- Konu Sahibi cimcimenaz
-
bende 75 kg ile hamile kaldım ve 1 hafta önce tartıldıımda 83
kg olmuşum yani 8 kilo da ben almışım...
ben ilk hamileliğimde 20 kgla bitirmiştimbu kez dikkat etmek istiyordum ama maalesef yine aldım başımı gittim...bugün 34.haftaya girdik 71 le hamile kaldım 81,5 u gördüm sabah
bende bir kilo daha aldım; korkuyorum artık alayım diyorum ya 6 kilo aldım sanırım toplamda aç-tok değişiyor işte
bende bir kilo daha aldım; korkuyorum artık alayım diyorum ya 6 kilo aldım sanırım toplamda aç-tok değişiyor işte
saol tatlım moral için benim de tek umudum 12 kiloyla bitirmek zaten ne de olsa ebru şallı diilim ya 8 kg la bitirecekcanm 34.haftada çok iisn bnce surda ne kalmş ki bikaç kilo daha alsan tammdr 12-15 ideal zaten merak etme
ooooooo maaşllh canm doğmdan sonra pırt diye wercen kiloları hatta bu gdşle doğmla gdecek senn kilolarbir iki kilo daha alrsn sonra biter artıkkkk
ay süper ya 34. haftan bitmiş bile..maksimum 2 daha alırsın böyle gidersen..oda doğumda gider zaten
kıskandım valla, Maşallah sana
31. hafta 8 kilo almışım..valla artık her hafta 500 gr alıyorum ya düzenli olarak hiç altına düşmüyor
bundan sonra hızlı alcaz galibaaaa
valla amacım 12 kilo ile bitirmek ideal olanla yani..ama olmayacak galiba
bence bitirrsn 12 kiloyla canım ya surda ne kaldı ben kendmi öle teselli edyrm
ben ilkinde son 10 hafta çok pis atak yapmıştımkorkum ondan:18::18:
dreamer tatlımm arada yiyeblyrmsn tatlı dr iizn weryr mu? ben tatlı konsnda dei,l de bazen yemek konsanda saptyrm ee eşimdede koca bi iştah olnca durduran olmuyr bzi özelllkle haftasonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?