2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

kızlar bugün sonç öğrencek başka kim vardı
sılanaz nerde
2.değrini yaptrcak olan vardı birde bi arkdş 50 küsür bişey çıkmştı değeri
naptı acaba

haha ıı ama bole olması druna guven bence...ınatcı olduuna ınan ınan kı karnın senlensınnn....

kızlar hepinize hayırlı günler HLYCN canım yazdıklarını okuyunca içim cız etti bir an senin yerine kendimi koyarak düşündüm gerçekten zor bir durum tabi bu benim de herkezin yaşayabileceği bir durum ama sabret canım dua et belki böylesi senin için hayırlı bak beni göz önüne al 37 haftalık bebeğim öldü okadar karnında taşıyıp topraya vermek çok zor keşke ozaman bende negatif sonuç alsaydım kızımı görmeseydi ,diğeride tam sevindik derken düştü ve çatır çatır kürtaj etti dr şimdi de diyorum ki eğer bu bebek benim kucağıma gelecekse hayırlısı ise rabbim versin yoksa benzaten istemen ...daha ilk denemennüzlme bu güğnler sana biraz ağır gelecek ama yeni bir tedaviye başlayınca hiç yaşamamış gibi olursun inşallah 2.denemende gülersin canım

cnmm ılacları 600 tlye aldım..ıslemlere 3300 verdımm...ilaçlar dısrdan ve ılk oldugu ıcın hakkım vardı devlet bı kısmını öduoo yaa..transfer sonundakı ilaçlar ne kdrdı devlet öduomuuu bılmıom ama onlr pahalı ılac deıldıı galıba su hap kol iğnesi falan fılannn...

haha ıı ama bole olması druna guven bence...ınatcı olduuna ınan ınan kı karnın senlensınnn....

doktoruma hem güveniyorum hem de bazen şüpheye düşüyorum ama galiba ne kadar dolaşırsam dolaşayım bu doktor kadar ilgili birini bulamam. dün pazar pazar evden aradı beni sen tahlil yaptıracaktın noldu diye, adam 7/24 çalışıyor ama azcık sıyrık :))
valla hem ben hem doktorum çoook inatçıyız.. olacağına yürekten inanıyorum..

ZEYNEP 26 canım o birtanecik bebişin sana sımsıkı tutunurr inşallahhh

tabikii bitanemm hayrlsıı olsunnnnn...en saglıklısını en hayrlsınııı en hayrlıı uygun zmnda nasıpğ etsın hepımıseeee inşaallahhhh..senın opun nasıl gectıı cnmmmmm

arkadaşlar saat 10.30 da benim yumurtalar da toplandı rahat geçti şükür 12 tane yumoşum var bakalım kaliteleri nasıl olcakk inşallah iyi olurlarrrrrrrrrrrr

3900 mu dıyelım genelde ılacı odemıyo ya devlet ole yazıım o zaman hlycncım

canım biz rana ile aynı hastanedeydik orda görüştük sonucu çoktan çıkması lazımdı hatta dedim yaz ben ordan okurum diye ama yazmamışş
bebeişleri kutluolardırr dahaaaa

tabikii bitanemm hayrlsıı olsunnnnn...en saglıklısını en hayrlsınııı en hayrlıı uygun zmnda nasıpğ etsın hepımıseeee inşaallahhhh..senın opun nasıl gectıı cnmmmmm

iyi canım işte 3. olunca artık alışıyor insan sen ağlama bu senin için haaaaayırlı olan raaabbim sana da annelik duygusu nu tattıracak inşallah......

arkadaşlar saat 10.30 da benim yumurtalar da toplandı rahat geçti şükür 12 tane yumoşum var bakalım kaliteleri nasıl olcakk inşallah iyi olurlarrrrrrrrrrrr

innnşallah hepiciği döllenir, 1. sınıf olurlar da boy boy kardeş yaparsın onlarla...

AYDUMAN değerin artmış canım tekrar hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşallahh

3900 mu dıyelım genelde ılacı odemıyo ya devlet ole yazıım o zaman hlycncım

ya cnmm devlet odemıosaaa 1400lü bişeylerdı ılac galıba inan cok karıstı kafam ozmnn een ucuz bldugum yere abandım arstırıosunnn eczanelerıı fıyat farkı delı gıbiiii...3300+1400 dıelım yaneee 4700 ok...kolay glsın bacım

AYDUMAN değerin artmış canım tekrar hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…