cnm benım persembe senın salıysa bugun yapsan 7.gunun falan varsa cıkıyo tatlım ya ole bı topıc var bu kadınlar klıbunde transferden sora herkes hangı gun kac deger cıkmıs yazmıs valla 6.gun bıle gordum en erken genelde 9.gun yapılmı 7 de var bılmıyorum heyecanlandırdın benı sımdı yaaaaaaa bende de ıınanılmaz gaz oluyo ve cıkaramadıım zaman sancıdan geberıyorum yanı hemen salıyorumhayırlıı olsun hakkında ama senın ıcın ıı seyler hıssedıyorum bu gaz bı ısaret olmasın ıkımıze deeeee
hiç cazgeçme hemen deneCanlarim saolunn. cok kotuymus olumsuz cevappp be cnmm beklerkenn druu kalbim resmn bogazimda kulaklarimdaydii yaniodummm ama ben anladimm bakmadin kagidaaaa esime dedim verme bana solemede biras daha yasayim umutlaa.bildimmm anladimm da yediremedimm bilmiomus yaptimm.kislar bana bakiodu hemsiree dedim onlraa rahat olun ben bakmadim kagidaa.ve iceri grdikkk otrdukk bn saten agladim aglicmmmm evetttt degerin cok dsukk hulyacim dedii biliodmm dedim icimdenn iste o an biliosun ama offff anlatammmm saten de yasaynlr anlarr.cok kotuyduuuu dinledim dinledimm ve gozumden yass dstu habersiz pecete uzatti ve o anda koptumm yuzumu kapadim vee basladimm aglamayaa.cok usgunus nie tutmadi aciklama aciklama zorla da olsa vedalsrken gulumsedimm elini sikarken gulumsedimm meraq etmesini istemedimm benii drunn cunku oda cok umitliydiii hersey rahat gecmistii.sadcee yumurtam iki tane olmustuu onun disinda hicbi sorun yoktu allaha skurrr.zorla da olsa aglamayi kesipp hayrlisi olsun allah istesin once dedimm ciktik odadann .disrdaki sekret ve hmsireyle sadece goslerimle vedalstimm onde ben arkda esimm allahimm off ne acii.ama isyan etmiorum aglarken aglammam isyanimdan deil sadce alismistim onlara annem demeye babasıııı demeye goOzumu kapatip onlarin icimdeki halini dsnmeye cokk alismistimm .bılmıom baslayım mı hmn baslamayımııı yordu benıııı ilk ama yoruldummm hyrlsıı olsun allah hayrlsıına adımlarımızla gturur sonucta bizi...farkına bıle varmayızzzz>>>>>>>>>>>>>>>>
hiç cazgeçme hemen dene
biliuormusun ben 6 ayda 3 kez denedim
herkes diyor ne bu acelen bekle
neyi beklim kardeşim sananeee
soğan ekmek yerim yinede denerim dedim ben
Rabbim vericek ınş biz yeterli savaşalımm
seni çok iyi anlıyorum
acını yaşa tekrar dene ama
dualarımız seninle
ay kuzuuum şimdi çok üzgünsün biliyorum ama vallahi geçecek, bak bana 1 kere koca bir sıfır sonra kaç kere olduğunu unuttuğum histereskopiler, iki kere iptal olan tedaviler şimdi yarın bir daha başlıyoruz deney tahtası gibi oldumi dev bir hormon topuyum.. çok acıyor bazen içim ama hiç ümidimi kesmedim.. zaten birtek kafirler ümidini kesermiş..Canlarim bnm ilk denemydi konyadayim ama yoruldum ya tekrar denem bilmiom.dr dedi reglinin 4.gunu gel yeni seyler deneyelimm yanii uzun protokol gibi herhal 2/3ay surcek bisii.cnm teste gerwk yokk kiii sonuccc 0,104mu ne 1 bile deil yaniiii kesinnn allahim hakkimizda hayrlsiini versinnnn hayrlisi da coluk cocuklu aile olmamizdir umarimm.ben cok inanaiyorummm Daha vakit varmiss ergec allahim bisim icinde ol dicekk isteyecekkkkkk
lütfen canım yaa umudunu tüketme eline sonucunu alıncaya kadar hamile sayılırsın ona göre yaşa, üzme kendini de bebeğini de..doktorumla alakalı bi durum değil canım.tamamen embriyoloğun kararı.hayırlısı olsun hakkımızda ne deyim canım.umarım karnımdakiler tutunur sıkıca.gün geçtikçe umudum azalıyor ama düşünmemeye çalışıyorum
kıslar bı karsılastralım mı kaca mal oldu bıze tup hersey dahıl ona gore bıdaha denemek gerekırse daha ekonomık olanı secerız he
bursa art 5000 herşey dahilarkadaslar ekonomık olması acısından bır lıste yapıcam katılımlarınızı beklıyorum
hasta adı merkezin adi hersey dahıl fıyat sonuc
nazayse ivi 4500 ?
