorda artık yatıyorsun senin tedavin bu dedi ama nerdeee yatılmıyor ki anneden uzak bir memlekette olunca eeee birde bir çocuk daha olunca olmuyor malesef neyse canım sen yine de dikkat et kendine:16:

sağolun kızlar iyi dilekleriniz için şu zamanlar biraz geçse içim biraz daha rahatlayacak..

zaten bugün herkese sitem ettim şurda 1.5 ay daha dayanın dedim yanımda kalın dedim ağladım napıyım yaa zaten yeteri kadar üzüldüm bugün inanın herkes kendi derdinde artık bundan sonra herkesi herşeyi allaha havale ettim herşey olacağına varsın napıyım:((

slm kızlar dün akşamdan beri ayakta olduğum zaman gelen kahverrngi akıntım oldu.akıntım vardı ama kahverengi değildi neyse bugün hemen doktora gittik.açılma yoktu ama sanırım dikiş yerlerinde kasılma olmuş ve hafif zedelenme varmış.bugünlerde ev içinde ayağa kalktım epey mecbur kaldım yani yanımda kşmse yok birde oğlum olunca işler bana kaldı doktor kesinlikle kalkmamam gerektiğini söyledi ve 2 tanede ilaç verdi sanırım kasılma ve erken doğum olmasın diye. nst yede bağlandım o da ii çıktı.kızım 1880 gr olmuş..şimdi evdeyim yatıyorum pazartesi kayınvalidem gelecek.sizlerde dikkat edin kızlar..
cnm benim ya çok geçmiş olsun..ne olur dinlen bırak dinlen..yapma ya...rabbim birini yollar sana.... iyi olmana sevndim..
canımmm geçmiş olsuunnn dikkat et kendine aman kalkma bebiş biii 5-6 hafta daha dursun yerinde

kızlar selamlar nasılsınız? Biz de bugün dışarı çıktık çok yorulduk geçmiş benden dedim:1::1: bu arada kendimize ciciler aldıkk uzun geceliğim pijama takımım sabahlıhım bir tanede emzirme sütyeni aldım ayygecelikleri giyince doğurasım geldi çok beğenerek aldım:66::66::66:
güle gle kullan cnm cicilerini...ekledinmi foto bakim..
Ya kızlar ne sorcaktım.Biberon alırken önereceğiniz bildiğiniz bir marka var mı yoksa farketmez mi??
cnm DR. BROWS gaz önleyicisi var BP NE BİLİM O ÇOK İYİ MAMA VERİRİKEN YADA BİTKİ ÇAYINA ONU TAVSİYE EDİYOLAR...BİDE NUK cam biberonunu al yeter ondada su vs verirsin..su için cam gerekliymiş kesinlikle... bu 2 sini al.. nuk 6. aydan sonrasını al 125 ml..DR BROWS 0+ al bide 6+ ayrı emizk alırsın uçları değişiyo çünkü...

murun84 cnm benim ya çok geçmiş olsun...tez zamanda iyi olursun inş... inanki kimse hasta olmasın istiyorum...son zamanlarımız malum az kaldı sayılır..en güzel şekilde geçirelim..RABBİM SONUNA KADAR SAĞLIKLA HUZURLA GEÇİRMEMİZİ NASİP EDER İNŞ..

slm kızlar dün akşamdan beri ayakta olduğum zaman gelen kahverrngi akıntım oldu.akıntım vardı ama kahverengi değildi neyse bugün hemen doktora gittik.açılma yoktu ama sanırım dikiş yerlerinde kasılma olmuş ve hafif zedelenme varmış.bugünlerde ev içinde ayağa kalktım epey mecbur kaldım yani yanımda kşmse yok birde oğlum olunca işler bana kaldı doktor kesinlikle kalkmamam gerektiğini söyledi ve 2 tanede ilaç verdi sanırım kasılma ve erken doğum olmasın diye. nst yede bağlandım o da ii çıktı.kızım 1880 gr olmuş..şimdi evdeyim yatıyorum pazartesi kayınvalidem gelecek.sizlerde dikkat edin kızlar..

