• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

ben hala pek inanamıyorum doğuracağıma..
hasteneye gidene kadar anlamam ben kendimi biliyorum..
bir de o zman da bir donuk olurumki hiçbirseye tepki vermem doğam böyle:1:
dısarda eşim telaş yapar hepimizin yerine:1:

ayy ben yakınlarımı gördükçe sezeryan olursa sezeryana girerken çok ağlarım herhalde birde bebğimi ilk kucağıma aldığımda çok ağlarım gibi geliyor çünkü şimdi bile o zamanları düşündükçe gözlerimi siliyorum çok duygusallaştım sabah asi nin eski son bölümünü izledim habire ağladım ayy çok duygusallaştım eskiden dizilerde ağlamıyordum şimdi diziler de bile ağlar duruma geldim.

ben hala pek inanamıyorum doğuracağıma..
hasteneye gidene kadar anlamam ben kendimi biliyorum..
bir de o zman da bir donuk olurumki hiçbirseye tepki vermem doğam böyle:1:
dısarda eşim telaş yapar hepimizin yerine:1:

ne güzel işte panik yapmamak en iyisi:1:benim doğuracağım gün tüm izmiri ayağa kaldırırıım herhalde:60:çok ağrı sancı umrumda olmaz da telaşlanırım. benim de yapım bu:1:

ayy ben yakınlarımı gördükçe sezeryan olursa sezeryana girerken çok ağlarım herhalde birde bebğimi ilk kucağıma aldığımda çok ağlarım gibi geliyor çünkü şimdi bile o zamanları düşündükçe gözlerimi siliyorum çok duygusallaştım sabah asi nin eski son bölümünü izledim habire ağladım ayy çok duygusallaştım eskiden dizilerde ağlamıyordum şimdi diziler de bile ağlar duruma geldim.

ben önceden daha duygusaldım canım hamilelik yaramadı bana tas kalpli oldum:1:
simdi daha cok sinirden ağlıyorum..
sezeryan olucam canım ben ama herkesi basımda istemiyorum annem ve eşim olsun sadece babam filan olmasın ona dayanamam bak..

ben önceden daha duygusaldım canım hamilelik yaramadı bana tas kalpli oldum:1:
simdi daha cok sinirden ağlıyorum..
sezeryan olucam canım ben ama herkesi basımda istemiyorum annem ve eşim olsun sadece babam filan olmasın ona dayanamam bak..

beni de çok duygusal yaptı herşeye ağlar oldum tv de ne görsem özelikkle bebekler ve çocuklar ile ilgili ağlar oldum

ayy bende senin gibi olsam eşimle birlikte hastaneyi bile bulamayız:60:
birinin sakin olması lazım..

:1:haklısın canım eşlerin birbirini dengelemesi lazım. bizimkide sakindir ama doğumda ne yapar bilemiyorum. eğer birden sancım tutarsa hastaneye nasıl gideceğimizi planlamış onu anlatıyordu geçen:1:sezeryan olursa zaten planlı programlı olur herhalde biraz daha

:1:haklısın canım eşlerin birbirini dengelemesi lazım. bizimkide sakindir ama doğumda ne yapar bilemiyorum. eğer birden sancım tutarsa hastaneye nasıl gideceğimizi planlamış onu anlatıyordu geçen:1:sezeryan olursa zaten planlı programlı olur herhalde biraz daha

eşim ilk bebeği gördüğnde ki halini görmeyi cok istiyorum ama galiba pek mümkün değil bir de ben sezeryan olunca o coktan görmüş olur bebeği..

:1::1::1:

karadeniz köy havası tabii tertemiz de oluyor, tohum sapasağlam tutmuş:1::60::60:
vallahi havasındanmıdır nedir... tuttu vallahi.çokşükür bu günleride gördük...
hehehe canım yaaa, gözün aydın demek için çok zaman geçmiş ama olsun, ben daha yeni duyuyorum hikayeni.. GÖZÜN AYDIN :8: inşallah her günün dünü aratmayacak mutluluklarla geçer canım, Allah bi daha bebişten yana hüzün vermesin sana da, hepimize de..
sağol cnm.... amin inş... her günümüz böyle aydınlık gü<el geçer inş..bebişlerimizle kocaman bi aile olarak
benimde göğüslerim çatladı yaaaa :(( çatır çatır- karnımda bişey yok ama neyse Allah sağlıklı versin çocuklarımızı katlanacağız napalım :emir_bebek:
boşver....... bizim adam rahat sıkıntı yok o yüzden..onunda poposunda var bana bişey desin bende derim sende de var sende de var...:9:
kızlar birşey sorucam gece yatarken ben çok inliyorum ya sıkıntı mı veriyor neden inliyorum eşimde noldu ya niye inliyosun diyor var mı benim gibi olan normal mi acep
oluyo cnm bendede malum ağırlaşınca fark etmeden hareket ederken dönerken vs oluyo yani...
e bakmıştır artık. çocuğunun huyunu biliyordur.

canım izne bugünü saymazsak tam tamına 5 haftam var:62:gerçi çok da az değil ama ben pozitif bakmaya çalışıyorum

olur olur merak etme süpppeeer anne olup herşeye yetişiriz gezmeden de eksik kalmayız:1:
inş cnm... vallahi herkesin gözü üstümde ben az uzun dilliyim dayanamadığım yerde yanlışları derim..bakalım seni görcez diyolar..mesela çocuk ağlıyo die ayda 1 banyo yaptırılırmı allah aşkına... ona karşı çıkıyorum senide görcez diyolar..görcez diyorum...

reklam kokan hareketler bunlar...
ana istediğim çantalardan.... louis vuitton bAKALIM UYGUNMU..ALIRIM VALLAHİ HEMEN...

