• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

ben super yorgun ve bitkinim hic ayaga kalkacak halim yok inanin teyzemin esi vefaat etti 3gun once gelen gidenin hatti hesabi yok yemek bi taraftan temizlik bi taraftan bussuru cocuk var ailede onlara ben bakayim yemekle bulasikla siz ugrasin dedim o da daha yorucu cocuklar hasta biri daha yeni dogdu yazik annesinin sutu gelmiyor uzuntuden mama takviyesi yapiyoruz bebisimizde alisamadi mamaya galiba oyle huzursuz yani anliyacaginiz cok kotu bi durumdayiz 10gun cenaze evinde kuran okunurmus 3gun oldu rabbim hepimize guc versin alnimizin akiyla bitiririz insallah sizde dualarinizi eksik etmeyin tatlislar :43::43::43::43::43::43:

Canım öncelikle başınız sağolsun,Allahım geride kalanlara güç ve sabır versin.Sen bu halinle kendini çok üzme ve yorma canım,Allah yardımcınız olsun:59:

ben super yorgun ve bitkinim hic ayaga kalkacak halim yok inanin teyzemin esi vefaat etti 3gun once gelen gidenin hatti hesabi yok yemek bi taraftan temizlik bi taraftan bussuru cocuk var ailede onlara ben bakayim yemekle bulasikla siz ugrasin dedim o da daha yorucu cocuklar hasta biri daha yeni dogdu yazik annesinin sutu gelmiyor uzuntuden mama takviyesi yapiyoruz bebisimizde alisamadi mamaya galiba oyle huzursuz yani anliyacaginiz cok kotu bi durumdayiz 10gun cenaze evinde kuran okunurmus 3gun oldu rabbim hepimize guc versin alnimizin akiyla bitiririz insallah sizde dualarinizi eksik etmeyin tatlislar :43::43::43::43::43::43:

başınız sağolsun canım, Allah kalanlara sabır versin, başka üzüntü göstermesin.. sen de dinlen ama bebişine de yazık..

başınız sağolsun canım Allah geride kalanlara uzun ömürler versin Allah yard. olsun

başınız sağolsun tatlım allah sabır versin. Sende çok yorma kendini bebişini düşün

Canım öncelikle başınız sağolsun,Allahım geride kalanlara güç ve sabır versin.Sen bu halinle kendini çok üzme ve yorma canım,Allah yardımcınız olsun:59:

sagol gulum allah razi olsun uzulmemeye calisiyorum ama gelen giden agit yakinca sinirlerim bosaliyor bide hic cocuk seslerine gelemiyorum galiba fazla sinirli oldum bugunlerde :(

ohh kızlar bugun 32.haftamı bitirdim yaa şakamaka zaman geçiyo hızla ama daha benim yapıcak bir çok işim var .

hayırlı olsun canım, geçmez derken birden 30lu haftalara girdik insanın inanası gelmiyor.. çok şükür buraya kadar problem yaşamadık, inşallah sonrası da problemsiz ve muhteşem olur :8:

Selaaaaam Kızlar , Nasılsınız bakalım bgn..:16::13:
valla işler yoğun diye ben bgn de işe geldim ne kadar diğer günlere de nazaran erken çıksakta işe gelince tüm günü gidiyor insanın:59:
kızlar sm geçmişi okuyordum ancak yazıyorum..yine sinir küpüyüm ,olanları söylimde sizde şaşın..
ben sabahtan beri kaynanamları büyükçekmede hasta ziyaretinde sanırken meğerse onlar bgün ümraniyedeki büük görümcemdelermiş..hemde burda dibimde otran ortanca görümcemle gitmişler..
işin sinir yanı resmen keklediler beni yani..hem bi gün daha büyükçekmece merasimi hala var,hem bizi sabah 9da arayıp eşime dükkana git dediler ( halbuki görümcem 15dk burdan geçte gitseler olurdu sabahın 10unda sanki altın dağıtıyorlar) ,, hemde bana hiç demediler gidiyoruz sende gelirmiisn die,resmen kaçmışlar,planlı bir kaçış yani..üstelik hiç bi sıkıntımızda yok yani..evede gelmişler hiç eşime flnda haber vermemişler,eşimde dükkanı kapatıp anahtarı bırakmaya çıktı,eve geldi söyledi bana .. o kadar sinirlendim ki anlatamam, büyük görümcemde bel fıtıgı var neymiş fıtıgı tutmuş,onun için vazgeçmişler büyükçekmece ziyarteinden..bende dedim eşime sanki ölümlü hasta tövbe yaa..onuda bırak madem hasta söylselerdi insan gibi gidicez diye,hemde şart mı sabahın 10nda koşmaları yani..yani kızgınlıgım kat be kat arttı resmen,eşime dedim büyükçekmeceye gitceklrse söyle pazar günü dükkanı kapatıp gitsinler,daha benden müsamaha beklemesinler yeter..:84:
Hakkaten tatlım ya artık Allah ıslah etsin onları demek lazım..sen bi yandan ev işlerini hallettirmeye çalışırken onların derti başka..insanın deli olmaması mümkün değil:47:
slm kizlar.nasilsiniz.size bisiy soliyim ama gulmeyin sakin.ya esim cocuga memati ismini vercekmis.ciddi ciddi herkesede soluyor ismi memati diye.adam takmis bu memtaiye ya.
:1:eşin kurtlar vadisi fanatiği galiba..ama anlamını bilse koymak isteyeceğini sanmam:13:
kızlar merhaba. ben bu civcivbebeye sinir oldum:47: 1 hafta olmasına rağmen hala ürünlerimi kargoya vermedi. maillerime cevapta vermedi. Kredi kartından peşin peşin çekmeyi biliyorlar ama. Ben bunları nereye şikayet etmeliyim? Tüketici hakları ilgilenir mi bunla?
sıkıntına cevap vermemeleri hiç güzel davranış değil..telefonla falan aradın mı cnm
canim bizim kocisle onceki halimizi biliyodunuz.valla benim kocnin simdi agzi var dili yok.ben ne dersem onu yapiyor.artik ise aksam 4 te gidiyor.gunduzleride beni gezdiriyor.kendi tarafindan kimseyye uymuyo artik.kendide bazi seylerin farkina vardi sanirim.bu aralar tartismamiz olursa benim cazgirligimdan oluyordur yani.
maşallah sübhanallah.Allah daha iyi etsin canım
1.200-1.500 cvarında olan bebek arabaso concorde neo.. istediğim model... eşim salı günü iriyle görüşecek.. 850 dedi ama 650 nakit verirse alıcaz..temiz diyo kusuru yokmuş çok az kullanılmış ama..eşim bakıcam baya kontrol edicek hayırlısıyla alıcak...
411imagebiggif.jpg
bende buu concorde ları çok beğeniyorum çok kaliteli oldujlarını düşünüyorum ama sıfırları inanılmaz pahalı..inş Rabbim gönlünüze göre verir de istediğiniz gibi bi tane düşürürsünüz
vay be..bizim burda nerde..başbakan sadece en az 3 çocuk diyor ama hiç yardım yok..
yardımı geçtim şu süt iznini 6 ay yapsalar o bile nimet olacak ama nerdeeee.ağzı olan konuşuyor :47:
Allah rahmet eylesin canım , Allah sabırlar versin..

cnm başınız sağolsun öncelikle... kendini çok yorma dicem ama ne kadar kollasanda imaknı yok...en azından sakin olmaya çalış cnm.. bu şekilde çok yıpranırsın..kolay değil sorumluluk almak bide çocuk olunca konu...ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN CNM...

ERVA CNM SAĞOLASIN İNŞ SALI GÜNÜ EŞİM BAKICAK ARABAYA KISMETSE OLUR ZATİ...

#
# t_y
# ..ERVA..
# ertugrul
# rosaperle+
# hulya85
# _mai_ SELAM CANLARIM... NASILSINIZ....:3:

listede görünmüyorum ama olsun bu kadar içten bi hal hatır sorusunu cevapsız bırakamam doğrusu :9: iyiyim şekerim, birazcık halsiz.. sen nasılsın, oğluşunu gördün tabi yakında keyiflisin maaşallah :nazar: Allah neşenden eksik etmesin :8::8:

listede görünmüyorum ama olsun bu kadar içten bi hal hatır sorusunu cevapsız bırakamam doğrusu :9: Iyiyim şekerim, birazcık halsiz.. Sen nasılsın, oğluşunu gördün tabi yakında keyiflisin maaşallah :nazar: Allah neşenden eksik etmesin :8::8:
:17: AnCa 2 hayfa tatmİN eder zatİ cnm... Kontrollerden sonra bebeğimde hissediyo onu gördüğümü snırım eskiye nazaran daha bi yaramaz oluyo:16:
selam esra yağmur biz iyiyiz sen nasılısn
:34::34::34:

:70::71: çok iyiyiz cnm çok şükür sorunumuz yok evde yn gelmiş yatıyoruz... Aç değiliz açıkta değiliz... :66::64: Bebişimizin herşeyi tamam... Saırsızlıkla bekleşiyoruz işte cnm...

Son düzenleme:
Kızlar bişey sorcam aldığım krem renk kokoş pijama takımını yıkamasam ne olur... :27: Diğerlerini yıkıcam ama bu biraz narin.. Kıyamıyorum nedense... Yada yıkıcam temizliğe gelen ablaya ütületicem benim gözüm yemiyo bu aralar... Ama başlarsam kimsede durduramaz.... Napcam bilmiyorum size?

kızlar ben önümüzdeki cumartesi gitcem kontrole 31.hafta başı gibi oluyor,bu aralar kontrollare gidenlerden 4 boyutluya giren varmı?doktor bi daha sokacakmı acaba?

cnm bizim doktor bişey demedi bu konuda ama sadece yüzünü bacağını vs görmek için 4 boyutluya geçiyoruz o anda.... Zaten biliyosun en doğru ölçüm 2 boyulu olan... Doktorum son gittiğimde bazı şeylere baktı... Bu şeklde..

Back
X