2011 Nisan Annelerinin Kilo Takibi

bende 75 kg ile hamile kaldım ve 1 hafta önce tartıldıımda 83
kg olmuşum yani 8 kilo da ben almışım...

bende 75 kg ile hamile kaldım ve 1 hafta önce tartıldıımda 83
kg olmuşum yani 8 kilo da ben almışım...

süper... doğumda 7 kilo gider diyolar... ne kzada az kilo alırsak bize o kdar az kalıcak.. 10 la devam benim... eminim karnımda kalıcak bu kilolar bölgesel alıyorum çünkü....ama eğer yapa ilirsem hemen korsa kullanıcam hamişlik korsesi... sarkma yapmasın die... 40 ımdan sonrada eğer yapa bilirsem mekik inş..

ben ilk hamileliğimde 20 kgla bitirmiştim bu kez dikkat etmek istiyordum ama maalesef yine aldım başımı gittim...bugün 34.haftaya girdik 71 le hamile kaldım 81,5 u gördüm sabah

canm 34.haftada çok iisn bnce surda ne kalmş ki bikaç kilo daha alsan tammdr 12-15 ideal zaten merak etme

bende bir kilo daha aldım; korkuyorum artık alayım diyorum ya 6 kilo aldım sanırım toplamda aç-tok değişiyor işte

bende bir kilo daha aldım; korkuyorum artık alayım diyorum ya 6 kilo aldım sanırım toplamda aç-tok değişiyor işte

ooooooo maaşllh canm doğmdan sonra pırt diye wercen kiloları hatta bu gdşle doğmla gdecek senn kilolar bir iki kilo daha alrsn sonra biter artıkkkk

canm 34.haftada çok iisn bnce surda ne kalmş ki bikaç kilo daha alsan tammdr 12-15 ideal zaten merak etme
saol tatlım moral için benim de tek umudum 12 kiloyla bitirmek zaten ne de olsa ebru şallı diilim ya 8 kg la bitirecek ya benim önceki hamileliğimde kilolarım kaldı ama suçlusu sadece ve sadece benim lohusalık dönemimde olan kiloyu aldım geri yani insanın kendinde bitiyo aslında....

ben 13 kilo aldım daha 7 hafta var 15le bitirebilsem keşke
aslında görüntüde pek bişey değişmedi ama sayıca çok anlamadım valla 13 kilo neremde hepsi karnımda mı acaba :))

ooooooo maaşllh canm doğmdan sonra pırt diye wercen kiloları hatta bu gdşle doğmla gdecek senn kilolar bir iki kilo daha alrsn sonra biter artıkkkk

ay süper ya 34. haftan bitmiş bile..maksimum 2 daha alırsın böyle gidersen..oda doğumda gider zaten

kıskandım valla, Maşallah sana

sağolun kızlar bakalım inşallah dediğiniz gibi olur. lohusa döneminde sapıtmam umarım tatlı tatlı diye

dreamer tatlımm arada yiyeblyrmsn tatlı dr iizn weryr mu? ben tatlı konsnda dei,l de bazen yemek konsanda saptyrm ee eşimdede koca bi iştah olnca durduran olmuyr bzi özelllkle haftasonları

31. hafta 8 kilo almışım..valla artık her hafta 500 gr alıyorum ya düzenli olarak hiç altına düşmüyor

dreamer tatlımm arada yiyeblyrmsn tatlı dr iizn weryr mu? ben tatlı konsnda dei,l de bazen yemek konsanda saptyrm ee eşimdede koca bi iştah olnca durduran olmuyr bzi özelllkle haftasonları

yok canım doktor izin vermiyor idare etceksin az kaldı diyor ama ben artık koyverdim gitti.testerım elimde evde kaçamak yapıp değerlendiriyorum durumu.üstelik tatlıdan öte hamur işlerinin daha fazla şekeri yükselttiğini keşfettim. Bakalım cumartesi kontrolde neler duyacağız doktorumuzdan:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…