Son düzenleme:
1 defaya mahsus 28 temmuz gittiğimiz rize gezisinde 21 temmuz son regl tarihim... kayınvalidemin köy yatağında..bizimkisi döşek kadın bize eski yatağını verdi belim ağrıyo die kendine almıştı yatak..bende anlayış gösterdim yoksa rezil olurdu akrabalarına neyse o ayrı bi konu.. rizede köyde kalmaya çıktığımızda orada 3 ağustos yaptığımız 1 defalık kaçaktan yusufum geldi...ramazanda süpriz yaptı... :52: yine 28 ağustos sabah 8.30 da şüphelerim üzerine gittiğim nöbetçi ezcaneden aldığım testle öğrendim..9u bekleyemedim yanımızda eczane açılsın... eşime söylediğimde tepki bile veremedi adam malum 16 ay istedik hiç umut yokken süpriz yapmıştı bize.. o gün onunle iş yerine gittim... ruh gibi gezmiştik ikimizde..ama tam bi sevinç yaşayamamıştık malum bi düşük vardı... çok şükür şuan rabbim bize erşeyin güzelini tam yaşatıyo...

:1::9:Ayyy bu yusufun Rizede olmuş tam Rizeli olacak desene:1::9:anlatımın süper bayıldım yalnız:9::1:

olmaz canım insallah..
seninle benim aramda bir gün varmıs canım doğum nasıl olacak bakalım?
hayırlısı bakalım.bnm beklenen d.tarihine 23 Nisan demişti doktor senin tahmini d.tarihi bellimi?
eşim ilk bebeği gördüğnde ki halini görmeyi cok istiyorum ama galiba pek mümkün değil bir de ben sezeryan olunca o coktan görmüş olur bebeği..
bende bebeğimle babasının ilk karşılaşmasını çok merak ediyorum..bilmiyorum görmek nasip olur mu

benimki doğuma girmek istiyor ama daha konuşmadık hastaneyle. sanırım bizim hastane almıyomuş içeri.ben travma geçiriyormuş bazı eşler kadınları o halde görünce girme dedim ama dinletemedim. ben zaten aşağı bakmamki sadece o an elini tutmak istiyorum diyor. benim müdürümün işte 10 gün önce bebişi oldu. doğuma girmiş. aşime kesinlikle ne yap yap gir inanılmaz bir tecrübe baba için diyor. bizimki herhalde almazlarsa bile ameliyathaneyi bascak:60:

vallahi havasındanmıdır nedir... tuttu vallahi.çokşükür bu günleride gördük...

sağol cnm.... amin inş... her günümüz böyle aydınlık gü<el geçer inş..bebişlerimizle kocaman bi aile olarak

boşver....... bizim adam rahat sıkıntı yok o yüzden..onunda poposunda var bana bişey desin bende derim sende de var sende de var...:9:

oluyo cnm bendede malum ağırlaşınca fark etmeden hareket ederken dönerken vs oluyo yani...

inş cnm... vallahi herkesin gözü üstümde ben az uzun dilliyim dayanamadığım yerde yanlışları derim..bakalım seni görcez diyolar..mesela çocuk ağlıyo die ayda 1 banyo yaptırılırmı allah aşkına... ona karşı çıkıyorum senide görcez diyolar..görcez diyorum...

reklam kokan hareketler bunlar...

neeee ayda 1 miiii:52:yazıkk bebişe kurdeşen olur valla. bebekleri ne kadar küçükken çok yıkarsan o kadar alışırlar büyürler, serpilirler diye biliyorum ben. görürler canım merak etme. saçmalık yani

Çok hızlısınız yaa, iki saat yoktum sayfalar uçmuş.
Özet geçen biri vardı kimdi o :1:

Kızlar benim canım fast food çekiyor :56:
Bie kereden bir şey olmaz sanırım :21:

:1::9:ayyy bu yusufun rizede olmuş tam rizeli olacak desene:1::9:anlatımın süper bayıldım yalnız:9::1:

sağol cnm... Iştaha geldim... Nasıl yazmışım o yazıya... Devrik cümle olmadan..:9: Rizeli yusufum...yandık ben 1 ine zor yeterken 2. Siyle nasıl baş ederim... Anam kaynanalar boşuna çrkef ...soğuk ruhsuz olmuyo dimek...bissürü erkekle baş edince.:9:

Back
X