2011 Nisan Annelerinin Kilo Takibi

33+5 hala 73 kg deyim kızlar yani toplamda 9 kg almış oluyorum.aralık 20 den beri hiç kilo almadım 1 kg verdim ama doktorum bundan sonra 2-3 kilo kadar alırsın dedi.

Son düzenleme:
ben 87-88 kg ile doguma gireyim, baska bise istemiyorum.

72,5 ile hamile kaldim.. su an sanirim hala 83,5 kg olmam gerek, 3-4 gün oldu tartilmiyorum. 30 uncu haftamizdayiz

bu arada hamile kaldigim rakam sabah ac karina ic camasiriyla tartildigim rakam oldugu icin, yine sabahlari ac karina ic camasiriyla tartiliyorum.
doktorun tartisini tiye almiyorum walla, yoksa intihar etmeliyim :))
86 ciktim cünküüü

Bende gecen hafta sağlık ocağında tartıldım 31. Haftamızda 8 kilo almış görünüyorum 60 ile hamile kalmıştım...hatta sağlık ocağındaki ilk kayıtta 62 göründüğüm için hemşire 6 kilo almışın dedi ama 2 aylıkken falan gittiğim için öncesini bilemez...

bu arada hamile kaldigim rakam sabah ac karina ic camasiriyla tartildigim rakam oldugu icin, yine sabahlari ac karina ic camasiriyla tartiliyorum.
86 ciktim cünküüü

bende öyle baz alıyorum,her zaman da öyle tartılırım..
doktorunkilerde benimki de 1,5-2 kilo oynuyor,ee kıyafet çizme,yeme içme..çok normal fark çıkması..
ama doktorunki de hep öyle gittiğinden toplam kilo alımım orda da aynı çıkıyor yine..

86 ciktim cünküüü

bende aynen öyle yapıyorum..sağlık ocağı ve dr da çıkan sonucu hiç tınmıyorum..hem her tartı farklı tartıyor..ben başlangıç olarak benimkini baz almışım..aç karna sabah ve çamaşırlarımla tartılmıştım..aynen öyle devam ediyorum...önemli olan benimkinde kaç aldığımı bilmek..gerçek sonucu o gösterir..

Kizlar 72 kiloyla hamile kaldim ilk aylarda asermelerden dolayi 69 - 70 kg dustum .Su an 31 +4 gunluk hamileyim ve 75,5 kg oldum.Bu arada bebegimizinde Mashallahi var kg ve boyuna gore 1 hafta onden geliyomus :)))). Bebisimizi yazmamin sebebi de beni ilk baslarda her kes korkutdu iste sen kilo almiyosun bebisde zayif olucak fln diye ama ole olmuyomush kizlar bu bunye ye bagli biseymish, yani aranizda benim gibi 30 haftasi bitib de sadece 5-6 kg alan varsa hic endise etmeyin bebislerimiz her turlu onlara gereken kg aliyorlar..Hepinize hayirli dogumlar...Allahim saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi nasib etsin Inshallah..

ben 87-88 kg ile doguma gireyim, baska bise istemiyorum.

72,5 ile hamile kaldim.. su an sanirim hala 83,5 kg olmam gerek, 3-4 gün oldu tartilmiyorum. 30 uncu haftamizdayiz

Kuzum aSkito yaa sen naptin ?? :)) Senin oglunmu olucak yoksa??? Oglu olanlar cok tatli ve hamur isi yedikleri icin kilo aliyolarmish da ondan dedim.Sana yazmamin sebebi de ikimizde ayni kiloyla hamile kalmisiz da ondan :)) Aman Allahim hayirli dogum saglikli bebek versin de kilolar sonradan duzelir hayatim ...A.E.O

ben de bugün 32+0 dayım ve toplamda 6 kilo aldım iştahım gayet açık aslında. ben de üzülüyordum az aldım diye neyse seni okuyunca içim rahatladı

30+5 te 11 kilo
62yle hamile kaldım şimdi 73üm ama ben kilolarımın yarıdan fazlarsını ilk 4 ayda aldım

Valla inanırım hamur işi ve tuzlulara hala dayanamıyorum tatlı hiç değil ama bana bu kiloları tuzlular aldırdı

en çok kilo alan ben olmalıyım bütün herkesi okumadım aslında .53 kiloyla hamile kalmıştım şu an itibariyle 69 kiloyum 16 kilo aldım 20 yi görürüm heralde..
ama hiç sorun etmiyorum bebeğim büyüsünde veririm inşallah

ben ilk hamileliğimde 20 kgla bitirmiştim bu kez dikkat etmek istiyordum ama maalesef yine aldım başımı gittim...bugün 34.haftaya girdik 71 le hamile kaldım 81,5 u gördüm sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…