canım çok geçmiş olsun kıyamam ya dualarım seninle

yaz sonuda istemisti bir ara aklimdaydi hep bir yerde az birsey pakette bulmustum yedim.simdide görünce olsada yesek dedirtiyo hani:27:

ben hiç bişeye aşermedim, canım hiç bişey çekmedi ya, halbuki pek heves ederdim bu aşerme olayına hamile kalmadan önce :9: eşime yaradı valla hiç sıkıntısı yok benden yana :8: çok geriliyodu abes bi zamanda abes bişeyler isterim diye :9:

ay kızlar bi anda çok fena nefes darlığı geldi sırtımda çok ağrıyo böle avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum :84:

al benden de o kadar cnm
nefes darlıgı var paytak yürümeye başladım gögüs kafesimde yanma var ve reflüden ölüyorum hele yogurt yemişsem tek çare az ve sık yemek ve yemekten sonra dik oturmak sağlıkla doğuralımda şu güzel melekelrimizi vallla

al benden de o kadar cnm
nefes darlıgı var paytak yürümeye başladım gögüs kafesimde yanma var ve reflüden ölüyorum hele yogurt yemişsem tek çare az ve sık yemek ve yemekten sonra dik oturmak sağlıkla doğuralımda şu güzel melekelrimizi vallla

amin işallah zaten miniğimi düşündükçe dayanabiliyorum yoksa bu ağrılara dayanılmaz heralde

yaz sonuda istemisti bir ara aklimdaydi hep bir yerde az birsey pakette bulmustum yedim.simdide görünce olsada yesek dedirtiyo hani:27:

canım bende hamileymişim o döndme bilmiyordum sürekli karpuz yedim ilk 3 ay kaç kilo yedim kimbilir allahtan mevsimiydi eşimde o yuzden bu resmi bulmustu karpuz yiyen bebiş resmi

bende oglanda öyle birsey yasamadim ama bunda oldu malesef:(( hepte olmayan seyleri istedi hemidee:52:neyse zarla zorla olsada bulduk yedik, ictik:27: tavsiye etmiyorum ama kimseye a$ ermeyi bide benim gibi yurtdisinda olunca bulma $ansinizda az oluyo..
ben hiç bişeye aşermedim, canım hiç bişey çekmedi ya, halbuki pek heves ederdim bu aşerme olayına hamile kalmadan önce :9: eşime yaradı valla hiç sıkıntısı yok benden yana :8: çok geriliyodu abes bi zamanda abes bişeyler isterim diye :9:

kızlar babamız bana süpriz yapmıştı unuttum paylaşmaya...2 hafta olucak alalı... bunun tekli koltuğunu 2 arkadaşa hediye almıştık...çok beğenmişlerdi ve 3 senedir kullanıyolar hiç bişey olmadı..kılıfı yıkanıyo... 4-5 yaşına kadar kullanılıyo... heycan yaptım ya görünce..bu yatakda oluyo baya kullanıcam gibi geliyo..yazlığa götürürüm yatar..iki yastık yanlara koydummu oh..

1000455x.jpg

1000456p.jpg

1000457m.jpg

Geçmiş olsun...Gerçekten dikkat etmek gerekiyor..Ama kadın olmak zor bir yerde mecbur kalıyorsun..Şu haftalarıda hayırlısıyla atlatsak da bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alsak...

kızlar babamız bana süpriz yapmıştı unuttum paylaşmaya...2 hafta olucak alalı... bunun tekli koltuğunu 2 arkadaşa hediye almıştık...çok beğenmişlerdi ve 3 senedir kullanıyolar hiç bişey olmadı..kılıfı yıkanıyo... 4-5 yaşına kadar kullanılıyo... heycan yaptım ya görünce..bu yatakda oluyo baya kullanıcam gibi geliyo..yazlığa götürürüm yatar..iki yastık yanlara koydummu oh..

çok güzelmiş bayıldım bende odasına alabilirim böle bişey yer kalırsa

Back
X