ayduman ege tup 4400 pozitif
AYYY insallah ya iyiye isarettir baska arkadaslarinda varmiydi acaba
ay valla agzindan bal damliyo insallah hamileyizdir kiiizzz
ama bu gaz beni oldurecek karnim 4 aylik hamile gibi oldu:2:
lahorcum sacmalamaaaa tabeke ınsan hep kötusunu akla gtırıooo ama öle dsnmee aynı seyı yasamıcan inşaallahh.sıla ve raan bgun sonuc ögrencektı bebeimmm
blmmm kii cnmmm su anda hıc dşunemıommmm kafam kazan gıbııı ilaçç duymak ıstemıom bı sureee....bgun kalktugımda kesın bldımm hıcc agrım yokktuuuu rahatlık vardı vucuutaaa inanmıjaksınız ama ıgne yerlerım kac gndur berbattı sabah kalktıgımda yoktu agrı hçbişiii..sakinlık desennn offf cok sakındımm...şişlik felan hıc yoktuu dun gece yatrken apijamalrımı gıyerken aynaya baktımm zayıflamısımm yanı eskı halıme dnmüşümmm anladımm daa belkı bnde de bole tepkıler yapıodurr dedımmmm..gülsümcum hayrlsıı olsun cnmmm iiiki varsınız dıorummmm cunku bısden sadece ıgnemı vurann yenı tanıstıgım komsumm ki samimi deilisss bıde ablam bılıoduu...ablama da gıdemedımm annem ordaa geldımm hmn eve eşim kaldı yanımdaa dedım ona gıdeblrsınn kıslara hber verrım benn..yüce yaradanımmm herkese nasıp etsınnnn hamişliğiiii:44:
blmmm kii cnmmm su anda hıc dşunemıommmm kafam kazan gıbııı ilaçç duymak ıstemıom bı sureee....bgun kalktugımda kesın bldımm hıcc agrım yokktuuuu rahatlık vardı vucuutaaa inanmıjaksınız ama ıgne yerlerım kac gndur berbattı sabah kalktıgımda yoktu agrı hçbişiii..sakinlık desennn offf cok sakındımm...şişlik felan hıc yoktuu dun gece yatrken apijamalrımı gıyerken aynaya baktımm zayıflamısımm yanı eskı halıme dnmüşümmm anladımm daa belkı bnde de bole tepkıler yapıodurr dedımmmm..gülsümcum hayrlsıı olsun cnmmm iiiki varsınız dıorummmm cunku bısden sadece ıgnemı vurann yenı tanıstıgım komsumm ki samimi deilisss bıde ablam bılıoduu...ablama da gıdemedımm annem ordaa geldımm hmn eve eşim kaldı yanımdaa dedım ona gıdeblrsınn kıslara hber verrım benn..yüce yaradanımmm herkese nasıp etsınnnn hamişliğiiii:44:
ankara_06 erdem tüp bebek 3.500 pozitif ınşarkadaslar ekonomık olması acısından bır lıste yapıcam katılımlarınızı beklıyorum
nazayse ivi 4500 ?
dekopa umut tüp bebek 5000 ?
arkadaslar ekonomık olması acısından bır lıste yapıcam katılımlarınızı beklıyorum
nazayse ivi 4500 ?
dekopa umut tüp bebek 5000 ?
ayse url bursa art 5000 ?
ankara_06 erdem tüp bebek 3.500 pozitif ınş
sonuç ilkinde negatifti( ikinciye kısmet :)) bu arada ikinci için 4500 istediler 500 indirim..
cnm bnm negatıff ama soleyım merkesııı.....3300 fıyatt konya kzıılay hastanesııı...ilaçlar dısrdan alınıooo ama....tabii bşde muayene harıcccc(op ve transferr ikisi fıyattttıı)en ucuz da bnmkıymıss işe yaramdıııı
kıdemlı oldıuun ıcın ındırmıler normalde 5000 alalım bı onu allahım hayırlısıyla bu sefer olacak aysem ınsallahhh hepınze ole ıctenlıkle dua edıyorum kı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?