2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

lahorcum sacmalamaaaa tabeke ınsan hep kötusunu akla gtırıooo ama öle dsnmee aynı seyı yasamıcan inşaallahh.sıla ve raan bgun sonuc ögrencektı bebeimmm

AYYY insallah ya iyiye isarettir baska arkadaslarinda varmiydi acaba
ay valla agzindan bal damliyo insallah hamileyizdir kiiizzz
ama bu gaz beni oldurecek karnim 4 aylik hamile gibi oldu:2:

hiç cazgeçme hemen dene
biliuormusun ben 6 ayda 3 kez denedim
herkes diyor ne bu acelen bekle
neyi beklim kardeşim sananeee
soğan ekmek yerim yinede denerim dedim ben
Rabbim vericek ınş biz yeterli savaşalımm
seni çok iyi anlıyorum
acını yaşa tekrar dene ama
dualarımız seninle

kızlaaar lütfen test gününden önce test yaptırmayın
ben yaptırmak zorunda kaldım çünkü lekelenme başlamştı bende
değeriniz az çıkacak yaptırrsanız ve neden az çıktı diye üzülceksiniz
negatfsede ki ınş kimse negatf yaşamasın dileğim bu
erkenden üzülmüş olcaksnız,leke falan yoksa yaptrmayın
he illada yapıcam diyorsanız değerinizi hemen yazın
9.günden erken yaptrmayın

blmmm kii cnmmm su anda hıc dşunemıommmm kafam kazan gıbııı ilaçç duymak ıstemıom bı sureee....bgun kalktugımda kesın bldımm hıcc agrım yokktuuuu rahatlık vardı vucuutaaa inanmıjaksınız ama ıgne yerlerım kac gndur berbattı sabah kalktıgımda yoktu agrı hçbişiii..sakinlık desennn offf cok sakındımm...şişlik felan hıc yoktuu dun gece yatrken apijamalrımı gıyerken aynaya baktımm zayıflamısımm yanı eskı halıme dnmüşümmm anladımm daa belkı bnde de bole tepkıler yapıodurr dedımmmm..gülsümcum hayrlsıı olsun cnmmm iiiki varsınız dıorummmm cunku bısden sadece ıgnemı vurann yenı tanıstıgım komsumm ki samimi deilisss bıde ablam bılıoduu...ablama da gıdemedımm annem ordaa geldımm hmn eve eşim kaldı yanımdaa dedım ona gıdeblrsınn kıslara hber verrım benn..yüce yaradanımmm herkese nasıp etsınnnn hamişliğiiii:44:

arkadaslar ekonomık olması acısından bır lıste yapıcam katılımlarınızı beklıyorum

hasta adı merkezin adi hersey dahıl fıyat sonuc
nazayse ivi 4500 ?
ayduman ege tup 4400 pozitif
dekopa umut tüp bebek 5000 ?

ay kuzuuum şimdi çok üzgünsün biliyorum ama vallahi geçecek, bak bana 1 kere koca bir sıfır sonra kaç kere olduğunu unuttuğum histereskopiler, iki kere iptal olan tedaviler şimdi yarın bir daha başlıyoruz deney tahtası gibi oldumi dev bir hormon topuyum.. çok acıyor bazen içim ama hiç ümidimi kesmedim.. zaten birtek kafirler ümidini kesermiş..
lütfen canım yaa umudunu tüketme eline sonucunu alıncaya kadar hamile sayılırsın ona göre yaşa, üzme kendini de bebeğini de..
kıslar bı karsılastralım mı kaca mal oldu bıze tup hersey dahıl ona gore bıdaha denemek gerekırse daha ekonomık olanı secerız he

bursa art 5000 herşey dahil
AYYY insallah ya iyiye isarettir baska arkadaslarinda varmiydi acaba
ay valla agzindan bal damliyo insallah hamileyizdir kiiizzz
ama bu gaz beni oldurecek karnim 4 aylik hamile gibi oldu:2:

bende de çok gaz olmuştu gebelikte gaz sancısına ne iyi gelir diye araştırdım rezene çayı içtim iyi geldi
bir araştır içine sinerse iç, doktoruna da sor canım..

lahorcum sacmalamaaaa tabeke ınsan hep kötusunu akla gtırıooo ama öle dsnmee aynı seyı yasamıcan inşaallahh.sıla ve raan bgun sonuc ögrencektı bebeimmm

niyeyse bugüne kadar çok umutluydum ama havadan mıdır nedir çok negatifimhatta erken ama bugün gidip test yaptırayım dedim kan verdim sonrasında hemşire makinemiz bozuk dışarı gönderecez sonuç yarın çıkar deyince iptal ettirdim.giden 1 tüp kanım oldu Allah nasip etmedi du bakalım bunda da bi hayır vardır

canımm şuan tabiki udygusal anlamda çok yüklüsün,dünyanın ilacını aldın kolay mı,ama hepsi geçicek inan..zaman geçtikce acılarında hafifleyecek,eğer hafiflemese ben 3.denemyi yaptırablirmiydim

cnmm kımseye solememekle ole ıı yapmıssın kı tatlım ınan bana pıkolojık baskı olusurdu kesın ben de sadece kayınvalıdem ve benım aılem bılıyor bıde burdkı ve baska sıtelerdekı forum arkadaslarım....cnm bnm dayanıcaksın bır daha baslayacaksın ve hepmız yanında olacagız

ankara_06 erdem tüp bebek 3.500 pozitif ınş

arkadaslar ekonomık olması acısından bır lıste yapıcam katılımlarınızı beklıyorum

nazayse ivi 4500 ?
ayse url bura art 5000 ?

nazayse ivi 4500 ?
ayse url bursa art 5000 ?

nazayse ivi 4500 ?
dekopa umut 5000 ?
ayse url bursa art 5000 ?
ankara_06 erdem 3.500 pozitif

sonuç ilkinde negatifti ( ikinciye kısmet :)) bu arada ikinci için 4500 istediler 500 indirim..

ankara_06 erdem tüp bebek 3.500 pozitif ınş

ankara cnm bak senınkı nıspeten daha uygun boyle yaparak ıı bıseye ımza atıyoruz msela benımkı tutmazsa bı daha 1000tl fazla vermek yerıne senın merkezle gorusmeyı tercıh edebılırım cnm tesekurler ilgine ınsallah ne bu arada pozıtıfsın ıste gulum ya.....

cnm bnm negatıff ama soleyım merkesııı.....3300 fıyatt konya kzıılay hastanesııı...ilaçlar dısrdan alınıooo ama....tabii bşde muayene harıcccc(op ve transferr ikisi fıyattttıı)en ucuz da bnmkıymıss işe yaramdıııı

sonuç ilkinde negatifti ( ikinciye kısmet :)) bu arada ikinci için 4500 istediler 500 indirim..

kıdemlı oldıuun ıcın ındırmıler normalde 5000 alalım bı onu allahım hayırlısıyla bu sefer olacak aysem ınsallahhh hepınze ole ıctenlıkle dua edıyorum kı....

cnm bu her sey dahıl mı ılac falan olsun bıdahakıne olcak gulum yaaa...

kıdemlı oldıuun ıcın ındırmıler normalde 5000 alalım bı onu allahım hayırlısıyla bu sefer olacak aysem ınsallahhh hepınze ole ıctenlıkle dua edıyorum kı....

ahh adaşım ahh bi transfer olabilse :))) doktorum çok matrak bir adam ctesi günü ultrasonda büyümeyen yumurtalarımı gösteriyor işte iki aydır bize kafa tutan hıyarlar bunlar diyor :)) ama ben o hıyarlardan daha inatçıyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…