• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

hayırlısıylan zamanında sağlıcakla yavrularımızı doğururuz inşallah..

benim de suyum fazlaymış erken doğum riski olabilirmiş..şu anda sıkı takipteyim 2 haftada bir doktordayım..nstye bağlıyor bir de..allahtan rahim ağzı kapalı..bebek te iyi..ama su fazla olduğu için fazla ayakta kalınca ve yürüyünce karnım geriliyor taş gibi oluyor..böyle canım inşallah herşeyin hayırlısı olur..

Erken doğum endişesiyle aynı kaderi paylaşıyoruz..Ben pozitif düşünmeye çalışıyorum..Ama sende bu durumda baya yorulmuşsun..Ben mutfakda bile ayakta durmaya zorlanıyorum..

istanbulda olmanın avantajları işte..ben de gebzede görev yaparken kızlarla hemen hemen her salı kadıköye salı pazarına gidip deli gibi alışveriş yapardık..şimdi nerdeeeee..bir de 4.leventte sosyete pazarı mı varmış oraya gidecektik nasip olmadı ama içimde kaldı ne yalan söyleyim..belki bi gün kısmet..

ee bebek nasılmış sağlıklı mı..erken gelmiş dünyaya..inşallah sağlıklı sıhhatlidir..

Mart bebeği 33+4 de dünyaya geldi diye aklımda kalmış..Ben çıkıyorum arkadaşlar..Birazdan eşim gelir..Kendinize dikkat edin..İyi geceler..İyiki varsınız..Vallahi ben kimseye ihtiyaç duymuyorum sayenizde..:54:

Mart bebeği 33+4 de dünyaya geldi diye aklımda kalmış..Ben çıkıyorum arkadaşlar..Birazdan eşim gelir..Kendinize dikkat edin..İyi geceler..İyiki varsınız..Vallahi ben kimseye ihtiyaç duymuyorum sayenizde..:54:

:3: iyi geceler cnm....iki cilve yap kocana aldır beşiği....bizdede na kaldıysa geriye eskiden:9:

Erken doğum endişesiyle aynı kaderi paylaşıyoruz..Ben pozitif düşünmeye çalışıyorum..Ama sende bu durumda baya yorulmuşsun..Ben mutfakda bile ayakta durmaya zorlanıyorum..

evet ya bu ara kendimi çok yordum..sonra pişman oldum bebeğime falan bişey olurmu diye devamli wc ye gidip kanamam varmı diye baktım allahtan bişey olmadı..ama ben yapmasam kim yapacak..eşim sen dinlen ben yaparım dedi ama çok uyuşuktur elinden 40 saat iş çıkmaz;)) gerçi hakkını yemeyim o da camları sildi evi yerleştirmeme yardım etti..sende neden erken doğum riski var..

istanbulda olmanın avantajları işte..ben de gebzede görev yaparken kızlarla hemen hemen her salı kadıköye salı pazarına gidip deli gibi alışveriş yapardık..şimdi nerdeeeee..bir de 4.leventte sosyete pazarı mı varmış oraya gidecektik nasip olmadı ama içimde kaldı ne yalan söyleyim..belki bi gün kısmet..

Ee bebek nasılmış sağlıklı mı..erken gelmiş dünyaya..inşallah sağlıklı sıhhatlidir..

bana yakın cnm 10 dak uzaklıkta...güzel pazar.. Gerçekten sosyete.. Ruslar ingilizler vs geliyo. Loğusa pabucumu ordan aldım mesela kırmızı:9: 5 tl:9::60:

iyi geceler hepinizeee:) biz dün doktordaydık ve 31+1 de 1835 gram olmuş bizim ufaklık maaşallah öndeyiz dedi doktor ama boy sölemedi. bu arada genel saglık durumumuzda gayet iyiymiş maaşallah:) :nazar::nazar::nazar:

iyi geceler hepinizeee:) biz dün doktordaydık ve 31+1 de 1835 gram olmuş bizim ufaklık maaşallah öndeyiz dedi doktor ama boy sölemedi. Bu arada genel saglık durumumuzda gayet iyiymiş maaşallah:) :nazar::nazar::nazar:

oy maşallah sana ve bebişine... 2. Kiloları görmeye başlasak artık sırada onlar var..:46::16:

iyi geceler hepinizeee:) biz dün doktordaydık ve 31+1 de 1835 gram olmuş bizim ufaklık maaşallah öndeyiz dedi doktor ama boy sölemedi. bu arada genel saglık durumumuzda gayet iyiymiş maaşallah:) :nazar::nazar::nazar:

iyi geceler hoşgeldin..maşallah bebeğine nerdeyse 2 kilo olacak..benim doktorum da her zaman kilosunu söylüyor ama boyunu da hiç söylemedi..ben de gerçi sormuyorum..

oy maşallah sana ve bebişine... 2. Kiloları görmeye başlasak artık sırada onlar var..:46::16:

iyi geceler hoşgeldin..maşallah bebeğine nerdeyse 2 kilo olacak..benim doktorum da her zaman kilosunu söylüyor ama boyunu da hiç söylemedi..ben de gerçi sormuyorum..

saolun kızlar cok teşekkür ederim:))) bende bugun cok rahatladım sükür ama tek problemimiz tansiyoum düşüyor ter basıyor ve bayılcak gibi oluyor oda tiroidim var ndan sanırım... düşük tansiyon sorun diilmiş ama yüksek tansiyon olmasında dedi doktor:)))

Süt sağma pompası lazımmı acaba ya....

genelde çalışan anneler için uygun oluyor..ben eczaneden basit bişey almıştım elde yapılandan bi kaç defa denedim ama doğru dürüst sağamadım göğüslerim çok ağrıdı..zaten sonra da ücretsiz izne ayrıldım kullanmama hiç gerek kalmadı..zaten 9. ayında ece emmeyi kesti..
yine de sen bilirsin canım ..

kızlar ben çıkıyorum..eşimi fazla bekletmeyeyim:)kendinize iyi bakın görüşürüz iyi geceler..
iyi geceler cnm...bekletme aman..:9:
saolun kızlar cok teşekkür ederim:))) bende bugun cok rahatladım sükür ama tek problemimiz tansiyoum düşüyor ter basıyor ve bayılcak gibi oluyor oda tiroidim var ndan sanırım... düşük tansiyon sorun diilmiş ama yüksek tansiyon olmasında dedi doktor:)))
evet cnm..yüksek problem.... dikkatli ol aman cnm...beslenmene dikkat et o çok etkili biliyosun
genelde çalışan anneler için uygun oluyor..ben eczaneden basit bişey almıştım elde yapılandan bi kaç defa denedim ama doğru dürüst sağamadım göğüslerim çok ağrıdı..zaten sonra da ücretsiz izne ayrıldım kullanmama hiç gerek kalmadı..zaten 9. ayında ece emmeyi kesti..
yine de sen bilirsin canım ..

yok almıcam cnm...lazım olmaz inş..herşeyi al al nereye kadar..

Back
X