2011 Nisan Annelerinin Kilo Takibi

Bu doktorların tartıları inadına mı fazla tartıyor anlamadım ben.Ben de evde daha az, orda daha fazla çıkıyorum.Amaan benim de umrumda değil

benim dr un ki benimkinden tam 1 kilo fazla tartıyor..evden çıkmadan üstüm başım ayakkabılarımla çıkıyorum..yani dr da nasıl çıkacaksam
tam 1 kilo fark oluyor
e bide ayakkabı,kıyafet,yemek vs ile fark büyüyor bu yüzden evdekini baz alıyorum

Toplam 10 kilo... Ama olsun 2 hafta içinde biraz dikkatimle kilo almamışım... Belki bu şekilde en fazla 4 kilo alırım 15 falan tamamlarım bakalım..

32 de hala 5 kilodayım.kızlar yaaa almamak zararlı olur mu dersiniz? gerçi bebişim bana inat sürekli alıyor maaşallah ama ben şekerden dolayı diyet yaptığımdan 1,5 aydır kilo almıyorum.Sevinsem mi sevinmesem mi bilemiyorum.Dahileye doktorum ne güzel işte doğumun kolay olur diye teselli ediyor...

Son düzenleme:

canım bebişin kilo aldktan sonra senn alp almaman önemli deil bncede.. bncede maaşallh doğumun kolay olr aldgın kilolarda doğmla gder ohh ne ala

canım bebişin kilo aldktan sonra senn alp almaman önemli deil bncede.. bncede maaşallh doğumun kolay olr aldgın kilolarda doğmla gder ohh ne ala

canım siz kilo almasınızda bebek kilo almaya devam eder yazmış kaan kocatepede de Allahım hayırlısıyla geçirmeyi nasip etseydi şu son zamanları..Annem yanımda diyete uymak zor oluyor doğrusu of off

ne ayıp 5 kilo alınırmı...şöyle 10-12 alsan tamam olmadı şimdi... arkadaşım süper bişi bu ya...maşallah... vallahi özendirdin beni.. aldığım 10 kilonun 5 ini nasıl veirrim acaba maşallah bebişinde büyüyo işte... süpeeerrrrrrrr

rekor sende galiba
rekoru dreamera kaptırdım

Maşallah diyorum başka da bir şey demiyorum

sağol canım. bakalım kaçla tamamlayacağım. bebiş alsın da fil gibi olmaya razıyım

canım maşallahbebiş aldıktan sonra hiç önemli değil. gayet rahat doğum yaparsın. benim doktorum acaip kilo takıntılı. bu kadar az almama rağmen her gidişimde hala hamurişi yok abur cubur yok. bol sebze meyve diye tekrar tekrar tembihleyip duruyor. çünkü az alırsan bebeğe daha rahat bakarsın. kilo insana yük önemli olan yediğin şeylerin nitelikleri falan diye konuşmuştu benimle. merak etme birşey olmaz

canım siz kilo almasınızda bebek kilo almaya devam eder yazmış kaan kocatepede de Allahım hayırlısıyla geçirmeyi nasip etseydi şu son zamanları..Annem yanımda diyete uymak zor oluyor doğrusu of off

ay ewet bende annme gttim gecen hafta yedrdkçe yedrdi düşün eşim bile 1 haftada 2 kilo aldı geldi

canım diyorum ya diyet nedeniyle hamur işi kızartma şekerli şeyler yasak. (Arada kaçamak yapıyorum o başka) yediğim şeylerde bebişe gidiyor şükür bakalım kontrole 2 hafta var alırım herhalde.birde düzenli yürüyüş yapıyorum günde 1 saat filan onunda etkisi büyük sanırım. doktorlara yaranmak mümkün değil sorma benimkide son kontrolde kilo almadım diye nerdeyse dövecekti neyse bu kabul edilebilir birşey senin durumunda dedi.Allah razı olsun dedim içimden
ay ewet bende annme gttim gecen hafta yedrdkçe yedrdi düşün eşim bile 1 haftada 2 kilo aldı geldi
ay sorma eşler bizden fena zaten.bizimkide tatlı yiyor gel diyorum ölççem seninkinide yedirmeyecem sanada.Ama bir bakıyoruz ki adamın şekeri düşmüş normale.tabi ben sinirden çıldırdım

kuzum normal olan kilo almak ya seninde durdu maaşallah alman 1 ayda 1 kilo süper. ben asıl sizlere özeniyorum her istediğinizi korkusuz yiyebiliyorsunuz diye. Yakın arkadaşım 20 kilo almış 35.haftada o da dedim ne güzel al al gerçi almış hali ile 70 olmuş o da ayrı mesele

neyse tatlım sende doğumdan sonra rahatlayacaksın merak etme bzde öle çok her istedgmzi yiyemyrz yani ben bu zmana kadr öle yaptm ama bu aralr iice cozuttum galiba yiyip duryrm

neyse tatlım sende doğumdan sonra rahatlayacaksın merak etme bzde öle çok her istedgmzi yiyemyrz yani ben bu zmana kadr öle yaptm ama bu aralr iice cozuttum galiba yiyip duryrm

haklısın canım.ay sen yinede dikkat et pilav makarna ekmek yemede diğerleri arada kaçamak dokanmaz tabi tadında bırakırsan benim gibi tepsinin dibini görene kadar değil

61 ile hamile kalmistim bugun doktor kontrolum vardi orada tartildim: 70 kilo olmusum.

Yani 29. haftada 9 kilo almaya doktorum cok normal dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…