- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #39.841
Hepinizin Kandili mübarek olsun.Dualarimiz kabul olsun insallah.Ayrica Sevgililer gününüzde kutlu olsun..

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
skorpioncum.bitmeyen sarkiyi izliyosan bana son uc bolumunu bugunku haric ozet gecermisin.ben izleyememisim de.
bende bugünkünü nihayet tvden izleyebildim.canim ama son 3 bölümü zor özetleye bende o kadar unutkanlik var ki onlari hafizamda tutmam inan cok zor helede netten benim gibi 10 tane dizi takip eden biri icin imakansizi istiyosun:))
Canım kendini üzüp bebeğinide sıkıntıya sokam canım. Onlar gelincede kasma kendini rahat ol. Kayınpederinin yanında saçınıda açabilirsin. Bunun dinen hiçbir sakıncası yok. Sonuçta oğluyla evlisin ve o senin baban artık. Yoksa lohusa halinle nasıl rahat edeceksin. Bu kayınvalidelerinde bir ortası yok heralde. Ya çok ilgisiz oluyorlar. Yada insanı bunaltıyorlar
valla haklısınız anam,bence tavınızı koyun eşlere gelmesinler,nedir bu daha 2 ay onları mı çekeceksiniz? hamile fln demezler kendi eviniz olunca mecbur kalkıp hizmet etmek zorunda kalıyor insan.. hemde evet ne kadar ayrım yapmıyoruz deseler hayatta inanmam..bak benim görümcem benden 36 gün önce doğum yapmıştı ben oğlumu doğurdugmda yani 40larımız karıştı..görümcem üstkatta kayannamda kaldı doğumdan sonra..kendi kızı olunca kaynanam kızı uyusun diye bebeği alıp bize geliyordu..ben yeni yatmış olayım ,mahsus kalkmıyordum çıkmıyordum odadan,annem diyordu az önce yattı çok uykusz,illa gelip kapıyı vurup,uyuyormusun diye uyandırıyordu..yani yusam bile kapıyı vurup soryorsun ,uyandırmış olyorsun demi? daha neler neler.? yeminle anlatsam dudağınız uçuklar..Allah bilsin ama,bu sefer akıllandım ,kimseye yıpratmıcam kendimi,lafımı söylicem,zaten iki çocuk uyuyamıyorm kimse rahatsız etmesin dicem..herkes haddini bilsin,acemilik cahillik kalmadı çok şükür![]()
aynen cnm ya benimde ne eşime kayınvalideme laf etmiyorum burda yazılanları görünce yok artık dedim. alınmayın ama yazdıklarınız yanında biler melek gelinler olduk...
kız kalsın ne olcak senede 1 ay kalmış çok mu?
bu nisan anneleride çok tahammülsüz anlaşıldıkız ben kaynanamla aynı binadayım hergün görüyorum hemde 3 seferden fazla yukarı çıkıp çıkıp iniyorum. demekki sizler böyle yakın olsaydınız ne gider ne gelirdiniz. annelerimiz gelince ii de onlar gelince ne oluyo anlamış değilim.:44:
aynen katılıyorum cnm sana gelseler laf ediyoruz gelmeseler laf ediyoruz. kız tabi gelcekler oğullarının evi değilmi? onlarında torunu olmayacak mı ayy yazılanları okuyunca ya ben baya uysal bii gelinmişim dedim. benim kaynanam aynı binada olmamıza rağmen pek sık gelip gitmez gelince de napıyyosun der gider oturmaz pek. ama ben günde en az 3 kere gidiyorum. haa bunun dışında akşam yemeklerinide yukarda yani kaynanamda yiyoruz. bu kadar sinirlenmeye gerek yok bence kızlar çoğunuz uzak oturuyosunuz kaynananıza senede 1-2 aydan ne olacak anlamadım gitti...
Kızlar kayınvalidelerden konuşulmuş,ben doğumdan sonra kayınvalidemin evinde kalmayı düşünüyorum,ben düşünüyordum zaten kayınvalidem teklif edince kabul ettim.Çünkü benim evim ufak,gelen giden çok olacak,aile kalabalık,yapacak edecek birileri lazım.Orda rahat rahat yatarım diyorum,evde olursam 2 vesaitlik yol hergün geldiler gittiler diye laf edeceğime onlarda kalırım dedim.Annemlerde yakın rahat gelip giderler oraya.Kırk mevlüdünüde orda okutturucucaz Allah izin verirse sonrasında gelirim evime![]()
Kızlar çok sevinçliyim...Akşam eşim moralimi çok bozmuştu...Doğumdan sonra 10 gün falan annemde kalacaktım...Akşam hayır demişti sinir etmişti beni...Az önce iş yerinden aradı ne yapıyorum diye...Valizimi hazırlıyorum dedim...Annemde yıkayacağım bebişin eşyalarınıda...Doğumdan sonra annende kalabilirsin dedi kendini toparlayana kadar...Bende kalırım dedi...Çok sevindim...Doğuma yakında annenlerde kalırım dedim...Ozamanda annende kalırsın orda daha rahat edersin dedi...Dünyalar benim oldu...Taş mı düştü kafasına nedir...
günaydın kızlar nasılsınız bız 1 haftadır hastaydık evde dınlendık.
günaydın kızlar anammm derin mevzulara girilmiş kaynanalar çekiştirilmiş.boşverin kızlar ya herkesin aile düzeni kayınvalidesi farklı tabi hiçbiri kendi annemiz gibi olmaz ama eşlerimizn hatrı var ortada bu hamiş halinizle strese girmeyin herşeyi oluruna bırakın bizim onlara onlarında bize ihtiyaçları var kendinizi üzmeyin bu son ayların tadını çıkarun halinize şükredin boşverin polemiklere girmeyin....
Günaydın hayırdır neden hastaydın?
kaynanalara laf yok kızlar valla benimki üç gündür oyle ilgilendi ki hakkını ödeyemen allah razı olsun kendisinden başımdan eksik etmesin