- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #39.281
ay canım harikaaaa bayıldımmmm![]()
![]()
çok güzel ben de istiyorummm![]()
http://img141.imageshack.us/img141/5923/44935004.png yaptık heralde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay canım harikaaaa bayıldımmmm![]()
![]()
çok güzel ben de istiyorummm![]()
sağol cnm haber vericem demişsin anlamadımtatlım program yarın 17de canım haber vericem![]()
est. tatlım yaaa
ben kaşlarımı aldırmıyordum zaten ama bıyıklarımı her hafta alırdım..hamiş kaldığımdan beride onlar bi azaldı bi azaldı ne zmn aldığımı hatırlamıyorum
Selam tatlım hoşgeldinnepey geç oldu ama işyerinde bende anca vakit buldum
sıhatler olsun tatlım:128:
hoşgeldin tatlım , bi yandan azıcık atıştırıyorum canım sen nasılsın
Allah kolaylık versin canım..sen daha fazla izne çıkmayı iple çekiyorsundur
nasılsın canım bi yaramazlık yok inş.
ben de zor uyanıyorum mecburen..ama h.sonu bol bol acısını çıkarıyorum
ayy tatlım Beyaz masa gibisin 1:![]()
çok güzelmiş yakızlaaaaaaar bakın yaptık galıba herkes baksın buraya
çoğu kişi 32. haftada izne çıkıyo galiba. 37'ye kadar çalışmayı düşünen yok mu? ben 37'ye kadar çalışmayı düşünüyorum ama nasıl çalışıcam orası muamma![]()
canım ben 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum. inşallah da öyle olur çünkü bebişle daha uzun vakit geçirmem için dayanmam şart.bir de düşün ben hergün izmir-manisa gidip geliyorum ama napalım mecbur
kızlaaaaaar buda sepetımız ama goruntu cok kotu malesef
Canım sen manisa da mı çalışıyorsun? Ben Manisalıyım ailem orda ama ben maaalesef Ankara dayım.
kızlaaaaaar buda sepetımız ama goruntu cok kotu malesef
Fotoğraf makinesinle çektiğim fotoğrafları bende yükleyemiyorum canım...Boyutla ilgili sanırım yüklenmeyişi...Boyutunuda karıştırdım hep ama başaramadım...Bende cep telefonumla çekip yüklüyorum...
est. tatlım yaaa
ben kaşlarımı aldırmıyordum zaten ama bıyıklarımı her hafta alırdım..hamiş kaldığımdan beride onlar bi azaldı bi azaldı ne zmn aldığımı hatırlamıyorum
Selam tatlım hoşgeldinnepey geç oldu ama işyerinde bende anca vakit buldum
[/COLOR][/B]
merhaba canımmm ne güzel birelektrk gönderdin öyle:79::80::81: Mrb tatlı anneler ve mis kokulu bebişleri![]()
5 aydır ücretsiz izindeyim rapor tarihinden önce 120 günlük prim ödemesinin olmasının gerektiğini duydum rapor ücretinin alınabilmesi için araştırdım 2 arkadaşıma sordum ikisi de doğumdan önceki 1 yıl içinde 120 günlük prim olması gerektiğini söylediler o tabiiki var orada bir karışıklık oldu yani sen biliyor musun bu konu ile ilgili fikrin var mı?
Ben çalışıcam haftaya çalışabilir raporu alcam hatta:)
canım ben 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum. inşallah da öyle olur çünkü bebişle daha uzun vakit geçirmem için dayanmam şart.bir de düşün ben hergün izmir-manisa gidip geliyorum ama napalım mecbur
bende 36da ayrılmayı düşünüyorum cnm o zaman tam sene sonunu kapatıyorum ama bu sömestırda öyle alıştım ki tatile ben pazartesi sabahın 6sında nası uyanıp gidicem okulaa off
sepetinde güzelmiş güle güle kullan
benim bildiğimde 1 yıl içerisinde olması lazım ama yinede daha iyi bilen birine sormak lazım kafam karıştı :26: :26: :26:
benim doktor muayenesi kalmadığı için onları düşmüyom![]()
![]()
![]()
![]()
sadecepazarlarım kaldı allahtan 31 değil yaaa
kızlarrr biz kaçtıkk mesaimiz bitti. yarın doktor kontrolümüz var. dualarınızı esirgemeyin. dönünce foruma yazarım zaten. çok öpüyorum sizleri ve bebişleri:79:
ayyy cnm görmedim kusura bakma