• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

tatlım program yarın 17de canım haber vericem :54:
sağol cnm haber vericem demişsin anlamadım
:1::1:est. tatlım yaaa:1::1:ben kaşlarımı aldırmıyordum zaten ama bıyıklarımı her hafta alırdım..hamiş kaldığımdan beride onlar bi azaldı bi azaldı ne zmn aldığımı hatırlamıyorum

Selam tatlım hoşgeldinn:71:epey geç oldu ama işyerinde bende anca vakit buldum:1:

sıhatler olsun tatlım:128:

hoşgeldin tatlım , bi yandan azıcık atıştırıyorum canım sen nasılsın:56:

Allah kolaylık versin canım..sen daha fazla izne çıkmayı iple çekiyorsundur

nasılsın canım bi yaramazlık yok inş.

ben de zor uyanıyorum mecburen..ama h.sonu bol bol acısını çıkarıyorum:16:

ayy tatlım Beyaz masa gibisin 1::1:

hoşbuldum :3:

kızlaaaaaaar bakın yaptık galıba herkes baksın buraya
çok güzelmiş ya

çoğu kişi 32. haftada izne çıkıyo galiba. 37'ye kadar çalışmayı düşünen yok mu? ben 37'ye kadar çalışmayı düşünüyorum ama nasıl çalışıcam orası muamma:37:

bende 36da ayrılmayı düşünüyorum cnm o zaman tam sene sonunu kapatıyorum ama bu sömestırda öyle alıştım ki tatile ben pazartesi sabahın 6sında nası uyanıp gidicem okulaa off

canım ben 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum. inşallah da öyle olur çünkü bebişle daha uzun vakit geçirmem için dayanmam şart.bir de düşün ben hergün izmir-manisa gidip geliyorum ama napalım mecbur

Canım sen manisa da mı çalışıyorsun? Ben Manisalıyım ailem orda ama ben maaalesef Ankara dayım.

:1::1:est. tatlım yaaa:1::1:ben kaşlarımı aldırmıyordum zaten ama bıyıklarımı her hafta alırdım..hamiş kaldığımdan beride onlar bi azaldı bi azaldı ne zmn aldığımı hatırlamıyorum

Selam tatlım hoşgeldinn:71:epey geç oldu ama işyerinde bende anca vakit buldum:1:
[/COLOR][/B]

hoşbulduk canım bendegeç kalıyorm yazmada :54:

:79::80::81: Mrb tatlı anneler ve mis kokulu bebişleri :16::16::16:
merhaba canımmm ne güzel birelektrk gönderdin öyle:16::16:

5 aydır ücretsiz izindeyim rapor tarihinden önce 120 günlük prim ödemesinin olmasının gerektiğini duydum rapor ücretinin alınabilmesi için araştırdım 2 arkadaşıma sordum ikisi de doğumdan önceki 1 yıl içinde 120 günlük prim olması gerektiğini söylediler o tabiiki var orada bir karışıklık oldu yani sen biliyor musun bu konu ile ilgili fikrin var mı?

canımm bu aradaşimdi bende okul arkadaşıma sordum o da muhasebeci alır dedi lisede ticaret lisesi okumuştum ama muhasebede ilerlemedim:69: ama garanti olsun dye müdürlere sorarım

kızlarrr biz kaçtıkk mesaimiz bitti. yarın doktor kontrolümüz var. dualarınızı esirgemeyin. dönünce foruma yazarım zaten. çok öpüyorum sizleri ve bebişleri:79:

Ben çalışıcam haftaya çalışabilir raporu alcam hatta:)

canım ben 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum. inşallah da öyle olur çünkü bebişle daha uzun vakit geçirmem için dayanmam şart.bir de düşün ben hergün izmir-manisa gidip geliyorum ama napalım mecbur

bende 36da ayrılmayı düşünüyorum cnm o zaman tam sene sonunu kapatıyorum ama bu sömestırda öyle alıştım ki tatile ben pazartesi sabahın 6sında nası uyanıp gidicem okulaa off

Varmış baya çalışacak olan.
Allah cümlemize kolaylık versin (Amin).

benim bildiğimde 1 yıl içerisinde olması lazım ama yinede daha iyi bilen birine sormak lazım kafam karıştı :26: :26: :26:

benim doktor muayenesi kalmadığı için onları düşmüyom :52: :52: :52: :52: :52: sadecepazarlarım kaldı allahtan 31 değil yaaa

valla bana da iki arkadaşım öyle söyledi şimdi nisa arkadaşımız da soracak
zaten alamazsam sorun çıkarsa gidip arkadaşlarımdan tahsil edeceğim:1::1::1:

Back
X