- Konu Sahibi cimcimenaz
-
33+5 hala 73 kg deyim kızlar yani toplamda 9 kg almış oluyorum.aralık 20 den beri hiç kilo almadım 1 kg verdim ama doktorum bundan sonra 2-3 kilo kadar alırsın dedi.
nerdeyse 2 aydır kilo almıyormusun yani
bu arada hamile kaldigim rakam sabah ac karina ic camasiriyla tartildigim rakam oldugu icin, yine sabahlari ac karina ic camasiriyla tartiliyorum.
doktorun tartisini tiye almiyorum walla, yoksa intihar etmeliyim :))
86 ciktim cünküüü
bu arada hamile kaldigim rakam sabah ac karina ic camasiriyla tartildigim rakam oldugu icin, yine sabahlari ac karina ic camasiriyla tartiliyorum.
doktorun tartisini tiye almiyorum walla, yoksa intihar etmeliyim :))
86 ciktim cünküüü
ben 87-88 kg ile doguma gireyim, baska bise istemiyorum.
72,5 ile hamile kaldim.. su an sanirim hala 83,5 kg olmam gerek, 3-4 gün oldu tartilmiyorum. 30 uncu haftamizdayiz
Kizlar 72 kiloyla hamile kaldim ilk aylarda asermelerden dolayi 69 - 70 kg dustum .Su an 31 +4 gunluk hamileyim ve 75,5 kg oldum.Bu arada bebegimizinde Mashallahivar kg ve boyuna gore 1 hafta onden geliyomus :)))) . Bebisimizi yazmamin sebebi de beni ilk baslarda her kes korkutdu iste sen kilo almiyosun bebisde zayif olucak fln diye ama ole olmuyomush kizlar bu bunye ye bagli biseymish, yani aranizda benim gibi 30 haftasi bitib de sadece 5-6 kg alan varsa hic endise etmeyin bebislerimiz her turlu onlara gereken kg aliyorlar..Hepinize hayirli dogumlar...Allahim saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi nasib etsin Inshallah..
Kuzum aSkito yaa sen naptin ?? :)) Senin oglunmu olucak yoksa??? Oglu olanlar cok tatli ve hamur isi yedikleri icin kilo aliyolarmish da ondan dedim.Sana yazmamin sebebi de ikimizde ayni kiloyla hamile kalmisiz da ondan :)) Aman Allahim hayirli dogum saglikli bebek versin de kilolar sonradan duzelir hayatim ...A.E.O
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?