2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

inşallah benimkide olumlu olur bende senin gibi yaparım.bana dua et lütfen hemilelerin duası kabul olur..

Cixx cnm saten iki yumosum vardi ikiside dollenmistii ikiside konmustuu omadiiiiiii

o kadar üzüldüm ki, çok umutlu bekliyordun ve tabi bizde seninle birlikte
yaşadığın öyle zor bişey ki, dışardan konuşmak kolay biliyorum
ama dünyanın sonu değil her şey çok daha güzel olacak lütfen buna inan
ve hep iyi ol bize moral ol, yanımızda ol

nm de tum ılaclarım dahıl tedavı boyunca ypılan testler dahıl 4500. oncesındekı testlerı devlertte yapmıstım ıns deger...

Nazayse cnm bende cok merak ediyorum ozellikle benim gibi yumurta rezerv sikintisi cekenler icin neresi iyi ve ortalama ne kadar tutuyor?Burda hastane ismi vermek sakincalimi bu arada?

inşallah benimkide olumlu olur bende senin gibi yaparım.bana dua et lütfen hemilelerin duası kabul olur..

inşallah canım senin sonuçta güzel olucak hep dua ediyorum allah benim yüzümü güldürdü isteyen bütün arkadaşlarında yüzünü güldürsün

Nazayse cnm bende cok merak ediyorum ozellikle benim gibi yumurta rezerv sikintisi cekenler icin neresi iyi ve ortalama ne kadar tutuyor?Burda hastane ismi vermek sakincalimi bu arada?

cnm neden sıkıntı olsun kı sanmam arkadaslar da katılsınlar lıste yplm hatt dımı

Canlarim saolunn. cok kotuymus olumsuz cevappp be cnmm beklerkenn druu kalbim resmn bogazimda kulaklarimdaydii yaniodummm ama ben anladimm bakmadin kagidaaaa esime dedim verme bana solemede biras daha yasayim umutlaa.bildimmm anladimm da yediremedimm bilmiomus yaptimm.kislar bana bakiodu hemsiree dedim onlraa rahat olun ben bakmadim kagidaa.ve iceri grdikkk otrdukk bn saten agladim aglicmmmm evetttt degerin cok dsukk hulyacim dedii biliodmm dedim icimdenn iste o an biliosun ama offff anlatammmm saten de yasaynlr anlarr.cok kotuyduuuu dinledim dinledimm ve gozumden yass dstu habersiz pecete uzatti ve o anda koptumm yuzumu kapadim vee basladimm aglamayaa.cok usgunus nie tutmadi aciklama aciklama zorla da olsa vedalsrken gulumsedimm elini sikarken gulumsedimm meraq etmesini istemedimm benii drunn cunku oda cok umitliydiii hersey rahat gecmistii.sadcee yumurtam iki tane olmustuu onun disinda hicbi sorun yoktu allaha skurrr.zorla da olsa aglamayi kesipp hayrlisi olsun allah istesin once dedimm ciktik odadann .disrdaki sekret ve hmsireyle sadece goslerimle vedalstimm onde ben arkda esimm allahimm off ne acii.ama isyan etmiorum aglarken aglammam isyanimdan deil sadce alismistim onlara annem demeye babasıııı demeye goOzumu kapatip onlarin icimdeki halini dsnmeye cokk alismistimm .bılmıom baslayım mı hmn baslamayımııı yordu benıııı ilk ama yoruldummm hyrlsıı olsun allah hayrlsıına adımlarımızla gturur sonucta bizi...farkına bıle varmayızzzz>>>>>>>>>>>>>>>>

arkadaslar ekonomık olması acısından bır lıste yapıcam katılımlarınızı beklıyorum

hasta adı merkezin adi hersey dahıl fıyat sonuc
nazayse ivi 4500 ?
ayduman ege tup 4400 pozitif

hemen basla cnm hemen...bole nsl yasar ınsan maddı gucun varsa dene kuzum....

Ben de hemen denemeni tavsiye ederim cnm.

sagol canim iyi sayilirim
bugun 6 gunum test yapmamak icin zor tutuyom kendimi
bende bi belirti yok
sadece kasiklarim sis ve elleyince falan aciyo
hayirlisi bakalim bana dua edin

elleme kıs oralarını e zaman olmustu transferın benım persembe bugunu ben 5.gun dıye sayıyorum sen nasıl sayıyosun valla cnm herkesın 9.gunde cıkıyo ben de 9.gun yapcam normalde ptesı ama cuma yapcam bugunu sayma cumayı sayma ayyy 3 gun varrrrrrrrrrrrrr

canım sana bir şey sorabilir miyim? sen sanko hastanesine gidiyorsun değil mi?listede görmüştüm, dikkatimi çekti.Ben de oraya gidiyorum, doktorun kim? Memnun musun? Ben Ali beye gidiyorum.Ben henüz tüp bebek denemedim ama tavsiye eder misin? Tüp bebek için oraya gideyim mi?Bir de ücret ne kadar aldılar canım.

banada nedense bende aynı duyguları yaşayacakmışım gibi geliyor....rabbim hakkımızda hayırlısını versin

ayy benim sali gunu olmustu transferim senin ne zaman oldu tam olarak
ben transfer gununu saymiyorum
ay bugun galiba yapicam ben biliyorum negatif cikicak ama yinede yapicam
senin ne gibi belirtilerin var
bide bisey sorucam canim ya
bende ozellikle aksamlari asiri derecede gaz oluyo nasil gecicek bu bide niye oluyoki analamdim ben

cnm benım persembe senın salıysa bugun yapsan 7.gunun falan varsa cıkıyo tatlım ya ole bı topıc var bu kadınlar klıbunde transferden sora herkes hangı gun kac deger cıkmıs yazmıs valla 6.gun bıle gordum en erken genelde 9.gun yapılmı 7 de var bılmıyorum heyecanlandırdın benı sımdı yaaaaaaa bende de ıınanılmaz gaz oluyo ve cıkaramadıım zaman sancıdan geberıyorum yanı hemen salıyorum hayırlıı olsun hakkında ama senın ıcın ıı seyler hıssedıyorum bu gaz bı ısaret olmasın ıkımıze deeeee

kızlar silanazdan haber yokmu .. bir arkadaş daha vardı bugün sonuç alacakk opndanda yok sanırım hepsini okuyamadım... burda hava kötü kapalı ne kadar olumsuz bir gün umarım hamile haberleri gelir ve enerjimiz yükselir
canım çok üzgünüm.. hepimiz umutluyduk helede senden aramızda en pozitif bakan sendin ... maddi durumun varsa bende ara verme derim. bende vücut fazla ara vermeden denediğinde aha olumlu sonuç oluyor diye duymulştum ama ne kadar doğru bilimiyorum.. Sözün bittiği yer.. dualarımız seninle

dekopa umut tüp bebek 5000 ?

sabırrrrrrrrrrrr dılıyorummmmm.erken yapmayın moralınız bozulmasın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…